I WILL BE BACK

Tisdag idag och då är det ju så att jag åker till Landvetter om 4Omin för att sätta mig på planet till Spanien - Barcelona. Åker dit med min Pappa i en vecka och det kommer bli fett najs, skönt att vakna upp i sverige med regn för att sedan åka till 27gradiga Barcelona. Hoppas ni inte slutar läsa nu bara, för mycket bilder and stuff kommer ni se när jag kommer hem. I will be back!


hej



min dag har varit bra, har ätit mat och vanliga saker, dock kommer morgondagen bli en aning bättre.
snart kommer min pojkvän hit också, blir film och mys hela kvällen lång, puss och hej.

söndag

kass på att blogga? kan man säga ja, sorry.. men ja har verkligen inte haft tid, lust eller något intressant att skriva om, vilket jag inte har nu heller, har iallafall varit i sommarstugan, skaffat mig ett jobb, lekt med bebis och varit på lsk - dif, såklart vann djurgården och gladare kan ingen bli än jag :D typ, hahaha, big fan! ne nu blir det AA avsnitt i sängen och somna sött, have it!

demise demise demise



vissa kan ta sitt pick och pack åt helvete.

12345678910

min dag har varit skit bra, blev bowling och thai mat, sen bara tagit de lugnt framför tvn. sen lite andra saker man fått reda på idag, mycket positivt :)

DAGENS OUTFIT


förlåt för en lite bakfyllebild :P

123

hej hej hej. igår var det förfest med stefanie och folk i hennes klass mm, sjukt kul måste jag säga, björn gjorde kvällen, haha. tyvärr blev det inget gg för mig, haha blev lite för mycket fylla, kom iallafall utanför men jag hade kul ändå :D fast inte lika kul idag, mår pyton men ska snart ta och åka till buddys och bowla och käka gott, sen blir det att dö framför tvn resten av kvällen, ändå mys! <3


24 september

hallåhallåhallå! om ni undrar varför jag inte skrivit är det för att jag glömt bort att jag har en blogg, haha, nästan iallafall. imorse tog jag mig en springrunda på 5,5km ni anar nog inte hur skönt det är, testa! sen blev det duschen osv, vid femtiden åkte jag och kollade in en sak, vill verkligen ha, får se hur det blir med den saken.

ikväll blir det utgång på gg, inte varit där på ett halvår, dags nu kanske? haha. ska bli kul, typ enda gången ja varit taggad på gg innan jag börjat förfesta, hoppas det blir kul nu bara, ja klart de blir :)


mormors gamla skinnväska. TACK! <3


ensam och övergiven hos min babe hade jag inte mycket att göra


mina nya tungpiercing :)

tisdag

är hemma hos min babe nu, han är i skolan och jag har städat hans rum och fixat mig nu, var skit dåligt väder nyss, helt grått på himlen, men nu lyser solen rakt i ögonen, fan va skönt, blir en promenad till stan snart där jag ska möta mamma, så ska vi nog ta en lunch, sen ska jag försöka få henne att hänga med till torp, ikväll hoppas jag verkligen att jag kan köpa friskis kortet är skit sugen på att träna. bloggar mer hemma, där ni får bilder också, kisses and hugs :D

måndag

sitter just nu hos markus och kollar på "från koja till slott", har precis käkat pannkakor som älsklingen gjorde och snart ska vi mysa med en film, har även cola, palle kuling och svarta katten godis, mums :) imorgon blir det stan en sväng, sen mot kvällen kanske friskis och svettis, skönt. ha de så bra :D

080922



hi snyggon. jag börjar nog snart bli deprimerad av att inte ha ett jobb, inte ett dugg kul att vara ledig varje dag ju, trodde aldrig jag skulle säga att jag saknar skolan lite, eller iallafall min klass. nej, nu får jag ta och skaffa mig ett jobb.

ÅÅÅÅÅH

fyfan va jag blev arg när jag kollade på aftonbladet webbtv när en kille filmar en annan kille misshandla en känguru och står och skrattar åt det. hur fan tänker man när man gör nått sånt? om jag fick skulle jag pina dom jävla killarna till döds, inga jävla fem års fängelse, hatar djurplågeri !!!!!

abcdevelina


AFTER PARTY



kan ju bara säga att jag älskar dessa solglasögon och armband, go for it !!!!

en lista

 
1. som ni ser på bilden så kände jag mig tuff, är man tuff då?
2. jag vill vara närmare evelina, den som förstår mig bäst, alltid
3. fan för att jag träffade dig, fan
4. markus hjärtar mig, <3
5. andra avenyn börjar idag
6. men först life of ryan, för han är gött snygg

söndag



har kommit på att jag faktiskt gillar när hösten har kommit nu. visst hade jag velat kunna gå ut med bara shorts och linne, men det är ju ändå mysigt att man kan ta på sig mössa, tjocka vantar, halsduk och uggs. sen så är det ju inte så kallt att man behöver jacka, så man kan gå med en tjock gosig tröjja.

söndag

haha ännu en bloggändring, kan ju aldrig nöja mig, blev den nice då? puss


pärla pärla pärla pärla pärla


LOSE CONTROL


ALEXANDER WANG.

alltså hej =) jag mår bättre idag, fast det kommer inte bli helt bra på länge, det ska bli bra, det måste de, ni behöver inte fråga vad de handlar om, för tycker endast att evelina, mamma och irma får veta det.

skulle ner och städa i pappas hus i stan nu, men blev ändrat. så nu väntar jag på att markus ska kolla klart någon match, sen ska vi hitta på nått skoj, bio eller bowling eller nått, skönt väder också ju så får bli en promenad till stan =) pusspuss.

fuck



hade verkligen velat att många saker vore annorlunda nu, jag vet inte vad jag ska göra åt saken, fan va tungt =/

fråga fråga fråga fråga



vad heter du:  hanna alexandra andrea högberg
äger du några converseskor: ja, fyra stycken
brukar du bli för full: någon gång ibland
vad åt du till frukost: mormors räksmörgås
hur ser du ut idag: mjukisar, tshirt och tofs
vad såg du senast på tv: filmen världarnas krig
hur svarar du i mobilen: "hej de är hanna"
vem ringde du senast: mormor
vem fick du senast sms av: markus

SENASTE PERSON SOM
sov i din säng: markus
du sov hos: mormor
du gick på bio med: markus tror jag
skällde på dig: andrea

HAR DU NÅGONSIN
Sagt "jag älskar dig" och menat det? självklart
Bråkat med ditt husdjur? ja, igår haha
drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? tror jag inte

SAKER
tar du droger? nej, ingen sån skit
vad är du mest rädd för? att något tragiskt händer de jag älskar
vilka kläder sover du i? med bara trosor eller tshirt
vart vill du gifta dig? vill aldrig gifta mig
vad hatar du verkligen? evelina vet

STUFF
är du ensam nu? nej, andrea och alice också
några piercings/tatueringar? öronen, naveln och tungan
vill du ha barn? ja

FAVORIT
rum i huset? tv rummet och badrummet
typ av musik? väldigt blandad
månad? juni, juli och augusti

DE SENASTE 48 TIMMARNA
gråtit? nej, men varit ledsen
köpt någonting? mat och räkor med mormor
träffat nån ny person? nej
saknat någon? min morfar
kramat någon? mamma och mormor
kysst någon? markus

fråga fråga fråga fråga

anonym: skulle inte du kunna berätta hur du gör för att vara så motiverad när du tränar. jag menar, du går/springer rätt långt & ofta om jag har fattat det hela rätt? skulle verkligen behöva lite hjälp! hoppas du vill skriva en snutt om det iaf :)

svar: lite tråkigt att du är anonym, men klart jag kan skriva lite om det. jag har verkligen inte alltid varit motiverad till träning, tyckt de var pest förr, förutom fotbollen som jag höll på med i över tio år så höll jag inte på med något annat, eftersom jag höll mig i rätt bra form pga det, sen när jag slutade med fotboll gjorde jag inte mycket annat heller, blev hur slö som helst och orkade ingenting, även om det kanske inte märktes så mycket så gick jag upp tretton kilo på ca. tre år, rättså mycket ja. började på gym och tyckte det var kul första veckan sen gick jag aldrig dit, ville verkligen börja röra på mig men hade inte motivationen. sen vid min sommarstuga så finns det spår i skogen som min mamma gick varje morgon, så jag hängde på tillslut, runt åtta på morgonen och man blev hur pigg som helst, och så tänker man ju automatiskt på vad man äter då, så jag åt knappt något godis eller så. var ju ute och gick i snabb takt sen började jag springa lite, så orkade jag mer efter varje gång och nu hemma i uddevalla finns de ett spår på 5.5km jag brukar springa, tycker det är roligare att springa ett speciell sträcka då man kan jämnföra hur fort de går varje gång och hur långt man har kvar oså. började med detta i början av juli och tyckt det varit roligare och roligare så fortsätter man ju bara, har aldrig tyckt att det varit speciellt jobbigt, fast jag tyckte det i början, men du måste bara ha viljan, sen om du även vill gå ner i vikt så sluta i äta feta saker, det gör jag fortfarande, men kanske en gång i veckan och inte så jätte fet mat de andra dagarna, jag har gått ner över åtta kilo på 2½månad. hoppas jag kanske hjälpte dig lite nu?!

harley harley harley


harley viera newton

nu drar jag till mormor..

BUDDYS

blev ingen uppdatering igår, men hade verkligen inte tid. hade inga som helst planer igår, men så erbjöd sig pappa att bjuda mig och mamma på buddys i trollhättan (ett bowlingställe) så det blev de, kul som fasen fast jag förlorade, haha. efteråt köpte jag en tröjja på gina tricot, sen åkte vi hem och till buttlers och käkade mat, gott som fasen. sen direkt när jag kom hem så kom markus hit, vi kollade på den nya filmen the strangers, fyfan så äcklig den är, sett den två gånger, men lika hemsk varje gång.

idag har jag inte heller några planer, förutom ikväll då jag ska åka till min mormor och ha mys med räkor och sova där, inte ofta man gör det och hon uppskattar det till 1OOO :D


eh...

idag är jag sjuk och jävligt förbannad för fuck you och ditt såkallade perfekta liv!

ROCK OUT THIS PLACE

usch vilken hemsk morgon jag hade, vaknade ca O7.15 av att jag mådde sjukt dåligt och ville bara spy, så mamma kokade en grej jag köpt på life för ett bra tag sen, typ bra för hälsan eller nått, köper aldrig sånt men hade blivit rekommenderad den om man inte mådde bra, va de än va lixsom och den gör susen (iallafall på mig) brukar dricka den även om jag inte mår dåligt och jag mår skit bra efteråt, god är den med :)

runt 15.3O skulle mamma ner till doktorn i göteborg och hennes kompis skulle till ikea, så jag följde med en sväng dit, vi käkade och kollade runt i ca 1h3Omin innan mamma också kom, trevligt trevligt. hittade en massa fint som jag ska beställa från internet, men fick med mig lite hem.



dessa burkar köpte jag på ikea sist gång, men laddade upp med bilar till dom idag :) 



denna smyckhängare, som passa perfekt in hos mig, orkade inte plocka upp de andra grejjerna, men blev en sminkhållare för alla eyeliner, mascara mm. och två pennskrin man hänger upp på väggen, skittuffa.



invigde mina nya tights idag :)


avslutar med en bild på mig också. kiss kiss.


come on come on come on come on

nu har ni blivit massor som läser varje dag, men vågar inte kommentera? det blir roligare då, kom igen nu, va anonym om du vill.. isåfall blir det mer uppdatering om dagarna, kisses.

kiss and goodbye

jag har äntligen hittat min laddare till kameran, så nu lovar jag er fler bilder :) men nu får ni nöja er med en bild från mobilen.


vi är ganska beroende av varann

jag och bebi ska ha myskväll ännu en gång, ringde och sa att jag var väldigt sugen på pingvins hamburgetallrik, vem offrar sig inte och åker och köper det till mig, exakt min älskling. så blir det väl något gotte efteråt, puss på att han är min.


vi ses någongång någonstans

alltså så att ni vet har jag tagit bort att jag måste acceptera kommentarerna innan dom syns på bloggen, så nu får ni kommentera vad ni vill och hur mycket ni vill, eller ah..


lovisa burfitt



så sjukt skönt det är med helg ändå, alltså även om jag är ledig varje dag i veckan, så längtar jag hela tiden till helgen. så vad ska hittas på idag då? duschen nu iallafall, sen fixa mig och städa ännu en gång, vill att mamma blir glad när hon kommer hem imorgon. förresten är vår trägårn klar nu, väldigt stor förändring blir det, ni kommer få se före och efter bilder när kamerasladden är funnen. see you.


mums mums mums



mums, om cirka en timme kommer älsklingen hit, så har han med sig chips, ostbågar, dip och cola. var så jävla sugen idag och tycker att jag förtjänar det :) så vi ska ha det massa mysigt framför tvn och bara ta de lugnt, något av de bästa som finns.


icanteachyouhowtodoit.com


den mannen, det linnet, den groggen!


ciao bella, okej nu måste jag erkänna att jag blir avundsjuk när min mamma bombar mig med mms på ursnygga kläder och frågar om jag tycker hon ska slå till, mitt svar tillbaka var "ja, den skulle se snygg ut på mig". snart sätter hon väl hänglås på sin garderob eftersom jag tror den är min också, typ. jag vill också shoppa i stockholm och köra en krogrunda natten lång.


2008

trött och ensam hemma är jag, ska snart städa upp lite överallt här hemma, sen ta en promenad med alice, en dusch och sen får vi se vad dagen vill att jag ska göra. jag hoppas ni har en bra fredag.


smoke smoke smoke


Foto - Terry Tsiolis

PICTURE



här är en bild från skolan när jag gick i ettan tror jag det va, tycker om mitt hår där, knappt slitet och fin brun färg tycker jag =) och oj vad smal jag var där, hårdträning som gäller nu, haha.

usa



bilden är från universal studios i orlando

pippi


bild: hanna

jag förstår inte hur man kan vilja köpa kläder till sina barn med tryck på, menar alltså tryck med pippi, svampbob fyrkant och liknande, aldrig att jag skulle sätta på mina barn något sådant.

men däremot tycker jag att varje unge ska äga en sånhär pippi tröja (bilden ovan) så grymt söta.

here we go


vakna senast tio
dammsuga
skriva nytt cv
fixa kläderna som ska säljas
tvätta alice öron + klippa tovor
städa båda garderoberna + plocka upp nya kläder
städa rummet (lägga filmer iordning, byta sängkläder)

haha skriver upp det här för att jag måste få det gjort,
så stryker jag över det när det är klart, hoppas jag lyckas!

MAMMA!

Min mamma gjorde verkligen min dag, som ni kanske redan läst var ju jag på väldigt dåligt humör förut, så berättade om alla mina problem för mamma, haha. Då hon säger att vi kunde åka till torp och fixa det, bytte min plattång och fick en ny, trodde dom skulle behöva lämna in och laga den och jag skulle få vänta ännu längre, men fick en sprillans ny, ännu bättre ju. Sen bytte jag mina spetstights det var hål i dom hade bara kvar två stycken och dom hade kvar S, så jävla glad jag blev. Sen blev jag jätte hungrig och då sprang mamma och köpte två korvar med dricka till mig, snacka om snäll. Köpte även en ny foundation, ett rött linne, en svart kavaj, en blåvitrandig tshirt, ett halsband och på rean blev det en vit tiger tshirt och ett skit tufft annat vitt linne på pondus, båda för bara 2OO:- sen som en inpulsgrej gick jag fram och frågade i en affär om dom behövde personal och han ville jätte gärna att jag skulle komma på jobbintervju :D Skönt att min dag blev bra tillslut, nu har jag käkat räkor med tigeraioli, min favorit.


HELLO!

verkligen allt går fel idag, vaknade alldeles för sent, fast jag lovat mig själv att kämpa mig upp tidigt, min plattång är ju paj, så hann bara platta halva håret idag, risigt och äckligt som fan är det, när jag sminkat klart mig såg det helt jävla förjävligt ut, tog bort det och orkade inte göra ett till misslyckande, alla kläder är fula idag, fyfan va jag hatar sånna här mornar, känner ni igen er?


they all said "she's just another groupie slut"

drömde att jag åt mcdonalds med två fula typer i uddevalla, käkade nog minst 1O bigmac och det var goare än att äta det in real life, sen helt plötsligt satt jag på en toa och bajsa, då ville jag inte drömma mer, ha re.

SKITHELVETEBÖGBAJS

jag är så jävla arg nu, så jävla piss skit arg, hittar fan inte min sladd så jag kan ladda min kamera, vet att den finns hemma någonstans, men inte vart, den har varit död i snart en vecka nu och det skriker i fingrarna för jag vill använda min favoritleksak, var i helvete är du jävla sladd jävel, om du läser det här ska du få en tumme upp i röven och aldrig mer våga försvinna ditt svin.

much better

imorse drog jag som sagt på spinning på sportlife, hur skönt som helst, blir ju så jävla pigg, sen åkte jag hem och fixade mig, min plattång har gått sönder också, sluta fungera i de uttaget jag brukar använda, så bytte och då kom de ett hav av rök från sladden och skaften höll på att bränna min hand, jävla cp skit, måste åka ut imorrn och få en ny för den e den bästa jag haft =( buhu.. drog iallafall ner och käka på cactus med bebi, sen spelade vi lite spel på biljarden och tog de lugnt, hyrde film oså, nu har han åkt och tränat men kommer hit så fort den är klar =)


...

nu drar jag till sportlife på spinning i 4Ominuter, gött

Spinning

NÄRA DÖDEN UPPLEVELSE

idag tog jag en springtur med min hund, hela 5,5km. började regna precis när jag skulle ut men sket i det och när jag sprungit i skogen en bit så börja det åska och dåna och man hörde att den var sjukt nära mig, men likabra att springa klart lixsom, eller kanske inte, men ingen idé att vända iallafall, jag vart faktiskt livrädd fast jag inte är rädd för åskan annars, när jag var bara några hundra meter ifrån att vara hemma så kändes det bra att jag klarat att inte bli träffad av blixten, jodå då slår den ner minst 4-5 meter ifrån mig, helt genomblöt och vättskrämd klarade jag mig ändå hem, men tänk om jag sprungit en aning snabbare, då hade jag blivit träffad. scary shit.

eller hur

hej du har visst snott mitt drömhår?

123

hej, jag har nyss varit och hämtat min syster i skolan och käkat mammas goa kyckling, jag är jävligt sugen på att dra och träna faktiskt, så kanske gör det =) har inte alls något kul att skriva, men mer bilder kommer så småningom när jag hittar sladden till kameran.

twins

var bara tvungen att visa upp mina favorit tvillingar emelie och linn som var modeller för kristin i thn igår..


<3

hanna says; jag är så himla överlycklig att jag har en kille som markus, vet inte hur jag skulle kunna hitta någon bättre än honom, verkligen alltid den som bryr sig och ställer upp även om jag inte ber om det, han vet när jag behöver honom sådär extra mycket, love you boy


minimarket


söndag

slapp söndag till tusen, gillar de. blir att göra hamburgare och slöa framför tvn med en massa kuddar och filtar, imorgon beställs det nog resa =) puss så länge

HAHAHAHA


älskar minen

dagen;

hellohellohello. idag har jag varit i göteborg med min älskling plus sex stycken till, gick mest mes bebi och jag hittade en lila kofta, en mossgrön kofta, en rosa tshirt, ringar, toffsar och spännen, sen käkade vi allihopa thai vilket var hur gott som helst. sen framåt kvällen blev det att dra hem till theres nya lägenhet, inte riktigt fattat att hon bor där än, är så van vid hennes gamla, menmen =) den va jätte fin. förfestade där lite och vi bjöd in grannarna som var 91or, hehehe.. sen kom martin, joel och anders så åkte vi på fest i herrestad, hos edsjö, ja får väl säga att det var roligare hos theres men ska inte skriva mer nu så det inte blir fel när man är lite rund under fötterna, nu blir det skräckfilm, det gillar vi =)


(en gammal bild på mig och thessan)

I SEE YOU


musicplayer

nu har jag ändrat bloggdesignen än en gång och är rättså nöjd nu faktiskt, det ni kanske inte märkt att jag ändrat är fler länkar till bloggar, en ny profilbild och en liten mini ipod med musik där ni kan lyssna på musik från min blogg =) hoppas ni gillade min nya design, nu blir det tv och räkor. mer kommentarer blir jag inte ledsen över =)

ett

1. jag hatar pizza
2. stina lee är tråkig
3. london verkar vara den mörkaste och dystraste platsen i världen
4. jag förstår inte varför thailändare bor i sverige när dom kan bo i thailand
5. jag är trött på att tila tequila sänds 24/7, hon är ful som ett as
6. jag är trött på att top model kommer igen, så jävla tråkigt
7. men annars är jag mest glad
8. puss och kram


RUN BITCH RUN

nu har jag varit ute och sprungit 5km och jag är helt slut, känns som jag inte orkar göra något mer idag, haha. imorgon har jag även bokat upp mig på spinning på sportlife för mitt kort är funnet, ska bli kul som fan. dom flesta som känner mig tror nog att jag gått och blivit dum i huvvet, eftersom jag börjat röra mig som en idiot vilket jag aldrig gjorde förr, förutom fotbollen då. kom på att de va fredag nu, älskar fredagar, hoppas det händer något kul ikväll då. nu ska jag göra mig lite sötis =) haha bye.


SYDNEY.....



good night sweethearts. det sista jag hörde innan jag nu ska gå & lägga mig var att jag ska upp tidigt imorgon och hjälpa mamma städa huset, bara för att jag inte går i skolan längre behöver jag inte inte vara någon städerska eller? det tycker iallafall inte jag. ska försöka hitta mitt gymkort nu och smita iväg på morgonen för att slippa det. okej, men sov gott då. hehe.

abc

jag kanske är konstig nu, men jag gillar att det bara öser ner regn över uddevalla. som igår kväll då det både regnade, haglade och åskade och jag och markus lagade tacos, myste framför tvn med idol och chips med dipp till filmen 21, vilken jag rekommenderar starkt.


ÅH!!!!!

ny design, den blev inte bra, men orkar inte fixa mer

du tillhör de bättre



det gör ont att du inte bor här, att vi inte kan ses när vi vill,
du är en av de som är närmast mig, men ändå så långt bort.


aldrig nöjd

undrar om man någonsin blir riktigt riktigt nöjd (?)
egentligen behöver man inget mer, men ändå vill man hela tiden ha mer.

shopoholic

götet blev vårat mål idag, min och mammas. vi var där i typ 8 timmar, mina fötter skriker efter fotbad och massage nu, det var iallafall jätte trevligt och hittade en massa fint, orkar inte skriva här för det är inte speciellt intressant ändå när ni inte har en aning om hur det ser ut. hm, har inget mer att skriva, så är det bara.

vi ses väl någon gång

hej, har nyss kommit hem från en springtur på 4,5km och det var lika skönt som det var jobbigt, idag är det 1 september och det är jätte varmt i uddevalla, fan va jag är glad. idag händer det grejer, när duschen blir ledig ska jag göra mig fräsch sen åka med pappa till sportlife och avsluta mitt konto, inte speciellt kul där så det blir friskis och svettis framöver. sen ska vi till lena lilja och kolla om vi hittar någon passande resa till mig och min käre far, sen blir det nog en runda på stan och sen ska jag ringa ett samtal pga ett designjobb som är min dröm, hoppas detta blir av.


RSS 2.0