summerglow


bilden är ca. 2 veckor gammal.

hej på er. jag är inte duktig på att uppdatera, men det är så sjukt fint väder här i bohuslän ska ni veta :)
solat och badat nästan varje dag, idag var mamma och pappa tvugna att dra in till stan så jag hängde på till torp för att köpa födelsedagspresent till markus, köpte även ett par jeans, en skjorta och en klänning till mig, jätte nöjd! sen tog jag mig modet att söka jobb med, hehe. nu är jag tillbaka i kungshamn och strax ska jag och 12 pers till ner till klipporna där vi ska käka räkor och bada kvällsbad, mysigt va! have it.

skrikig rostig kärring på gammal cykel, eller tvärtom....

nyss ätit makaroner med köttfärsås som min pojkvän hade gjort när jag kom hem från jobbet =) klockan 9 imorse gick jag och mamma ut och sprang, sen så gick jag och markus och sola & badade, låg och sola framsidan i tre timmar i streck nästan, så nu har jag lite färg, sen badade jag, badkrukan själv =) sen blev det jobb från halv 3 - halv 7. nu ska jag och markus hitta på något, kanske till smögen eller nått, så jävla härligt väder.

bilder kommer typ, imorgon =)

kungshamn

ligger just nu i soffan med laptopen i knät, igår åkte jag och markus ut till kungshamn och gick & solade direkt, riktigt skönt var det. det jobbiga är bara att jag knappt får någon färg =/ jag har bra pigment annars, blir skit lätt brun, men inte nu konstigt nog. iallafall efter badet gick vi och käka på bagarns, jätte gott och sen blev det en runda på kungshamns kalaset, myspys..

imorse vaknade jag O8.OO gör att gå ut och gå, sen drog jag, markus och sofia till klipporna och badade. sen jobbade vi från 15.3O-17.OO, gött. på kvällen grillade vi med familjen rasimus och hade mysigt, är så sjukt varmt här ute nu, klagar inte =) har varit nere och handlat lite godis och ska kolla på paradise hotel strax, hoppas ni har en bra sommar =)

goooodbyeeee



jag har ett litet problem, eller stort. jag måste ha en stor väska, en snygg, som jag kan ha med mig när jag åker iväg, det enda jag använder nu är min svea väska som inte får plats med speciellt mycket, sen måste jag använda påsar, fyfan va ruttet, jag vill ha en mörkblå gant väska. nu.

nu drar jag iallafall, hejdå uddevalla.

pigg & gla

nu är jag vaken och hur pigg som helst, var så jävla varmt i rummet så kunde inte ligga kvar, ska ta mig en kall dusch nu för jag har massa spray i håret, äckligt e va de e. sen ska jag, älsk och kanske sara & andrea åka en snabbis till torp sen ut till sommarstugan, ska bli så himla härligt, idag vill jag verkligen bada, typ två veckor sen eller något. sen festival där ute ikväll, eller något i den stilen.

igår drog vi ner till bagge på lite förfest, fan va bra att sara, emma och jenny va där, det gjorde saken mycket roligare, det var iallafall skit mysigt på förfesten, sen skulle alla dra ner till festivalen, vi skulle gå in på öl området, bland dom jag var med så var ingen arton och duktig som jag är hade jag glömt mitt id, skulle iallafall testa att gå in, då blir jag, markus, hasse och emma nekade, haha.. jag och markus gick iväg en stund för oss själva, sen så bara vi öppnar stängslet lite och går in, där vi möter emma & hasse, haha bra vakter som ser oså, slapp att betala 8O:- gött. haha det var faktiskt en rolig kväll, men förfesten tog priset så ingen mer fjord till uddevalla, tack.

LITE AV DE GODA OCH UNDERBARA



det blir snart förfest hos en viss grabb, nämner inga namn, vill inte ha dit hela fjortisfanskapet som är som små äckliga mördarsniglar som jag bara vill slänga salt på. hoppas iallafall det blir trevligt, sen blir det väl en liten vistelse på fjordfestivalen, får se om det blir roligare idag, igår var det botten is nådd. imorgon skiter jag iallafall i den jävla festivalen, ska istället ut till sommarstugan, blir sol, bad, käka på bagarns fixa sig och på kvällen kungshamns festivalen, sätter en tia på att det är mycket bättre än fjorden, plus att om det är trist kan man iallafall softa med en öl på en brygga vid vattnet, i uddevalla kan man softa med en öl på kampenhof, haha. sluttjatat, nu blir det att hitta något passande att ha på sig så min pojkvän blir upphetsad, skämt åsido ;)

love love love

ville bara säga att jag älskar min pojkvän oändligt mycket.


förövrigt är bilden tagen för typ två år sedan på liseberg, när vi var tillsammans
första gången eller något sånt, jag var la 16 och han 15, haha..

FITCH

igår raskade jag, andrea och sanna ner till stan, så mötte vi markus, gick och käkade på fyrkanten och kollade runt lite, men det var så tråkigt att vi gick & hyrde film och åkte hem istället, blev cloverfield, one missed call (den nya) och irene huss, kollade bara på cloverfield, velat se den länge men trodde den va rätt b, gillar inte övernaturliga monster oså, men den var riktigt bra tycker jag.

vaknade nyss och blev lika glad som alltid när det är fint väder, har ingen kamera här hemma så kan varken ta gårdagens outfit eller dagens, men när jag kommer till sommarstuga ska ni få se massor av pics.

en av mina favoritbutiker i usa, love love love =)


och en härlig sommarbild från usa med shorts därifrån

FJORDFESTIVALEN

har klippt mitt hår lite nu, säkert jätte skevt men mamma får fixa till det sen, ser fräschare ut nu iallafall. nu ska jag och markus ner till fjordfestivalen en sväng, kommer nog inte hänga där alltför länge, hyr väl någon film sen och åker hem & myser, hoppas ni får en underbar kväll mina bloggläsare =) kisskiss


MIRANDA KERR



alldeles för snygg

PART OF ME



ändå fan vad jag kommer sakna oss, jag hatade skolan och halva klassen snacka jag knappt med. men resten, jag saknar er redan, känns inte som vi kommer gå åt olika håll nu, men det ska vi, lite sjukt. alla dagar i cafetérian, gone.

MP3A,
ändå jävligt bra.

LIVE LOVE LIFE


HEARTBEAT



kom hem för en stund sen, jobbig buss tur, det luktade bajs. och framför mig satt en ful typ som bråkade med någon i andra luren att han faktiskt tyckte fjordfestivalen var riktigt kul, vilken konversation dom hade, dom är nog inte vänner längre, men du har fel fjordfestivalen är faktiskt inte "riktigt kul". nu ska jag laga makaroner och köttbullar. förstår ni hur varmt det är ute eller? man skulle kunna svimma om man ville, men det vill jag inte.

LISEBERG ?

hej sötnosar =) kom nyss hem från ännu en springrunda och nu kollar jag på våra bästa år, haha det är så grymt dåligt, pinsamt ju, ska nog gå & duscha istället, sen måste jag borsta hela min hund, vilket är så jävla jobbigt, menmen.. sen så åker jag till stan, ska nog åka ner till liseberg, men om det är för mycket folk så skiter vi i det.


MED EN DRINK I EN BUBBELPOOL I BAHAMAS

ni anar inte hur tråkigt det är att skriva i denna blogg utan bilder, själv läser ja nästan aldrig bloggar som aldrig har bilder osv, super tråkigt ju. förmodligen köper jag datorn nu när jag är hemma i uddevalla, men inte alls säkert.

kommer ju bli en massa mer bilder då, och uppdateringar i ett, fyfan va ja tjötar om detta, men det är ju inte kul såhär..

nu har jag iallafall varit nere i samhället, käka en toast med en köttbit i med bearnaise sås och sallad, fy va gott, kommer ta det nästa gång med, tre brudar har evakuerat toaletten nu och jag måste platta håret, kommer jag hinna? tvek.. =) hoppas ni får en super bra och vaaaarm kväll folket..


SOMMAR SOMMAR SOMMAR

hej =) hoppas ni mår bra, det gör iallafall jag. vaknade klockan 9 imorse och gick ut och sprang, sen hem och duscha och gick ut & la mig & sola, låg säkert där i 4timmar, svett som fan. men nu är jag so fresch fresch =) ska snart ner till samhället och käka på nått ställe nära vattnet, segelbåtar och en massa folk, mysigt. är så glad att det är fint väder, haha.

ikväll kommer det hända grejjer, jag ska nämligen vara fotograf för modevisning på en restaurang nere vid vattnet (spättan) där dom ska visa kläder från helly hansen och holebrook, ska bli kul =) sen blir det nog räkor och vin, mysigt.

imorgon åker jag in till stan, antingen ska vi till liseberg, annars blir det väl lite fjorden kanske..

"SAY YOU MISS ME, SAY IT"

hi sunshines =) har inte så mycket att göra, snart börjar paradise hotel iallafall. är verkligen jätte hungrig men orkar inte gå & göra något, haha.

en fråga: jag har varit i thailand 3ggr. i phuket, krabi, phi phi island och lite andra ställen, så jag undrar om ni varit någon annan stans i thailand, om ni rekommenderar något speciellt? =)

tänkte bjuda på lite bilder med..


pappas röda porsche


shorts från vila, linne från monki


min grymt snygga pojkvän =)


min hund, världens snällaste ängel =)

ONE MOMENT OF MY LIFE

nu är jag klar, ska gå neröver till samhället, inte varit och kollat i någon affär där på hela sommaren.

har kommit på en väldigt jobbig sak, jag måste ha ett jobb, ett riktigt jobb alltså, har ju ett på gång men det är inte spikat än, sen finns det några hakar, man måste börja jobba någonstans, men det är inte i uddevalla, vet att det inte är speciellt lätt att bara flytta och skaffa jobb någonstans, men jag vill, vill inte vara kvar här, sen en annan sak, jag ska åka utomlands nu, ca. 1-2 gånger inom kort och då kan jag inte ha nått jobb, det är ju inte speciellt lätt att få ledigt, vilket jag vill, fan va jobbigt allt ska vara.

för er som är i närheten av kungshamn/smögen, så får ni gärna komma på modevisningen för helly hansen & holebrook på spättans restaurang imorgon, det kommer bli najs. kisses.

"DU OCH JAG, HANNA?"

HEJSAN. kom nyss hem från en springrunda och ska ta mig en dusch, har absolut ingen aning om vad jag ska göra idag, vill grilla och ta en drink på havsnära, kanske en tur till smögen eller något.

jag vill verkligen göra bloggen roligare, har massor av bilder att lägga in, på kläder jag köpt, outfits, festbilder och en massa sommarbilder, men denna datorn vill inte, svin jobbigt är det, ni kommer få se det, lovar =)

ska ta mig en lång och varm dusch nu, saknar min pojke med =(

GÅR PÅ KROSSAT GLAS UTAN ATT KÄNNA NÅGOT

Hej. Idag har jag jobbat hela dagen och umgåts med min pojkvän hela helgen, inte varit något badväder utan mest regn, men blev en fisketur igår, inte så lyckad jag fick vara hjälten för att rädda båten mot alla stenar, haha.. Sen blev det tacos och kortspel med en massa folk, sen paradise hotel marathon såklart. Är jobb ledig ända till Måndag :O Kanske ska passa på att åka till Liseberg, köpte datorn och annat kul. Ikväll har det även pratats om resa här hemma, hoppas det blir av =) Är ensam hemma nu, har lust att lägga mig och kolla film, imorgon blir det ännu en tidig morgon med powerwalk plus springning, sen ska jag pumpa min cykel och ta mig en lång och jobbig cykeltur :)


RAYBAN RAYBAN RAYBAN

Godmorgon =) det bara regnar ner här på västkusten, men visst är det mysigt, iallafall ibland. Ändå vill man bara till värmen, kollat runt på resor till Thailand nu, men det får ju bli i vinter eftersom det regnar lika mycket som här nu. Vet inte riktigt vad som händer idag, film eller något liknande. Fan va trist inlägg, men har inte hänt mycket alltså.



Stora Ray ban glasögon.


tänk vad underbart att vara tre år föralltid

godkväll =) är i sommarstugan nu, var ensam hemma ikväll och såklart tar min bror och har fest här då, dom ska ju ut till baden om typ 2h men jag vill kolla på tv nu, det spöregnar och finns inte mycket annat att göra, förutom att mysa med min pojkvän då =) idag har vi käkat på cactus, åkt buss, jobbat, softat, ätit mer mat, köpt godis, vart ute och gått och nu är vi här =) see you later..

ONLY YOU

hejhej. igår var det fallens, blev först att fixa sig hos theres med steffi sen åkte vi upp till theresé där robin var, blev lite förfest sen gick vi ner till stan och tog bussen till fallen, de första vi gjorde var att göra sönder en killen sprit, haha fyfan va arg han blev och ville bara slå oss, vi blev av med han som tur var, jag käka en äcklig sallad på max, theres och steffi gjorde henna tatuering i pannan, anker köpte en heliumballong för 5O:- som hon tappade direkt och theres skrek som aldrig förr, haha kul var de iallafall :)

föresten har ni ju inte fått se de där jag skulle göra som va så hemligt, haha inte stor grej alls, men för mig var det, vågar ju knappt ta hål i örat, men nice huh =)



nu ska jag strax åka ut till kungshamn igen, blir jobb och mer sommar hoppas jag?

A PIECE OF CAKE

Godmorgon. Varit ute och gått i över en timme, som alla andra dagar, ni kan bara tänka er hur skönt det är. Har nyss duschat och nu ska jag dammsuga i huset, sen ska jag packa och åka in till stan, ikväll ska nämligen Jag, Theres, Stefanie, Theresé och förmodligen någon mer åka till Fallens dagar. Hoppas det blir kul. =)

Har glömt att säga att Sofia och Jag var i Göteborg i Tisdags. Blev en magväska, svarta fin byxor, randig tröja, klänning, två par skor, örhängen och solglasögon, mycket nöjd. Men ångrade mig att jag inte köpte mig en klänning på H&M en tshirt och tjocktröja på Monki, men det får väl bli en tur dit snart igen.

Hoppas ni har ett bra sommarlov även fast vädret suger, kisses.

tivolimusik och sockervadd

inte allt för bra på att uppdatera nu känner jag, sorry men har alldeles för mycket annat som gäller nu, jobb och om inte det så är det ju sommar, har knappt någon tid för datorn, kommer bli mer sen när jag får en snabbare dator och fixar till allt med bloggen, hoppas ni har tålamodet med er :D




weekend

gått ut och gott idag igen plus sprungit, sen duschat och nu skriver jag här, ska dammsuga och platta håret snart, sen får vi se va som hittas på, längtar till babe kommer hit, vilket inte är långt kvar :) ikväll blir det nog mys nere på spättan, käka och musik, skulle ju vara skit väder idag, men fint är det och riktigt varmt..

juste, en sak, jag ska skälla lite på mina grannar, dom bygger om sitt jävla garage och då e de en massa byggjobbare och ena deras garagevägg e på vår tomt, så nu står massa och jobbar och skräpar ner som fan på våran tomt, visst det skulle dom fått, men våra grannar har inte ens frågat oss, tänk om jag skulle haft massa folk här idag eller vad som helst, så jag ska fan säga till dom och dom är så jävla sura hela tiden så det kommer bli kul, haha..

förresten så kommer det bli en bloggändring här inom en snar framtid, antingen tar jag bort denna blogg och gör en helt ny, vilket jag tror det kommer bli, kommer göra den riktigt snygg, uppdatera ofta, ta mer bilder, kanske dagens fråga, mer outfit och lite mer dagsbilder än text, så vad tycker ni , låter det bra ? men isåfall får ni bli bättre på att kommentera . .


DRA IN MAGEN..

kom & tänka på en sak, fyfan va störande de är när folk inte flyttar på sig, som en gång när jag var inne i en butik skulle ja gå förbi en tjej för de fanns ingen annan utväg och jag kom inte förbi henne, hon såg att jag ville förbi men flytta inte på arslet, så ja sa ursäkta och hon flytta sig säkert bara 1cm, så jag blev så jävla sur och sa men flytta på dig fetto och knödde mig förbi, hennes blick mot mig sa mer än tusen ord, haha..

eller när jag stog på ica och kolla på dricka, det var bara jag i gången då de kommer en kärring mot mig, hon skulle förbi mig men kunde fan inte gå där jag inte stog utan hon gick rakt mot mig och jag flyttade mig såklart inte, för att jag stog där först och det fanns massa plats att gå på, då ger hon världens största pust ifrån sig och ja kommenterade och sa att det måste varit sjukt jobbigt att inte gå där jag inte stog, då hon sa tillbaka att jag skulle va tyst, hahaha..

något ni stör er mycket på?

alla dessa tivoli ljus

hejsan,  vet att jag varit dålig med bloggandet, ska förbättras. morgonen började iallafall med en att gå ut och gå ca 3km och sprang ca 1,5km, gjorde iordning mig snabbt och jobbade till kl. 18.OO.. sen hem till familjen rasimus och käkade mat, sen somnade jag i soffan bredvid sara som nördade msn, sen gick vi hem till mig, kollade på paradise hotel med sofia, ludde och andrea, sen dess har jag suttit vid datorn och haft allmänt tråkigt, ska lägga mig nu, imorgon blir det ännu en promenad, så jävla skönt är det, kommit igång nu som fan och ska fortsätta med det.

imorgon är det inget jobb och markus kommer hit, iofs ska det tydligen bli piss väder =/ buhu..




går långa gatan fram

förlåt för dagens super dåliga uppdatering, men varken haft tid eller lust att sitta vid datorn. dagen började iallafall med att jag, sofia och alice gick ut och gick ca. 4.5km riktigt skönt. sen började man jobba vid 12.OO, rekord säljning idag. sen kom min systers två kompisar ludvig och simon så gick vi upp till huset, jag och mamma gjorde tacos till 11 pers, gott som fasen var det och kul har vi haft, sen åkte nästan alla över till smögen, hann inte kolla så mycket i affärer eftersom dom stängde typ så men vi mös iallafall och fikade, sen skulle vi åka zita båten till kungshamn men jag tvingade alla att gå med mig, ännu en skön promenad, fan va jag känner mig duktig :) nu ska jag gå och lägga mig och somna till en film.

imorgon blir det en långpromenad igen och sedan jobba 11.OO-18.OO, ska tydligen bli bra väder också, på fredag kommer min älskling hit och på lördag blir det nog grebbestadcarnevalen :) have it! kyss.

det som en gång är dåligt för någon gång med sig det bra

hejhej.. är i sommarstugan, igen & det känns bra, usch gillar verkligen inte uddevalla på sommaren. när jag kom ut hade alla grillat så de va precis klart och lika gott som vanligt, mina föräldrar är världens bästa kockar enligt mig ;) haha.. sen har jag spelat spel och chillat med andrea, sanna och sofia. ska strax gå och lägga mig med dom andra och kolla på en film, imorgon ska vi fyra ut och gå klockan 9 sen blir det att jobba klockan 12, gött med cash. sov gott alla, puss..

godmorgon

hejhej.. igårkväll blev det skräckfilm, typ funny games us eller något, jääävligt skum var den, men ändå lite läskig..
sov gott med babe bredvid mig inatt, han stack till jobbet tidigt imorse och när jag vakna hade han skrivit en gullig lapp till mig, älskar dig :)

idag ska jag vara med theres, har inte varit med henne på huuuur länge som helst :O lite sjukt måste ja säga..
sen blir det nog att jag åker ut till kungshamn, för de är så tråkigt i uddevalla oså ska dom grilla ikväll vilket jag älskar :)

haha min ruttna klass :) eller förra klass..
det är jag i mitten som räcker ut tungan med vitt pannband :)

pain pain pain

Hittade absolut ingenting på torp, var inte där alltför länge heller eftersom jag hade så ont.. Nu väntar jag på att babe kommer hit, han hyr film och köper dricka, själv har jag köpt en chips påse bara till honom, han kommer bli så glad :D

Pratade med en som har gjort samma sak som jag och hon sa att det värsta är den andra och tredje dagen, jag som inte trodde det skulle bli värre och att det lugnar ner sig till imorgon, usch och fy, jag kommer vara så lycklig om när jag inte känner någonting, fy vad jag tjatar om denna grejjer, men lixsom en sak som händer i mitt liv för en gångs skull, hahaha :)


ÄNTLIGEN

sådär, nu har jag gjort det, det där jag skulle göra men ni inte fick reda på ni vet, nu är det gjort..
fick sitta i väntrummet i ca 1Omin men kändes som 1h, det gjorde så ont i magen att jag var nära på att gå därifrån, men precis då var det min tur, det gör så jävla ont nu efteråt, men kändes ingenting nästan när jag gjorde det, men skulle aldrig göra om det, denna smärtan måste försvinna snart, ååååh va ont.. äsch nu är det gjort iallafall och gla är ja för de :D puss

bakgatorna i stockholms ghetto

god morgon, har precis kommit hem till uddevalla, ska strax fixa mig sen åka neråt stan, får se om jag vågar göra den där grejen eller skjuter upp det, sen åker jag iallafall till torp och shoppar lite, ikväll blir det nog bara filmtajm, om det fortfarande regnar förstås, fast det hoppas jag det gör, finns inte så mycket annat att hitta på här hemma.


dream a little dream of me darling

Jag kan inte sova, är sjukt pigg. Drömmer mig bort till Thailand, vill dit som tusan. Men får vänta till november då det förmodligen blir en resa, fast inte till Thailand, eftersom Pappa fyller år så vill han åka iväg men vi har ju varit i Thailand tre gånger så han vill hellre åka någon annan stans, undrar vart.

Hmm, nu blev jag plötsligt trött, kom inte på något mer att skriva.


Med öl på en ö i Stilla havet

Haha fan va jag diggar min header, som ni kanske redan märkt gillar jag att byta design, jag gillar förändring överallt i mitt liv kan man säga :) Imorgon måste jag upp O8.OO för att hinna äta frukost, men ska bli skönt då har jag hela dagen på mig att hinna med saker. Hoppas det blir lite shopping på Torp imorgon också. Förressten hittade jag en cool butik på Smögen idag, ville ha riktigt mycket fina saker, speciellt ett par skor, ett par skjorts och en skjorta.

Jag älskar dig Markus. Godnatt gott folk, kisses.


bad girl

vet ni vad? imorgon åker jag in till uddevalla, för att göra den där grejen som var lite hemlig, får se om dom har någon tid bara, annars får jag beställa en, sen åker jag nog ut till torp och köper laptopen, om den finns? så tröga där..

va nyss på coffee room, drack en cola light, just nu äcklas jag bara av godsaker, dont know why, har inte ätit nått gott på en vecka, det är nog gaaanska rekord av mig..

har varit på grymt dåligt humör idag, kanske därför jag behöver åka in till stan imorgon, varit med samma personer för länge nu, är lite trött på dom för tillfället, haha =)

så vi åker iväg och ser om vi hittar det vi alltid sökt

hej, finns inte så mycket att göra idag, min älskling har åkt till stan och här har det spöregnat nästan hela dagen, fast nu ser det lite soligt ut faktiskt. har alldeles nyss ätit tacos med andrea, sanna och sofia, gottgott. ska kanske över till smögen och ta en fika på coffee room strax. sen blir det väl bara att kolla på film ikväll.

förresten skulle jag behöva lite tips på bra bloggar? snälla ge mig =)



här kommer svaren..

O1. Frida
- Framtidsplaner?
- Vad använder du för smink?


svar: Jag har lite olika saker jag är intresserad av, är väldigt intresserad av foto och design, skulle vart kul att både designa möbler och inreda i hus mm, helst skulle jag vilja göra det utomlands eller jobba utomlands med något annat roligt.

Smink varierar rättså mycket, brukar alltid köpa och testa nya saker, men har rätt mycket ID smink.. När jag sminkar mig just nu använder jag en kräm för att det ska sitta bättre, en puderkrämig foundation, id puder över det och knallrosa rouge, anväder knappt ögonskugga..


O2. irmis
du kan ju mitt lösen oså om du har lust att göra en enkel blogg design, söt och enkel. som du vill :)

sen har jag en fråga också :D
vad var den grejen du skulle göra som ingen fick reda på hah ?
<3 <3


svar: Du vet att jag hjälper dig irma =) Haha iofs tror jag du vet vad det är, men kommer inte säga riktigt än, lovar att du ska vara en av de första som vet, det är ingen big deal direkt men för mig är det =) haha <3


O3. a - är du rik?

svar: nej det är jag inte, har nästan aldrig mycket pengar utan får jobba som ett djur och har svårt att behålla pengar länge, vill alltid köpa saker jag egentligen inte har råd med..


O4. din älskliiing vallentin :D
är du kär i mig :P

svar: klart som fan jag är !!! =)


O5. M - vad jobbar du med?
svar: har 3st jobb, ett på en videobutik i uddevalla, en i en glass kiosk i kungshamn och en i en klädbutik i kungshamn..


O6. Shia - Kmr vi & ses mer ?
svar: Då har jag en fråga till dig: Vem fan är du?


O7. Hanna-fan - Har din pojkvän varit otrogen?

 svar: ja de har han..


O8. Lovisa - Drömutseende?


svar: Det är egentligen väldigt svårt, finns så sjukt mycket vackra människor, men har ju alltid tyckt Alessandra Ambrosio och Miranda Kerr varit snygga, så båda dom i en och samma kropp hade väll varit perfekt? =)


O9. Matilda H -
vilka är dina favoritbloggar?
du är så jävla söt, kan du inte lägga in fler bilder och outfits på dig och dina vänner? ha det fint, puss
svar: Lisa och Evelinas bloggar är de jag alltid kollar på, sen så finns de ju de som jag gillar men inte alltid är så roliga, som ElinKling, FashionToast och AmandaBerg.. Kenza, Kissie, BlondinBella och StinaLee kan jag spy på så jävla trista dom är..
Tack för komplimangen, värmer =) Klart jag ska göra det, men såklart blir det lättare när jag skaffar min egna laptop där jag kan ha mina bilder samlade, vill helst inte lägga in en massa bilder på Pappas laptop hela tiden..


1O. anonym
brukar du åka utomlands, isåfall vart har du varit och vad rekommenderar du?

Brukar och brukar vet jag inte, men en gång om året brukar det iallafall bli.. Jag har varit på massa ställen - Frankrike, Usa, Thailand, HongKong, Grekland och en massa mer.. Finns så jädrans mycket jag kan rekommendera, men det mest coolaste stället jag varit på är Las Vegas, det är en ren sagovärld.. Sen älskar jag ju Thailand förutom att det är för mycket svenskar där.

Sådär ja, hoppas ni fick de svar ni ville ha =) kisses 

sunny days

hej, inte skrivit på ett tag nu, min pojkvän har ju kommit hit så inte haft tid.

men duktig har jag varit, igår gick jag en promenad på 6km och sprang 1km, sen jobbade jag från 12-15 och sen kom markus hit, vi bara tog det lugnt till 19.OO då vi plus min familj var bjudna till rasimus på grilltajm, det satt jävligt gott i magen, efter det gick vi alla ner till spättan och lyssnade på band som sjöng mm.. nice bajs!

idag var jag också väldigt duktig, gick ut och gick 4,5km plus sprang en del också, sen kom jag hem, duschade, väckte markus och vi gick och badade, första gången för mig :O lite sjukt, men gött var det. varmaste dagen på länge idag, låg och kokade gött. sen gick man bort till jobbet, spelade kort och snacka med dom andra, kom alldeles nyss hem, markus duschar och snart är det min tur, sen ska vi ta oss en trip till smögen där det blir mat och kanske shopping, vill iallafall ha mig en ring, men får se.

frågestunden håller fortfarande på här nere, så de är bara att kommentera.

kisses and hugs.

FRÅGESTUND (?)

Nu var det dax igen, tänkte ha en frågestund, ni får fråga exakt vad ni vill och jag ska svara så ärligt som möjligt.
Kan väl bli kul, äsch kommentera något kul nurå.. kisses..


lollipop



trött som fasen är jag, men kommer inte kunna sova, folk som tjötar i rummet bredvid.
men men, nu har jag bestämmt mig, klarade inte det imorse, men imorgon ska jag ut
och gå en långpromenad med mamma, lena, sofia och alice kl. O9.OO sen börjar jag
jobba, men bada till 15.OO sen kommer min babe.. [ v ]

våga, våga inte..

jag ska göra en sak,
som jag velat göra väldigt länge men inte vågat,
är inte ett dugg beredd nu, men vill verkligen, veta
får ni så fort jag gjort det, om jag nu vågar, men ja det gör jag =)

nine month

idag den 3juli 2OO8 har jag och markus varit tillsammans i 9månader, är glad att du orkat stanna hos mig, vet att jag inte alltid visar dig min bästa sida, men oftast =) jag kan inte tänka mig någon annan än dig. älskar dig hjärtat.
du är verkligen mitt allt, hugs <3

tycker ni inte jag är duktig som bloggar såppas mycket fast jag knappt är inne på sommaren, det tycker jag, men kommentera mer så blir det betydligt mycket mer inlägg och bilder, roligare då ju.

väntar på att alla kommer hem plus familjen rasimus som vi umgås med 24/7 året runt känns det som, är grannar i stan och på landet, haha. vi ska iallafall äta räkor ute på altanen i denna värmen, yummie. imorgon kommer babe hit och vi kanske åker ut med gummibåten till någon ö och badar så kanske evelina kommer också, och stannar här mer än en vecka hoppas vi på.


vad sägs som lite sommarpics

lovade er ju bilder så här har ni några från min kamera, min nya kamera =)


kärlek är ett brev skickat tusen gånger

sitter just nu på jobbet, har hand om både glassen och klädbutiken idag, men det finns inte så mycket att göra så jag slänger in ett snabbt inlägg, det är sjukt varmt här ute så ska snart sätta mig ute och sola, kolla ut över havet och alla segelbåtar som ligger här =) vet att jag borde lägga in lite mer bilder nu va, men det kommer, så småningom =) hoppas ni får en bra dag och kommentera mera. puss.


mysig kväll

känner mig jätte duktig nu, jag har varit ute och sprungit, orkar ju inte speciellt mycket nu, eftersom jag aldrig springer, men sprang en rättså lång bit idag, sen ner till havsnära där mamma och dom satt, satt på bryggan om ni undrar så jag inte satt bland alla folk och svettades, det var massa mys iallafall. sen sprang jag hem med alice, nu ska jag ta mig en dusch och fixa mitt hår, det blir så flottigt (som evelina säger) om jag lägger mig med tvättat hår.

imorgon börjar jag jobba 12.OO funderar på att ta mig en promenad eller spring runda imorgon med, men vet att jag alltid är så sjukt trött på morgonen, ska iallafall verkligen försöka ta mig upp.

nu sitter min vovve och glor in i dator & tittar på vad jag skriver, samtidigt som hon gråter lite, hon vill nog att jag bryr mig om henne, så puss och god natt.

lets rock and roll

bajs vad tråkigt jag har det just nu, sara har åkt in till stan och de enda jag kan umgås med är andrea och sofia, 14 och 12, nej dom är så små att dom knappt kan prata än, och in till stan vill jag inte, evelina nu får du fan komma hit.

min familj och familjen rasimus ska förmodligen till gotland snart, typ denna helgen eller något, då har jag huset alldeles för mig själv.

jordgubbar & gammeldags vanilj

goddagens. idag har jag solat som bara den, brände mig gjorde jag också. blev inget bad för mig idag heller, är alldeles för feg när det är så kallt. har iallafall ätit kycklig med ris & curry och jordgubbar med gammeldags vanilj, låter väl gott.
nu ska mamma och pappa bort och kolla på min bror som spelar tennis, men jag tycker det är ganska långtråkigt, sen ska vi iallafall ner till havsnära, kanske blir räkor och ett glas vin, haha fy va töntigt det låter, men det är faktiskt gott.

snart är det helg och det ska bli jäkligt skönt att träffa markus igen, blir galen på att jag inte får se han varenda dag.
evelina kanske anländer till bohuslän också, hoppas, för evelina här är det gaaanska varmt, iallafall just nu.

förressten, min mamma är väldigt sur och grinig just nu, när jag fråga varför så hade hon inget bra svar
utan bara; får man inte vara sur ibland?
jo mamma det får du, men då behöver du inte vara det på mig. puss på dig mamma.

sol

ååh va härligt, idag är det så jävla fint väder och det blåser inte, hatar blåååst :D vill åka ut med båten & bada så hoppas rasimus lägger i sin båt idag och vi tar en tur. hoppas ni har lika fint väder hos er, nu blir det badtajm för första gången :D puss

my soul

jag älskar dig markus
(v)


jag fixar det, vem gör inte det..

jag ska göra det, har bestämmt mig nu, det måste funka, har gått alldeles för långt nu och bara jag som kan ändra på det, ska göra mig stolt, kommer verkligen känna mig det efteråt, det här klarar jag :D

om det ändå vore så

hej bloggare. idag har jag varit inne i uddevalla, skulle hämta lite kläder hemma och kolla på kamera och laptop på torp, bestämde mig för att köpa demon på inet, men han som jobbade där var ju sjukt cp, blev arg och irriterad på honom. men som tur var hade jag med mig ett basebollträ och slog det rakt över huvvet på honom, knäade honom i fejset och i skrevet, skrek fula ord till honom, snoppade in pennor i båda öronen, sparka honom i skrevet och högg av honom fingrarna, sen gick jag och pappa, det kändes skönt.

det blev iallafall en kamera, nikon D6O :D happy.. resten av dagen har jag fikat på coffee roomer på smögen, tagit en promenad därifrån till kungshamn med sara och alice, kollat allsång på skansen och nu ligger jag här, snart börjar paradise hotel, gamla avsnitt, så ruttet, men ändå kul. pussssss.

idag blev den min, äntligen..


RSS 2.0