SAY CHEESE


"DÅ JAG KROSSADES BRUTALT VÄNDE DU DIG INTE OM"

hej, ja ni ser rätt, jag har uppdaterat. så nu ska ni få veta vad jag gjort när jag inte bloggat. igår vid sju tiden så kom irmis, emina och linnea hem till mig så fixade vi oss och åkte till fredrick där det var lite ferre, jag och irma drack knappt någonting, men det var kul emellanåt ändå, fast vi var hungriga mest hela tiden. idag har jag inte gjort mycket alls, markus kom hit rätt tidigt, så lagade vi mat och softa framför tvn och han fick ligga och klia mig hela tiden, like always, älskar det och dig =) tyvärr var han tvungen att åka hem och städa eftersom hans mamma kom hem inatt så vi bestämde att vi skulle ses imorgon igen, längtar redan.

här är lite bilder hemifrån mig och från festen igår, kisses <3










NOW YOU LITTLE MONKEYS WANNA BE GUERRILLAS


lets start it

oj vad jag är kass på att blogga nu, men verkligen inte haft tid, igår fixade jag här hemma och var på torp med mamma, först köpte en massa växter till huset, sen stor shopping, fick köpt mig en massa nice träningskläder, blev gympabyxor för både ute och inomhus, sportbh, två par sport linnen och en sportjacka, skitnöjd! sen på kvällen blev det att laga tacos och mys med familjen och pojkvännen, nu ska jag tvätta pappas bil =) sen får vi se vad som händer.

gårdagens;
jacka • gina
tshirt • någon butik i sthlm
baslinne • jc
tights • vet ej
skor • bianco
armband •tomas sabo




SHOES SHOES SHOES

Tänkte lägga in kläder och skor på både blogg och tradera eller blocket, har inte hunnit lägga in något än eftersom inte allt är klart, men några par skor är jag klar med, om ni vill köpa något par är det bara att lämna en kommentar eller skriva till min msn : [email protected] ..


Nike skor i strl: 38
Pris: 2OO:-


Svarta höga klackar i strl: 39
Pris: 15O:-


Gröna sandaler i strl: 38
Pris: 3O:-


Gula tygskor i strl: 38
Pris: 5O:-

klädrensning

nu har jag rensat i mina garderober och har massvis med grejjer jag ska sälja på nätet, ska bara ta bilder på dom och bestämma ett pris, sen lägga in dom. länken kommer givetvis upp här på bloggen, ska bli kul & se om man får sålt något nu då =)


en vanlig tisdag

hej på er. ingen händelserik dag precis, i stan och käka thai med mina föräldrar och bror, åkte hem och gick ut och sprang, sen lekte med min hund och sen gick ut och gick en promenad med henne och mamma, håller på att rita upp och grejja med mamma till ett nytt kök just nu, får se hur detta slutar, bra hoppas jag.

en sak till; saknat att sova med dig, gillar de.

DID YOU SEE?

ve

ALL AROUND ME


här har ni en bild på mig från idag, osminkad och trött, missade att få med hur långt håret blev, men det slutar precis där bilden slutar, det är kortare än va det verkar, men skönt som fan :)

imorgon ska jag ta tag i en del och skriva cv och förmodligen söka jobb om jag kommer på något intressant att jobba med, inte lätt när man bor här lixsom. tänk om jag måste sitta i kassan på willys, då kommer jag känna mig som en fattig liten unge, samtidigt som en annan får jobba på walmart i usa och tycker det är pest, jag tar ert jobb direkt!!!!a


klippning

idag har jag klippt håret och jag gjorde det alldeles själv, så då kan ni ju bara tänka er hur det ser ut, haha nej det blev faktiskt bra =) någon som vet vart man kan hitta billiga flyg till new york? kommentera isåfall.

.....

nu är jag på lite för dåligt humör och jag saknar min morfar mer än något annat <3


DOP

Idag var jag på dop till min kusins son, Anthony Ricardo, han är halv spansk så halva dopet var på spanska =) Innan dopet var det höggudstjänst eller nått, där de va en gammal kärring som dansa, hahaha fyfan va fult, satt & skratta hela tiden, hon va skit nöjd efteråt, haha.. Efter dopet blev det iallafall käk, tårta, presentöppning och sånt. Trevligt trevligt.


världens sötaste tårta kanske =)

Show me what you can


klänning h&m 198:-

HEJ DÅ!

NU DRAR JAG! =)

SÅ VARFÖR SLET DU DIG FRI? FÖR ATT FÅ LEVA I EN VÄRLD DÄR ÄNDÅ ALLA BETER SIG SOM VI?


NRJ IN THE PARK

jag och stefanie hade grymt kul igår. började med att vi fick springa till tåget för att hinna, vi började dricka lite smått vilket dom flesta andra på tåget också gjorde och det blir lite väl högljutt så chaffisen fick bromsa och skälla ut oss, efter någon minut hör man i högtalaren att vi skulle hålla käften annars skulle han släppa av oss och att det var förbjudet att dricka alkohol, OM vi inte skötte de snyggt. dumma som vissa var blev dom så lyckliga att dom skrek av glädje, självklart bromsa han och sprang ut och skrek ännu en gång, som tur var kom vi ända fram till göteborg och efter ett tag kom vi även fram till liseberg, där vi knödde oss en bit fram och hade allmänt trevligt, vi var som små barn som lyssnade på bubbles, typ. efter det blev det vinst på chipsjulet och lite shopping, hahaha. sen gick vi tillbaka till stan med robin och marcus, det blev även burger king och skjuts hem, skönt det, fast inte lika skönt med högsta volym av enbart dunk i bilen, men ända hem kom jag :) och jag vaknade upp utan att må illa, inte illa pinkat. här kan ni få se några bilder som vi knäpte igår.


vi råkade spilla en del där vi stog


rosa kaninöron är väl fint?


och en cowboyhatt


sen hälsade jag och robin på mr. borat




idag blir det att bara ta de lugnt och ligga framför tvn tror jag, är grymt sugen på kebab och cola, hoppas min bror kan köpa det.

NRJ IN THE PARK

Göteborg 22aug
Liseberg 19.OO

AFASI & FILTHY


LAZEE


MADCON


SWINGFLY


THE SCRIPT


J-SON


ANORAH


OLA

LILY DONALDSON


hanniliciouuuus



hejsan :) ville verkligen vakna tidigt idag för att inte sova bort hela dagen, men självklart hörde jag inte klockan och vaknade 13.OO, fyfan va jobbigt det är. En annan jobbig sak är också att jag inte har något jobb, har ju inget att göra, antigen går folk i skolan eller jobbar så det finns inte mycket att göra, har ju sökt jobb men nu ska jag fan söka fler, vill jobba. Äsch är sjukt sugen på tacos nu och imorgon blir det party och nrj in the park på liseberg, inte dumt! :D kisses

AT EVELINAPLACE

Här har ni två filmer från när jag var i Eskilstuna, jag tror inte dom andra videorna är värda att visa, tycker vi håller dom för oss själva, haha.. =)

Evelina blir rädd för åskan, haha =) och jag glömmer alltid av att hålla kameran på rätt håll, haha mitt fula skratt får ni också höra.

en dagens outfit, och den är inte seriös!!!! hahaha lyssna på min apröst i slutet.

dream dream dream



jag älskar sånt här, att ha en lägenhet med så stora ytor att man kan ha en swimmingpool i mitten, eller kanske något ännu mer drastiskt, en öde gammal frabrik med utsikt över LA, varför lever inte alla så? please =)


hey mr.


jag verkligen älskar när det regnar, inte alltid, men när jag är hemma och inte orkar göra något annat, då ska det regna så mycket att det dånar i huset, vilket det gör just nu. Snart är det säsongsstart av Girl meets Cowboy som jag hade tänkt att kolla på, har kollat pussycatdolls 2 och grinat en skvätt till Extreme home makeover och käkat thaimat mamma köpte med sig, nu ska jag lägga mig framför tvn och ta de lugnt, är hur trött som helst, orkar inte med mycket annat. Föressten markus, jag älskar dig.

<3

två bilder av min lillasyster och min hund, visst är dom söta =)


19ÅRSDAGEN.

hej, min födelsedag var så jävla bra =) tidigt på morgonen fick jag presenter, en spargris från monki, ett armband från exxo, svarta ljus med skålar av min syster och en mega snygg vit ipodhögtalare från mam and dad =) hur bra som helst.. sen så åkte vi till göteborg vid 8 på morgonen för mamma skulle till sjukhuset, så blev en go frukost där nere med pappa, sen när hon var klar åkte vi till ikea och fick en del grejjer som gardiner, rullgardinger, ljus, musmatta, godisskålar, kuddar, säng till min vovve, en massa svarta ramar, sen så skulle jag beställa en säng som inte fanns där så vi åkte till andra ikea, där jag hittade två sängar jag ska välja mellan =) fick även med mig en del därifrån, TACK! <3 efter det åkte vi hem och grilla, mormor och markus kom hit också, fick pengar av mormor och bed head produkter och en thomas sabo berlock till mitt armband av markus =) efter den goda maten blev det mys framför tvn med glass, godis och chips. Sen fick jag ju somna bredvid min pojkvän. Att fylla år är inte så dumt ändå =) Tack för alla gratulationer och presenter.

Nu ska jag och mamma ut och springa =)

JA MÅ HON LEVA!



nu har tiden slått över och blivit tisdag, alltså den 19augusti och det betyder att jag har levt i 19år, grattis till mig. tänk om det varit lika speciellt att fylla som när man var liten, då var det de bästa på hela året, om jag ska vara seriös tror jag inte ens jag vetat att jag fyllt år nu om inte min syster skulle börja skolan just idag, eller kanske, haha. gillar iallafall att det är min dag när jag vaknar upp snart och får bestämma exakt vad jag vill, puss på det. nu är det bara ett år kvar tills jag fyller 20, fast mest längtar jag nog tills jag fyller 21, men det är stort och då väntar las vegas på mig =) äsch nu är jag ett år äldre och glad som fan för de =) <3


ja tack =)



när sverige börjar skolan fyller jag 19
känns de bra?

design

sitter som klistrad framför ikeas hemsida, jag är ett såntdär göra om freak, älskar förändringar och design, det är något jag verkligen vill jobba med, alltså inom hem osådär, blir att plugga vidare en sån linje tror jag, att ha en möbelbutik är inte riktigt min grej, utan mer att fixa rum på ikea, vara med i extreme home makeover eller något sånt =)

jaja, idag har jag iallafall varit på torp och visat vad jag önskar mig, sen så blev det cactusmat och inte mkt mer, hem och slöat, har inget intressant att skriva, som vanligt typ, jag vet att jag är lite trist ibland, men vill ni att jag ska skriva om något speciellt så är det bara att säga till =)

TÅGRÄLS



jag somnade klockan O3.OO och vaknade imorse vid O9.3O av en massa byggjobbare satte på maskiner som lät så inihelvete högt precis utanför mitt fönster, fick lyssna på min ipod men det är inte så skönt att lyssna på skit hög musik när man bara vill sova, nu är jag iallafall vaken och ska åka till torp om en stund, med mamma och markus, ska visa lite vad jag önskar mig, fast jag knappt önskar mig något, så det är lite svårt, men detta fixar vi nog =)


IRMIS

irma, du har ett hjärta av guld,
en av de bästa tjejer jag känner <3


ramones ramones ramones

ikväll har jag varit på konsert, den var så jävla dålig, satt och viska med mamma mest hela tiden, typ fläta mitt hår och kollade på allt och alla, haha. sen fick jag mig en hamburgare med stripes så jag blev gla igen. mår fortfarande inte bra så jag ska bädda ner mig framför soffan när den blir ledig och kolla paradise hotel halva natten med en massa gotte.

är jag lite tuff eller?

FÖRÄNDRING

jag vill köpa en trisslott och vinna några miljoner, för jag vill ha en massa grejjer nu, ska ju göra om hela mitt rum och då tänker jag köpa saker jag kan ta med mig sen när jag flyttar hemifrån också, som en ny stor säng, ett skrivbord, en byrå, en tv bänk, massor av tavlor och ramar. sen så vill man ju ha pengar kvar, vilket jag inte har om jag inte vinner på min trisslott eller börjar jobba, vill åka utomlands, en massa nya kläder, en laptop, en ipal och en valp, jag ber =(

förresten åker jag och mamma till ikea på tisdag, alltså på min födelsedag och handlar saker, hoppas jag får en del av mammi =) har hittat riktigt snygga grejjer på hemsidan nu så, sen så hoppas jag min bror flyttar snart för då ska min syster få hans rum och jag får hennes också, så ska fixa det som ett eget tv rum, om jag nu inte hinner flytta innan dess, men det tror jag inte.

juste en till bra sak, imorgon ska jag med mamma och markus och kolla runt vad jag önskar mig, markus är så dålig på att komma på saker, haha =)

hoppas jag mår bättre tills imorgon bara, ska hem sen och kolla på konsert som min syster är med i sen ska jag bädda ner mig i sängen och glo film för jag har kramper i magen & skit, jävligt jobbigt.

äsch detta var nog ett rättså ointressant inlägg, men skrev bara av mig lite, pusspuss.

Hej.

Är i sommarstugan nu. Alltså har lust att kolla Stomp the yard igen, såg den för första gången igår, ja vet väldigt mycket efter, Johannes brände den till mig för hur länge sen som helst men hade glömt bort den, men såg den igår & gud va jag älska den, älskar sånna filmer. Är iallafall hundvakt ikväll, eftersom min hund typ är orolig här i sommarstugan när vi inte är hemma så hon ylar, så jag ska passa min lilla vovvsing, mamma och pappa är nämligen till smögen och lyssnar på någon som sjunger osådär, men pappa hade laddat upp med räkor&aioli, cola och popcorn med cheddar smak till mig oså en massa bra på tv, mys mys..

back in the days



nu drar jag till sommarstugan och strosar runt med shorts och bikini, om vädret håller, vilket dom lovat.

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=65892


hej, vet ni vad? jag bestämmde mig för att bli medlem på det där gratisbio som en massa bloggare skrivit om, men jag har inte orkat gå in & kolla eftersom jag inte gillar sånna grejjer, men nu gjorde jag det och det verkar ju riktigt bra, man kan vinna en massa olika saker, bra saker som exempelvis en iPhone och man behöver bara tjäna poäng och värva medlemmar, genom att bli medlem genom att skriva mig som värvare så får du 25 extrapoäng och 50 poäng för att bli medlem, alltså får du 75 poäng redan från början och jag blir jätte glad om du trycker på denna länk och hjälper mig, om du inte orkar med det, kan du ju iallafall bli medlem och sen inte bry er om det. =)

I keep on fallin, In and out of love with you


jag och markus har städat i min pappas fastighet idag, två timmar tog det att bara fixa trapphusen, men det var inte så värst jobbigt =) sen blev det käk på cactus med mamma, andrea, birgitta och lilla august. köpte även kritvita pennor och en svart pennmugg, kom nyss hem och nu ska jag göra iordning mitt hår, ikväll ska jag hem till älsklingen på lite kalas eftersom han fyllt. hoppas ni har det bra =)

aldrig nöjd

var ute och tog mig en springtur förut i skogen, så fick jag tanken att tänk om någon bara skulle stå och glo på mig bakom de trädet, precis när jag kom dit kollade jag och precis bakom trädet står ett rådjur och glor rakt in i ögonen på mig, snacka om att jag blev rädd, haha.. nu ska jag se till att skicka iväg papper så jag får en gratis blixt till min kamera som egentligen kostar 1OOO:- skönt skönt. ni anar nog inte hur glad jag är över att inte börja skolan om fem dagar, jag tycker så jävla synd om de som början ettan nu, hånskratt =)

HÅLLÖ!


saknar den här dagen så jävla mycket, sommar till tusen.

VI HAR INTE TID, FÖR SÅNT HÄR


igår bestog min dag av att städa, för er som varit hemma hos mig förstår hur mycket det var om jag berättar nu, tog bort och slängde allt under min säng, det var alltså helt proppfullt under den, slängde allt under min vita skrivbordlåda, där det var mer grejjer under sängen, typ. slängde allt under tv bordet, slängde allt i min datalåda, rensade ut en massa och gjorde fint i mitt skåp, sorterade alla grejjer i olika lådor och möblerade om i rummet, det är så jävla mycket plats nu, skönt kan man säga ja =) fast snart blir det att göra om rummet igen. ska köpa ny säng, nytt skrivbord, köpa en byrå, spegel och måla om =)

på kvällen blev det iallafall käk på kvarterskrogen, finns ingen restaurang jag gillar mer än den tror ja =) sen blev det film och mys med älsklingen min. idag vet jag inte vad som vankas men en lång promenad skulle sitta fint =) kisskiss..

CONGRATZ CHRIS

Hurra hurra hurra
Idag är det min brors Chris 21års dag, ni anar inte hur avundsjuk jag är, visst jag fyller 19 om sex dagar, men jag vill fylla 21 och åka till Las vegas som han. Tur att jag om Mamma har andra planer som glädjer mig =)

UDDEVALLA-ESKILSTUNA/STHLM

lite bilder dör ni väl inte av?

1. två flens på en & samma bild, bättre kan de väl inte bli?
2. påväg till stockholm, och såhär gla var jag eftersom jag satt på övervåningen
3. evelina satt på klass 1 påvägen hem
4. efter vår springtur genom halva sthlm för att inte missa tåget
hem orka vi inte leta efter någon sittplats så vi fick nöja oss med väskutrymmet, svettiga&goa
5. evelina kör dagens outfit
6. jag strippade i förorten




ett stycke bästis

ett stycke flens

SWEET BANDIDOS

heeeeeeej =) nu är jag hemma, suttit på ett tåg från tolv imorse till ca fem, hade hellre stannat hos evelina. sjukt kul har jag haft iallafall, på lördagen när jag kom dit käkade vi spicy hot och gjorde stan och lite fika såklart, sen chillade vi hemma hos henne, sen tog vi våra ben och traskade runt i eskilstunas förorter, typ. och godis på det, inte fel. det var mysigt och luktade gott, fast vi ångrade att vi inte drog på den 'grymt roliga festen' så hade vi kul ändå.

på söndagen tog vi bussen till stan, därifrån till väla där vi var i fem minuter och åkte till stan igen, mötte även den där omtalade sanna carlsson, hungrade oss än idag med spicy hot och bara softade, på kvällen minns jag inte vad vi gjorde, har för mig att regnet öste ner iallafall..

igår så hade vi tänkt att åka till huvudstaden nio på morgonen, men evelina vill dö så trött hon var då, så vi åkte inte förrän tolv, bra var väl de, jag fick sitta på övervåningen på tåget, lite fräckt var det väl. i stockholm blev det två hamburgare, en klänning, en skinnjacka, tre trosor, två tshirts och ett par shorts. jag glömde mitt svea linne inne i en pundar butik, när vi väl hittat det hade vi fyra minuter på oss innan tåget gick och det var långt, väldigt långt dit, vi drog bena på ryggen och sprang, dom skulle stänga dörrarna då vi sprang uppför trappan, dörrarna stängdes långsamt, evelina kasta in sin tröjja som fastnade i tågets tak, vi svingade oss in som tarzan, vi var svettiga och luktade äckligt, men vi hann, ni anar inte hur stolta vi var. väl hemma i etuna blev det tacos och sällskap av linus, vi kollade beck och samtalade om flensost, vet ni vad det är?

vet du vad evelina? du är en äkta vän, en såndär vän jag vill offra mig för..


ESKILSTUNA



hej är just nu i eskilstuna, kom hit igår 11.48, vi kollade på stan, käkade på spicy hot, gick en långpromenad, köpte godis och chillade, imorse fixade vi oss och drog till stan där vi träffade sanna carlsson och gjorde en repris på spicy hot, kom precis hem hit, vet inte vad vi ska göra ikväll, typ chilla film =) imorgon drar vi till stockholm och shoppar lixsom. hoppas ni hare ..

FULLT UPP!

hej på er, visst är jag flitig med bloggandet? =D nej.. men har faktiskt inte tid, liseberg i förrgår iallafall med älskling, andrea, sara och sofia, kul kul. sen igår fyllde ju älsklingen år, gick ut och käkade på kvarterskrogen på kvällen med hans mamma, mormor och faster, snacka om att dom har uddevallas godaste mat, lätt. Han fick en grå kofta, vit skjorta med svarta knappar och en vit klocka av mig =) sen hyrde vi 27dresses och Juno, toppen kväll! Imorse väckte Mli och Linn mig och undrade om jag skulle med till Gbg en snabbis, var där i ca. 2 timmar men fick ändå med mig en skrivbordsklocka, linne från svea och ett puder.

Imorgon kl. O8.O3 bär det av till Eskilstuna till min bästa Evelina, kommer bli skit bra vettu =)

tjaråå ..

nu drar jag till liseberg

enslig väg



en väg, inte lik någon annan, skräp tuggumi och halvmålade trästolar, alldeles stilla, det enda som dånar är vår egna luft, en man i sin svarta rock går i sina svarta kängor, det går så sakta att vi ser tre stjärnfall innan han är borta, frihet är också ensamhet, du kommer hitta dit, tillslut.


iPAL


iPAL är så jävla coola.

flera gånger om, älskar jag dig..

något saknades. ett sms, från dig, fina ord, varm i kroppen.
somnar med din tröja runt om mig, med lukten av ditt hår, med minnet av ditt leende, jag ser en bild av dina armar hårt knutna om mig, blir varm i ett kallt rum, flera timmar kvar tills din mun är vid min, men inte i drömmar. jag gillar dig, på ett alldeles eget sätt.
ingen känner mig som du, ingen känner dig som jag.


"det enda vi snackar om är vädret, åk utomlands för fan"

ligger uppe på takvåningen av sommarstugan, det är rätt stort här uppe och är alldeles ensam, blåser orkan utanför, var ute med alice för en kvart sen och höll seriöst på att flyga bort. nu ligger jag iallafall i en varm säng och skriver med evelina, vilket jag typ gör varje kväll året runt, men nu har vi varit lite smått irriterade på varann ett tag och nu är det bra igen så vi har massor att prata om, haha =) kanske för att det inte finns någon annan rolig att snacka med på msn förutom hon då.. imorgon vill jag ut och springa, har legat i soffan exakt hela dagen idag, gjort mat men annars inget mer, fy va trist. äsch har inte något kul att skriva just nu heller, så tråkigt att jag inte har bilder & grejjer =(

love love <3

raining man


bild: hanna

det är långt ifrån såhär fint väder här idag, regnet bara öser ner. hade ju tänkt att åka in till uddevalla idag, men finns inte speciellt mycker mer att göra där, förutom att träffa min älskling, saknar honom hur mycket som helst, kommer bli extra roligt att träffa honom på torsdag eller tidigare. men resten av familjen ska in till stan så jag blir ensam här ute, har en liten to do-list med smågrejjer, som att hitta min sladd till kameran och äntligen ladda den, läsa igenom lite trafikböcker, ut och springa eller cykla, ta mig en dusch, fixa håret, måla naglar mm. laga mat.. sådärja =) kommer säkert bli en massa mer grejjer.. förövrigt är det faktiskt rätt mysigt med regn, har en massa filmer här ute jag ska mysa med också, ska dessutom till ica och köpa massor med frukt och cola light, jag är kanske inte den enda som är beroende av den drycken eller? =) haha. KISSES!

sea louge

ligger i soffan och väntar på mat just nu, var nyss ute på en timmes springtur i det fina vädret, imorse var det regn och blåst, nu är det sol och sommar. söndaxklubben idag ju, blir ju självklart smögen, kanske sea louge eller bara häng på bryggan, mycket folk blir det nog iallafall.

är så sugen på en massa saker som:
åka till halmstad
helg i stockholm
skara sommarland
liseberg
restresa
thailand
eskilstuna
gotland




ALICE


jag tror bestämt att jag har den ballaste hunden i stan..

trist

nu har jag jobbat och väntar på besök från stan, eller mer mammas besök. älsklingen skulle egentligen komma hit, men det är så ruttet väder, hatar det. vet inte vad som händer sen, ha tråkigt typ. finns inte så mycket roligt att skriva om, bara 5dagar kvar till markus fyller 18 och 17dagar kvar till jag fyller 19 :)

hållö

nu tar jag och sara rasimus gummibåten till hållö, där det är lika ljusblått vatten som i thailand, skönt va!

RSS 2.0