summer in march plz

image986
ge oss bara lite sol.

saturday

Godmorgon :) Spelade som sagt bowling igår med Markus, Bagge, Jocke och Stenström, jag kom tvåa!!! :) Sen drog vi alla och käkade, sen bussen hem till älskling, myste framför en skräckfilm.

Var så jävla trött imorse, snooza typ två timmar frammåt, inte för att jag behövde vara uppe två timmar innan jobbet, men ändå gött. Nu står jag iallafall på jobbet, slutar klockan fem och då ska jag snabbt hem och duscha och göra mig sötis, ska verkligen försöka lägga in dagens outfit från igår och den jag ska ha ikväll. Sen blir det nog fest, var inte sugen nyss, men nu är jag det :) Längtar en massa till imorgon också, göteborg och shoppa med mamma, har en massa pengar nu från jobbet, as skönt. Förutom - imorgon är sista dagen på lovet. Plugg hela kvällen.

image985

hero

God kväll, alldeles nyss slutat jobbet. Nu blir det att vänta på att Markus slutar sin träning, vet inte vad jag ska hitta på? Ska ju bowla vid 9 och har inte lust att åka hem och inte göra någonting, så får väl sitta här och hålla Carlos sällskap på jobbet, funderar på att dra till GG efter bowlingen, men inte bestämt mig.. Hoppas ni får en trevlig kväll, det ska jag :)

fredag

image983


Nu är det äntligen helg, superskönt :) Står just nu på jobbet, ska snart få varor så då blir det massor att göra, iallafall jobbar från 11-17 sen ska jag vara med älsklingen, så blir vi nog några stycken som dra på discobowling ikväll :) aldrig varit på det faktiskt. Sen blir det att sova med babe, gjorde inte det inatt, hur tomt som helst. Iallafall kommer han hit snart så jag får pussa ihjäl mig ;) Imorgon jobbar jag från 11-17 igen och sen blir det fest på kvällen hoppas jag på :) Theres kommer hem imorgon, kan ju inte bli mycket bättre :) Tog outfit bilder imorse också, tyvärr hann jag inte lägga in dom men kanske blir senare, eftersom det har önskats här i bloggen.. Hoppas ni får en bra fredag och helg :)

Morgonens höjdpunkt:
jag vann bloggdesignen av http://www.alexgustafsson.blogg.se/ :)


för er som orkar

nu vill jag ha kommentarer, ni kan skriva som anonyma om ni inte vill visa vem ni är, tipsa mig om vad ni vill att jag ska skriva om mest i bloggen, vet att jag frågat det innan, men vill ha lite mer tips så att bloggen blir bättre..

tex. dagens outfit, bara vad jag hittat på på dagen, mer filmer, bilder på ngt annat osv osv..

Lov

HOLA!

Tagit tag i min blogg idag, lite iallafall, inte riktigt klart än. Men tänkte börja blogga lite oftare nu, verkar som det uppskattas iallafall, varken haft tid eller lust det senaste, har ju lov nu :) På påskhelgen var jag ute i Kungshamn (sommarstugan) hela helgen, men min älskling, det var snöoväder men vi hade mysigt ändå..

resten av lovet har jag varit med Markus nästan varenda dag tror jag, gjort lite allt möjligt oså har jag hunnit med att shoppa och jobba en del med, idag hade jag spikat in min plugg dag, vill inte ha lika mycket saker att sitta med när skolan börjar, så det ägnar jag åt idag, kul? Imorgon blir det att jobba sen kanske discobowling, på lördag förmodligen fest och på söndag göteborg med mami, hoppas jag på!

Hoppas ni får en bra dag, peace <3


lov

Äntligen är det lov :D har längtat som fan, blev klar med det sista i skolan idag också :D inte lika mycket att tänka på nu, skönt! Om en stund åker jag, min familj och älsklingen till Kungshamn och åker hem på lördag, iallafall jag och babe tror jag.. Hoppas på bra vårväder nu bara, vi har nämligen sommarstuga där och våra grannar här hemma är våra grannar där ute också, haha. Så vi ska vara med dom med, hoppas vi kan grilla imorgon, ikväll blir det iallafall mys framför tvn med räkor och allt gott och massa mys med den bästa! Hoppas ni får ett bra påsklov, det ska jag :D SEE YOU!

älsk <3

image979
Till min älskling
Du är den vackraste jag mött, den snällaste jag vet,
den jag har roligast med, du är den som alltid gör mig lycklig,
du är killen som får det att pirra i kroppen, den jag alltid längtar efter,
den jag blir mest varm i kroppen av, den finaste i mina ögon, den som jag
aldrig vill släppa taget om, den enda jag vill se mig själv bredvid, bara så du
vet finns det ingen annan i mina ögon, bara dig älskling, jag älskar dig så otrolig mycket.

dålig sämre sämst

Hej. Nu kanske ni tror att jag ska börja blogga igen, men då har ni fel, börjar inte blogga seriöst förrän jag fått min blogg fixad och fin, filippa kanske ska hjälpa mig om hon har tid och lust, hon är grym iallafall. Annars får jag väl avsluta denna bloggen, inte kul för folk att kolla in här varje dag utan någon uppdatering, men nu hade jag bara lust att skriva av mig lite..

Denna helgen har väl inte varit den bästa, i fredags jobbade jag på kvällen.. I lördags var jag dum dum dum :( var jätte sur hela dagen och allt gick ut över Markus, sen gick vi och bowlade med Theres och Jocke då jag äntligen blev på bra humör, men sen vände det och surade igen, bara pga jävla cp mens, iallafall är det sämsta att det går ut över min pojkvän, bara honom också känns det som. Jag ska göra allt för att bättra mig, hatar de :/ Tack för att du står ut med mig älskling, du är så jävla bäst (v) Efter bowlingen gick iallafall Theres och Jag och köpte Kebab, massa godis och chips och hem till henne och kolla Melodifestivalen, myspys! Sen igår var den värsta dagen, jag betedde mig som världens argaste jävla kärring och var så arg att jag gjorde slut med Markus som var det sämsta jag någonsin gjort kan jag lova er, jag ångrade mig så jävla mycket. Så idag (måndag) kom han hem till mig efter skolan och som tur var kunde jag ställa allting till rätta och jag hade tillomed köpt present till honom, bara för att jag betett mig som skit :'( Jag kan vara snäll med och det hoppas jag han tycker att jag brukar vara (A) det är iallafall bra mellan oss nu, om inte bättre :) Älskar dig mest på jorden <3

Okej, nu tänker ni säkert att jag är en jobbig jävla brud, men jag brukar inte vara sur eller så..


boooring

hej hej .. sorry för dålig uppdatering, men nu är det så att jag tröttnat till tusen på bloggen, hatar desigenen mest i världen, om ni vill att jag ska fortsätta blogga och är bra eller vet någon som gör coola designer så får ni gärna hjälpa mig, annars tar jag bort den :/ tyvärr.. puss

pluggdag

HEJ! :) Idag är det Måndag, som jag verkligen hatar, idag blir det en pluggdag, ska göra makaroner m. köttbullar och tio lager ketchup eftersom jag är beroende av det, haha.. sen ska jag börja plugga, har sjukt mycket att lägga ner min tid på, inte alls kul, men kommer vara grymt skönt när jag är klar med allt.. Blir inte att träffa Markus idag heller, buhu :( Haha hur jobbigt som helst, är man kär så är man ;)

Förresten så är jag så himla sugen på att åka utomlands, funderat på Thailand, varit där tre gånger tidigare, är ju helt underbart, förutom att det är alldeles för många svenskar, blir för mycket :/ Men annars är det perfekt!
Vet ni något annat ställe ni tycker man ska åka till och vad som är speciellt med just det stället? Behöver verkligen er hjälp!

image977

älskar dig

image976 visst är han snygg, synd att han är min, just mine ;) älskar dig

you know

image975
all I need is you

helgen

HI :) förlåt för kass uppdatering, inte haft tid till det tyvärr. I fredags blev det iallafall mys hos älsklingen, var ensamna hemma hos honom, lagade tacos, kollade på tv, sen satte vi på en film och åt chips med dip. Fick så jävla ont i magen bara, jätte jobbigt, tur att man hade sin älskling som myste med en..

I lördags vaknade jag jätte tidigt och började plugga, trodde jag var sjuk eller något eftersom jag började plugga, haha, iallafall skönt att bli klar med den skiten, sen gjorde jag frukost till babe för han sov länge som vanligt, sen kollade vi lite på tv och fixa oss, sen körde mamma ner oss till stan, köpte present till henne eftersom hon fyller idag, sen hade vi lång tid innan markus faster skulle hämta oss så vi kolla runt lite, köpte svarta jeans, en svart tshirt och diadem, sen åkte vi upp till lane för hans lillasyster fyllde 1år, så söt :) Så var vi där, käkade och lekte med Anni typ, sen åkte vi ner med richard och martin ner till en fest i stan, jag drack inget men det gjorde däremot älsklingen haha och tillslut var det fullt med folk där, det var faktiskt inte så jätte tråkigt, rättså kul emellanåt, markus var iallafall rolig :D haha.. Förutom en massa fjortisar då, sorry men :p Sen kom Roddan och Bagge så åkte vi ner och käka kebab på Pingvin, satt väldigt bra fast vi båda fick ont i magen, haha.. Sen åkte vi upp till Lane igen, myspys..

Imorse vaknade vi runt 11 tiden, låg kvar en stund i sängen sen käkade vi frukost och Markus pappa körde hem mig eftersom min Mamma fyller år idag, så det kommer snart folk hit, ska äta skit god mat, är så jävla hungrig, så nu ska jag börja med den, senare ikväll blir det väl tv och plugg :( om jag hinner, vet inte hur länge gästerna ska vara här! <3 HOPPAS NI OCKSÅ HAFT EN BRA HELG!

image974


fredag

jag höll vad jag lovade mig själv, från igår iallafall, att börja gå ut och gå, exakt vad jag gjorde imorse, har åkt skridskor i 1timme efter det en promenad på 1timme så nu är jag super pigg, ska äta frukost och duscha, sen fixa mig och åka ner till stan med mamma och kolla på balklänningar, hoppas jag hittar någon som faller mig i smaken, den måste vara perfekt annars blir jag bara grinig och ångrar mig, haha :) ikväll ska jag vara med babe, som kanske inte är så ovanligt men, mys mys :) plus plugga lite inredning & design, men det är inte så trist..


hoppas ni får en härlig fredag !

torsdag

Är så jävla stolt över mig själv idag :) Åkte ner till stan vid två tiden och fick bort en sväng till Theres och Stefanie, sen skulle dom börja sin praktik halv 3 och jag hade inte allt för mycket att göra så jag bestämde mig för att ta mig en promenad, som är fruktansvärt ovanligt av lilla mig.. Inte någon liten promenad heller.
Stan - Kapellebacken - Enda in till Emaus och runt det - ut på vägen och ner till Bodele - Strandpromenaden - Ner till stan, tog över två timmar, hur skööönt som helst :) Ska försöka börja gå varenda dag faktiskt, nu ska jag plugga lite sen nörda telefon med min babe, älskar dig.

image973

rock and roll

image972

torsdag

usch det går sämst i skolan nu, ska opponera osånt idag, kommer gå åt helvete, villllll inte ... men jag kan inte skippa att gå för måste få det överstökat :( har ingen bra närvaro nu heller, hatar skolan vill bara sluta nu!
ska ut och ta bilder nu, dom kommer bli skit fula för jag har inte planerat ett skit .....

negativa inlägget här ja

onsdag

image970


Hej :) Blev inte riktigt som planerat idag, tog mig en lång dusch, sen städade mitt sminkskåp, pluggade lite, gjorde god mat till min vovve, pluggade lite sen tog bussen ner till stan för att spela biljard med min babe ;D Han vann med 3-2 tyvärr :/ INKLUSIVE FUSK DÅ! :) Sen skulle vi ju till torp men blev tajt med tid så vi åkte och köpte tacos istället och lagade det till familjen, så duktiga :) super hungrig var jag, så det var extra gott. Snöat som fan ute, eftersom jag bor längst upp i Uddevalla nästan så är det väldigt mycket snö här, lite mysigt är det ändå ;D fast jag vill ha vår och varmt.. Nu ligger babe och kollar fotbollen, tycker det är boring så sitter här istället, men vi har hyrt film "Irene Huss - Den krossade Tanghästen" helt ny, typ som beck, hoppas den är bra, så har vi köpt chips med dip så längtar bara tills den jädra fotbollen är slut så jag får mysa med min bäbis :) Skönt att det inte är långt kvar till helgen nu, fast jag måste tillbringa den med en massa pluggande :/ Hinner knappt med ngt annat känns det som, ska iallafall på ettårskalas för Markus lillasyster och ännu ett kalas för min Mamma som fyller år :) Hoppas ni haft en bra dag, HÄÄJJDÅ!

ÄLSKAR DIG MACKAN ;)

onsdag

godmorgon sverige, vaknade för inte alls längesen, jag har drömt om att min mobil har ringt nästan hela natten, helt sjukt :/ vaknade minst 7ggr av att jag drömde att mobilen ringde, men jag hade inte ens satt något alarm, knas! nu ska jag iallafall ta mig en snabb dusch, sminka mig sätta på mig våriga kläder, plugga lite, ut och ta kort sen ner till stan till mamma, så kommer min älskling, vi ska spela biljard sen åka ut till torp en sväng, se om vi hittar något till mamma som fyller på söndag, sen blir det nog mysa med älsklingen resten av kvällen <3

lägger kanske lite bilder sen om jag hinner att ta, PUSSPUSSPUSS

rock and roll

image969
alessandra ambrosio = skönhet !

bloggtips?

image1183

Okej . . vet inte vad det är , men har slutat intressera mig speciellt mycket över bloggen ,
tillomed funderat över att ta bort den , får se hur det blir , tycker inte jag skriver om ngt speciellt
kul direkt , så om ni har förslag eller så vad ni tkr jag ska skriva om eller vad som helst, så
får ni gärna komma med tips , för just nu har jag ingen fantasi alls och tkr jag likagärna kan
sluta , men upp till er kan man säga ;D PUSS

tisdag

sådär nu har man ändra bakgrund på bloggen, inte riktigt klart än, gjort om bilden i anniorlunda färger så ingen som kan sno den utan att "härma mig" :)

dagen har varit bra faktiskt, riktigt skönt väder, hade kunnat vara lite varmare så hade det varit perfekt vårväder :) hade arl och en håla på nästan tre timmar som jag pluggade på, sen svenska, rätt lång skoldag, men klaga inte! sen var man på mammas jobb en stund sen köpte vi kebab och hamburgare och åkte hem & käka, resten av kvällen har jag faktiskt pluggat, duktigt må jag säga.. hoppas på bra väder imorgon för då är man ledig från skolan, ska bli superskönt att sova ut och gå ut i det varma vårvädret hoppas ja :) HAVE IT!

image1220

älskar dig

min alldeles egna lilla bebis :)
image912

älskar dig

Sitter i skolan nu, har graf, ska göra en nydesignad mobiltelefon, jag kommer ingen vart, är för trött för fantasi. Idag ska jag plugga som en dåre, till Markus kommit hem från sin träning för då ska jag bara bry mig om honom :) Vid 9tiden ska vi på bio, jag bestämde att jag ville se P.S I Love You, någon som sett den? Hoppas den är bra :) Nu vill jag bara sluta, är hur hungrig som helst, hoppas ni får en bra dag :)

5månader idag Älskling <3

:/

är trött på att plugga :(
saknar dig markus <3

image911

dåligt

image910image909

Det ryktas ju om att Vanessa Hudgens fått sparken från Disney och att
 det är Adrienne Bailon som tar över hennes plats i High School Musical 3 :/

Helgen

Sorry för dålig uppdatering :/ varken haft tid eller lust.. Kan ju passa på att berätta om min helg som varit lite smått annorlunda!

FREDAG: Som sagt efter att jag och älsklingen käkat i stan, stressade jag hem och fixa mig, sen snabbt ner till Theres där Stefanie också va. Vi fick vänta på Theres eftersom hon skulle göra allt lite för sent, sen fick vi kuta till bussen, hann precis, puuh.. Nu väntade vår nästan tre timmars färd till festen, haha.. Lite intriger på vägen också, vi skulle byta buss och Theres hitta knappt sitt busskort, så hon skulle ut och leta medans jag leta i hennes väska med tusen grejjer i, när jag hitta den skulle bussen nästan åka iväg utan Theres, men vi klara det, sen var det ju helt jävla propp fullt i den bussen och en jävla Circus eller nått tog upp massa säten med massa fjädrar & skit, så Stefanie och jag fick sitta på golvet med några ryssar eller ngt, hahaha.. När vi väl kommit fram tänkte vi att det inte alls var långt till festen, några kom och hämtade oss och vi åkte och åkte, han sa att vi skulle åka flera mil, haha.. Helt plötsligt får vi sms "Välkommen till Norge" hahaha vilken resa, nu började vårat party i Norge, vi kom fram till stora jävla rikemanshuset och började festa, sjukt kul var det kan ja lova, för er som känner Stefanie så kan ni väl aldrig tro att hon blev fullast? Jodå hon spydde i sängen och däcka vid 23, hahaha!!! Men våran fest fortsatte, dom hade en jävla bar i huset där vi drack shottar och allt möjligt, hans föräldrar var hemma med, hur sköna som helst, sen stekte vi korv och vet inte allt, det var kul iallafall :D



LÖRDAG: Kunde knappt sova på natten, jag låg på en madrass i ett rum och Klas låg på sängen, vaknade av världens högsta snarkning, blev förbannad, kunde fan inte ligga kvar så jag tog madrassen och la mig utanför där det var helt ljust, inte lättare att sova precis, killen som skulle köra min till Strömstad väckte mig sen iallafall, snällt! Blev hur törstig som helst så skulle dricka vatten, tog en skit stor klunk i munnen innan jag svalde och tro fan inte att vatten smaka piss, ännu mer arg! Behövde verkligen nått att dricka och de enda dom hade var Ramlösa, som jag verkligen hatar, men va tvungen, drack hur mycket som helst men det kom upp lika fort :/ spyr aldrig, verkligen aldrig, sämsta morgonen. Jag hade lovat att följa med Markus och hans familj till Göteborg så jag skulle ta 8.35 bussen hem från Strömstad, tog 40-50 minuter att åka till bussen, men hann iallafall, försökte sova men blev åksjuk, plus bakfylla, plus ont överallt och ville bara spy hela tiden, ville verkligen till Göteborg men de gick bara inte, blev ännu mer förbannad, haha fyfan vilken morgon, efter att ha suttit i buss i 2timmar kom jag äntligen hem och somna, vaknade runt halv 3 och mådde bättre, satt vid datorn lite sen fixade Jag till mig och åkte ner till Sandras 20års fest, köpte en drink bok till henne :) Var inte där jätte länge, käkade och lite sånt, eftersom jag inte ville dricka någonting och jag kände bara två stycken där plus att jag var super trött så åkte Jag hem med Markus, vi kollade på Jönsonligan och halva På smällen, sen hade vi bara mysigt..

Ojj va långt inlägg det blev, händelserik helg iallafall :) Står på jobbet nu, jobbar till 17.00 sen blir resten av kvällen plugg :( plus att jag mår illa idag med, nej nu har jag klagat färdigt :)

image903

Hoppas ni får en bra dag :D KISSES

RSS 2.0