STUDENTVECKAN!!!!!

NU ÄR JAG TILLBAKA!

ajjeeemen, seg som fasen med bloggen har jag varit, ska försöka bättra mig men har ju trots allt inte haft tid med allt studentfirande, bästa veckan i mitt liv :D minns dock inte allt men ni kan få höra lite kortfattat om den..

måndag: Theres och jag åkte ut till Skeppsviken med dricka där en massa andra studenter var, träffade Clarah och en massa andra, satt bara & drack, snacka och hade trevligt, myskväll..

tisdag: Gick till skolan och fixa en sak med klassen, sen drog Jag, Julia, Emma och Ida och köpte korv och grejjer sen åkte vi ut till Landbadet, där vi grillade, spelade volleyboll och solade hela dagen, frammåt kvällen kom det ut en massa mer folk, helt fullt med studenter och blev en del drickande, musik, folk, volleyboll i mörkret och massa skoj, sen åkte jag hem till Emma och sov..

onsdag: vaknade tidigt och gick till skolan med emma, skulle typ öva på att gå in i agnebergshallen inför morgondagen, gjorde typ det, sen städa jag skåpet och hämta lite smågrejjer i skolan som skulle med hem, runt tre tiden kom Evelina till Uddevalla. Vi drog och käkade på Cactus, åkte hem till mig och fixade lite, sen åkte vi ner till Bagge med Markus och Theres och satt ute, spela spel, käka chips och massa mys, sen fick Jag och Evelina skjuts hem av Sahib..

torsdagen: vaknade vid halv O6.30 för att göra mig iordning sen åkte man ner till parken vid O8.OO.. där andra studenter var och drack skumpa, skrek och hade sig :) sen gick man till skolan, snacka osånt, skrev i hattarna och sen blev det käk, gottgott.. sen hade vi lite ledig tid och gick till Sofie där vi drack lite ute i det fina vädret, efter det gick vi bort till Agnebergshallen där alla studenter var samlade, lyssnade på tal och musik mm.. Sen tillbaka till skolan, fick sina betyg och sprang ut och skrek inför alla, ååååh så kul!! :) fick så jävla mycket grejjer runt halsen, var sjukt jobbigt, men vem brydde sig? :D inte jag.. gick genom stan och sen åkte porche runt i stan och ni vet lixsom.. sen åkte man hem, släkten kom och massa annat folk, fick en massa mat och fina presenter och allt var helt perfekt, frammåt kvällen blev man lite mer dragen och åkte ner mot trägårn och fortsatte nattens festande..

fredagen: åkte tåg med klassen vid 11.3O tiden till Rabbalshede där vi fick skjuts till Hamburgsund, där vi åkte båt ifrån, mot smögen.. Det var jag, emma, ida, julia, rebecka, sofie, david, thomas, eric, rebecka, emelie och mattias.. vi drack, käka mat och solade, fyfan va göööött det var.. väl framme i kungshamn köpte vi upp ica och grillade nere vid klipporna, sen blev det till min sommarstuga för att fixa oss och förfest, där det redan befann sig massor av folk, åååh de va så jävla kul, senare drog vi över till smögen.. jag, steffi och evelina var lite väl vilda och efter det mådde jag inte lika bra, hahahah palla? fyfan... det var kul som bara den iallafall :D

lördagen: jag vaknade upp utan bakfylla, snacka om lycklig haha :D det blev frukost nere vid stranden med baguetter och skagenröra.. det var jag, evelina, theres, bagge, markus, roddan, klas, chrille, mathias, richard, niklas och massa fler, myyys!!! sen drog en massa hem och vi chilla, käka på hamngrillen och frammåtkvällen, började folket dricka och självklart lilla evelina som halsade en skumpa på ett snapp, haha.. äsch kul vart de :D

söndagen: städa, städa, städa.. åka bil med hög musik och goa killar, dö framför tvn...

hahaha väldigt kortfattat om min vecka, bästa nånsin jaaa :D älskar alla som gjort min vecka alltså fyfan <3333

bilder kommer la :)

Kommentarer

VAD HAR DU PÅ HJÄRTAT?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0