FJORDEN

godmorgon :) igår var det sista dagen på fjordfestivalen :) de va inte sådär jätte kul, mådde illa som fan :( så jag och babuuu gick hem och sov, myspys :) <3

nu är jag på jobbet, mår lika illa idag :( fy så jävla jobbigt, om jag mår bättre sen ska jag nog åka till kungshamn med sötnosen :) hoppas bara jag mår bättre annars får de blir en kväll i sängen med en film och massa huvudvärk..


bilden är från i fredags på förferren (mig och steffi)
image579
fler bilder finns på bilddagboken : HANNAHOGBERG!

fjåårdfestival

hahaha goo festival fylla med pussar under täcket, eller va? ja åårkar fan inte va seriös mer :)

ja tänker på de hela tiden, eller vaaaa ? jodååå :D

göteborg

hej bloggläsare :) lång dag i göteborg idag, blev en massa shopping :D sveaväska, tights (vita), hårförlängning, lite hårgrejjer, jacka mm hann även med mcdonalds och thaimat :D mummms..

sen när vi kom hem åkte vi ner till fjorden, kom nyss hem därifrån, det var väl inte jätte kul, men fredag och lördag blir trevligare :D Kisses . <3

image578

känn ingen sorg för mig göteborg

precis, för imorgon kommer jag :) hahah, blir shopping hela dagen med den bästa :)

ikväll blir det nog filmkväll, iallafall det som är spikat :) kanske händer nått annat med, imorrn börjar fjorden, fest vecka kan man lugnt säga!

idag är det 14 dagar kvar till paradiset btw :D
image577

http://mykindoffashion.blogg.se/

om ni vill ha riktigt bra shopping tips och vill se snygga ut så ska ni besöka denna brudens blogg, så ska ni få se på nått riktigt bra :)

dessutom är hon väldigt söt och passa i allt man önskade man passade i ;)

lovar att ni inte blir missnöjda över att gå in på hennes blogg :D enjoy!


image576

shopping

jag är sämst att uppdatera på sommarn, jag vet..

idag vaknade man iallafall upp av ännu ett dåligt väder, så jag och theres tog oss gottispåsen och satta oss framför en film, vid fem tiden körde bror min ner oss till stan, för theres skulle jobba, på jobbet var redan emelie och linn och vi åkte ut en sväng till torp, på en timme hittade jag grejjer för 780:- haha rekord.. det blev iallafall skor, shorts, hårfärg, tights och lite smått och gott :) mkt bra.. fast får spara lite nu va, på onsdag bär det av till göteborg med min bästis :) sen åkte vi in till pingvin (nej vi var inte äckliga fjortisar som dräglat över att de skulle öppna) haha vi var bara jävligt hungriga, och mätt blev man, som alltid där :) sen så gick vi en sväng till theres igen och mina twins körde hem mig :) kollade på blood diamond som jag längtat efter att få se :) den var sjukt bra, och sorglig, buhu skvätte en tår eller två..

är ledig från jobbet till på fredag :) jummy <333 godnatt gott folk..

(lägger in bilder på mina kläder en annan dag)

image575

hjääälp...

någon som är väldigt duktig på bloggdesign? hör av dig ;)

aldrig mer

bara lite kärlek till mig? förtjänar jag inte det?

jag vet, jag fattar utan att du behöver säga ett ord..

men gör bara inte samma misstag som förut, det är inte du som göra sånna saker, var dig själv, du är inte den fega killen, de vet du lika väl som jag..

du är bäst enligt mig, kasta inte bort det nu ♥

fallens dagar

igår efter jag jobbat fixade vi till oss lite hemma hos mig, sen så kom jim och andré för att köra oss till fallens dagar, haha jadu det hände väl en del, gjorde lite allt möjligt, efter ett tag åkte vi till herrstad hem till knape, men jag och theres bestämde oss för att ta oss en promenad, haha hur sjukt som helst, orkar och vill inte berätta :) haha.. menmen mot natten så körde dom hem oss, lagade köttbullar och makaroner sen somnade vi som stockar :) lite bilder - enjoy..

image566


:)

im a happy girl :) wiiiiie.. de känns som de mesta faller på plats nu :) ikväll är det fest, fallens dagar :) enjoy

förlåt för att jag varit seg på att uppdatera :/ dåligt av mig jag vet, inte så lätt när det är sommarlov, men jag kommer snart tillbaka igen :D

image565


mig själv

bild på mig i skolans studio för ett rätt bra tag sedan...
image565

kungshamn

fan va gött väder de var igår, jag och theres låg och sov när pappa ringde från kungshamn och frågade om han skulle komma hem och vi skulle ut med båten, så vi åkte ner till stan, köpte frallor och massa gott, sen åkte vi båten ända till kungshamn, så jävla gött va de :) tog en rätt lång stund, men det brände som fan på en så :D sen så grillade vi i sommarstugan och sen vart det jätte sent så vi bäddade i friggeboden och kollade på the wedding date och hipp hipp hora :) skit mysig dag, bilder kmr snart, lägger iofs in fler på min bilddagbok :)

imorse åkte vi in till stan vid 9 :| bara för att jag skulle jobba, fast de va gött ändå, för jag var inte så jävla trött, innan åkte jag, theres och pappa och köpte frukost, muuums :) nu är jag med theres på jobbet, ska inhandla cactus sallad nu :) pusshej...

image564

grebbestad

igår blev det fest i grebbestad, kom inte ut förrän halv 12, men det blev många timmar där ute ändå, rättså skoj, somnade hemma i sängen 05.00 ungefär och vaknade 08.00 för att åka till jobbet, mums vad trött man var :)

sommardag

imorse när jag vaknade trodde jag att det fortfarande var pissväder ute eftersom jag har svarta persienner, så ja låg kvar i sängen skit länge, sen gick jag in på msn och då heter kikki: ute i solen :D fyfan va glad jag blev haha, fixade till mig snabbt och sen gick jag ut och satte mig vid busstationen typ en timme innan bussen kom, hur gött väder som helst, sen när jag kom ner till stan gick jag och köpte kycklingsallad, och nu står jag inne på jobbet, inte direkt lika kul, är skit sugen på att bada och hoppas verkligen vädret håller i sig så det blir såhär nice i grebbestad imorgon eftersom jag inte kan åka dit idag, hopppppppas :)

image562

torsdag

hej alla bloggläsare ;D sorry om jag är dålig på att uppdatera oså, men har typ inte haft tid och lust, och hatar min design på bloggen också, måste fixa om den men de är så jävla svårt, blir bara sur och då har ja inte lust att skriva heller..

står på jobbet nu iallafall, usch va trött ja va imorse, fast inte emot theres, ja gick iallafall upp och fixa iordning en frukost som jag skulle ta med till jobbet, så höll theres mig sällskap lite på morgonen för att hon skulle få sin frulla, haha.. men nu har hon gått, har en elektriker här nu så jag får hjälpa han en massa, komma med råd och grejjer, haha, men snart kommer theres hit igen och gör mig sällskap, mkt roligare att jobba då med, längtar iofs tills jag slutar för då ska jag och pappa nog ut till torp och kolla mobil :) haha vad jag tjatar om mobilen, men ja vill ha en ny nu :D kollat på lite olika, om ni vet ngt bra eller dåligt om dessa mobiler kan ni väl vara snälla att kommentera :D pusshej.
samsung U600

image559

sony ericsson K810i
image560

kom sooool

nu vill jag ha sommaren tillbaka :(
image558

står på jobbet nu, jobbar till 22 då kommer theres hit så åker vi hem till mig, kollar på film eller nått så måste jag städa lite för min familj kommer hem imorgon, inte träffat dom på en vecka tror ja :O fast dom åker nog iväg imorn eller på fredag igen haha.. ska iallafall ut till torp med pappa imorgon och kolla på en ny mobil, skit skönt :D min är helt jävla cp pajj, ja vill typ ha ngn som e tålig, tar bra kort man kan spela mycket musik på oså, den behöver inte va snygg alls, för ju snyggare desto dåligare, enligt mig, haha ja köper alltid design mobiler och dom pajjar, har LG chocolate nu och den e bang.. menmen, ha de bra alla bloggläsare... <3

nicole

image557

mums outfit

sommar?

vaknade ännu en gång av detta skit väder, inte sommar någonstans, hade velat ligga ute och sola och bada nu, eftersom jag är ledig från jobbet, men nu får ja väl åka till torp och gå inomhus och kolla på sommarkläder som inte gör ngn nytta ändå, ska däremot kolla på en ny mobil, för nu blir det en ny, min är så sönder och cp som den bara kan bli :S men ska fixa mig lite nu, ha det bra :)

image553
denna bild togs långt innan sommarn kom, och då var det varmt, men sen försvann det bara, för någon sommar har vi inte :S

ge mig sommar och sommaroutfits

image551

efter hårfix

image550

såhär blev håret ! :)

liseberg 07 utkastade, haha :D

förlåt för att jag inte uppdaterat eller så, men gjort annat ett tag nu inte haft tid, var tillexempel på liseberg igår med theres, steffi, tobias, lillrobin och niklas, det var skit skoj, hände en massa, orkar inte skriva allt, hann vara där i typ 6-7 timmar sen blev vi utslängda haha, om ni vill veta varför och hur så kan ni läsa det på min bilddagbok ( bilden med vakterna ) = hannahogberg, också lagt upp en massa bilder därifrån, hade myskväll igår istället oså, imorse drog jag och theres ner tidigt till stan för att jag skulle jobba hos farfar, nu är jag hemma, ska ha ännu en myskväll, orkar inte med nått typ, kanske ska skaffa mig ngt trevligt sällskap :D

i lördags var jag i lane på fest också, va la sådär, drack inte oså, skratta åt alla andra äcklen istället haha :D oså fick jag äntligen veta lite saker som pigga upp mig kanske :) sött <3

färgat håret också, det blev inte så ljust som elin kling, svårt att göra så ljust direkt, men jag ska göra lite fler slingor om några veckor, kommer bild snart :)


alessandra ambrosio

image543

färga håret

image542woho idag ska jag färga håret :) hoppas det blir som jag tänkt mig fast det kommer vara svårt att få det så ljust eftersom jag har jätte mörkt nu, men allan (frisören) är skit duktig :) så det ska nog fixa sig, känns bra att han inte är så dyr heller.. 450:- ungefär kommer de kosta! hoppas jag vill behålla detta ett tag bara, ja tröttnar skit fort och byter hela tiden, inte bra för håret mitt, menmen..

nu står jag här på jobbet, inget att göra, ska sätta mig utanför och sola nu och hoppas att ngn jag känner kommer snart, för jag känner mig ensam, haha! ha en bra dag alla bloggläsare ;) puss


can you feel this?

image541

mums

image540

mogna

nu finns det vissa "roliga" personer som inte har bättre för sig än att kommentera dumma saker, men kom inte in och läs min blogg då, är du avundsjuk eller något? varför ens bry dig och lägga ner din tid på att läsa och kommentera så då, om man kommenterar ngt dumt så ändrar jag och sätter lösenord på denna blogg som bara mina närmaste får veta.........

image538image539

lång dag

jobbat till klockan fem både hunnit med att käka kycklingssallad och tacobuffé haha tjockis ja vet :D sen så skulle theres jobba så gick jag lite på nattsuddet med emelie och linn, hittade bara en foundation på body shop, men vafan nattsudd i stan? vi har ju inte nått som är mode ens, zoul har snygga kläder, men annars finns de ju knappt ngt mer :S orkade knappt gå runt & kolla, visste att ja inte skulle hitta ngt ändå typ, haha.. nu har pappsen nyss kört hem mig, är ensam hemma nu :) ska sätta på en film och ta mig en dusch, för imorgon har jag ännu en arbetsdag framför mig, sen är jag ledig till onsdag, och på söndag blir det nog liseberg :D

imorgon efter jobbet mitt ska jag gå direkt till frissan och göra mig najs i huet, ska klippa lite på min lugg, åså ska han fixa mitt hår, såhär vill jag ha det :D hoppas han kan få till det för han är toppklass :D hoooopppas!

image537

Elton John - Can you feel the love tonight


mode

jag har hittat årets hittils snyggaste byxor, dom är ruggigt dyra, men jag vill verkligen ha dom, får fjäska lite med mammsen, hittar ingen bild på dom ngn stans, men så fort jag gör det så lägger jag ut en bild :)

jessica simpson

image536

Lil Mama - Lipgloss


-

nu har jag nyss gjort v mig, efter att bror min har käkat klart middag med någon brud så ska han köra ner mig till theres, för lilla tösen jobbar, så kommer emelie och linn också, sen ska jag dra mig till gymmet, sen blir det nog en cykeltur hemmåt, om jag nu orkar..

har glömt att tala om att jag beställt tid hos frissan nu på fredag :) färgning och klippning, inte bestämmt mig hur och så än, men det blir nog bra, längtar typ, haha :D

image535

kjol

image534
vill ha en hög kjol!

vart har vi sommaren?

igår jobbade jag och theres till 17.00 sen så drog jag, theres, steffi och tobbe till torp, sen efter några timmar åkte vi hem och köpte tacosgrejjer och steffi hamburger, så åkte vi hem till mig, fixa till maten och sen kollade vi på två hyrda filmen, mmm skit gottigt :D sen somnade vi väl typ vid 02.00..

nyvaken är jag, theres och steffi har åkt ner till jobbet för det är theres första dag själv på jobbet utan ngn hjälp :D hahaha pirrigt.. menmen, ska sitta här en stund nu sen ska jag duscha och sen ner till theres sen blir det gymmet för det var ett tag sen nu :/ måste ta tag i detta.. ha en bra dag.. puss / h

image533

gucci

image531

helgen

helgen har varit skit bra :) orkar inte berätta om allt, men mycket fest har det varit och trevliga folk :D sen i söndags åkte jag ut till sommarstugan, skönt det också :D men idag har jag varit skit trött, bara lugit hemma i soffan hela kvällen och kollat på film :D alla möjliga bilder från helgen och crossen kan ni hitta på min bilddagbok : hannahogberg.. PUSS/ h.

image529
image530

cross vm

igår åkte jag och steffi ut till niklas niklasson igen, där det redan var en massa folk, så var vi där en stund, sern vid fyra tiden gick vi till cross vm, behövde inte betala ngt :D så var vi där och kollade lite, sen gick vi tillbaka till niklas, min kamera gick sönder just då också, kul så kunde jag inte ta mer kort, menmen.. när vi kom till niklas beställde alla pizzor och hamburgare, så jävla gött. sen var vi hemma hos honom till typ kl.11 på kvällen, för det var jävligt kul där mkt folk osådär :D sen så gick vi in till crossen igen, fast nu var det ju bara ferre typ, jävligt mkt folk, theres och alla försvann så det var bara jag och steffi som gick runt, vi fick norskar som hängde efter oss så skulle vi gå till ngn norsk fest men det var inte så mkt att ha, haha så vi drog o när dom såg oss igen blev dom lite små sura, sen träffa vi massa roliga typer, och marrdå men han va så jäkla dum mot mig hela tiden, haha.. menmen, de va en massa som hände, hinner inte skriva allt här, för nu ska jag åka ut till kungshamn och glassa där tills imorgon eller något :D..

tack alla söta typer för en trevligt kväll igår:
theres
stefanie
tobias
gustav
niklas
robin
linus
linus c
wiik
lillrobin
anders h
förlåt om jag glömt ngn :P

RSS 2.0