back on track



Nu är jag tillbaka, ska iallafall försöka så gott jag kan. Anledningen till att jag inte bloggat är för att jag jobbat från tidigt på morgonen till sent på kvällen i princip varje dag nu, det är flera stycken som varit nyfikna på vart jag har börjat jobba, men det har varit lite hemligt, tills nu :) Jag ska börja jobba på ett fik som öppnar på måndag, varför jag jobbat nu innan är för att vi har total renoverat hela lokalen, allting är sprillans nytt, har alltså varit med och inrett detta café, ni anar inte hur mysigt det är :)

Cafét heter Lejas café och ligger på torget i Uddevalla, kom in och fika vettja :)

förfest !!


På bilden ser ni Irma, Malin, Jag och Anela även Caroline och Hanna B
förfestade hemma hos mig, kvällen slutade på GG, tack för en rolig kväll brudar!

25 NOVEMBER


grattis på födelsedagen världens bästa pappa, skulle aldrig kunna få någon bättre än dig :) jag älskar dig!

25 NOVEMBER

kom nyss hem från att ha gått en promenad för att handla mat, duktigt va. skönt att få lite friskt luft, man blir ju så jävla slö när man är sjuk. blev inget jobb för mig idag heller, kunde inte ens prata imorse så ont de gjorde i halsen. pappa ringde för några timmar sen också, han fyller år idag :D grattis grattis grattis, du är bäst <3 och dagen firar han i thailand, fusk.


25 NOVEMBER


24 NOVEMBER

det snöar ute och jag är fortfarande sjuk, usch de är hemskt :( tänkte ta mig en varm dusch nu, sen laga lite mat och lägga mig framför tvn, måste börja städa mitt rum lite också. idag är jag grymt sugen på godis, vilket jag nästan aldrig är & pallar jag gå till affären? nope :( blev inget torp för mig idag heller, mår alldeles för dåligt, annars är jag ganska så glad, puss


23 NOVEMBER



usch usch, mår inte alls bra så blir nog inget jobb för mig imorgon, kanske bra det med, har en del att göra endå, som att städa hela huset innan fredag, klippa min hund osådär, tar ett jävla tag. måste försöka åka ut till torp en snabbis imorgon, köpa en ny tungpiercing, har en pärla på min nu och har väl slått den mot tanden eller nått så de lossnat en bit, för den är skit vass och gör ont. nu tänkte jag kolla lite andra avenyn. hoppas ni haft en bra söndag då, pusspusspusspuss på er!

1234

jag har gått & blivit sjuk, det är nog de värsta jag vet, men det är ju samtidigt bra, rensar all skit ur kroppen, ska ju inte klaga eftersom jag aldrig är sjuk verkligen :) idag ska jag iallafall knarka halstabletter, laga någon god mat och glo tv :) bra på söndagar, så kan det väl börja snöa lite mer? vill ha mycket snö. hoppas verkligen jag kan dra mig till jobbet imorgon, måste ju jobbar nu innan öppning & grejjer. jag har färgat håret föressten, drog ut allt hår ut hättan och färgade det själv, ganska jobbigt när man har långt hår, men nöjd blev jag =) mycket ljusare i verkligheten, menmen.. pusspuss!


19 NOVEMBER

just de ja, jag har ju en blogg, ska jag vara ärlig har jag glömt av den och inte haft någon tid alls för den, jobbar nämligen varje dag, är helt slut nu, inte ätit något på hela dagen, från 12:OO - 17.3O har jag ensam monterat ihop 5 bord och 18 stolar, fyfan va jobbigt, mina händer värker. nu måste jag iallafall få mig nått att äta sen ska jag göra slingor och sen blir det att kolla tv kvällen lång. inte nått roligt inlägg precis, men hinner inte skriva som sagt, pusspuss&puss


LOVELY

här är videon markus skickade till mig efter att vi bråkat en massa ..
var bara tvungen att lägga ut den här , blev lite rörd när han skickade den ,
"älskling den här har jag lyssnat på de senaste dagarna, den är till dig"
visst är han söt ?! :D älskar dig ..


MAMMA ÄLSKAR DIG

min hund älskar att sova och speciellt bredvid sin matte i sängen, vet att inte hundar ska sova i sängen egentligen, men kan inte säga nej till henne när hon sitter och ser söt ut och vem vill inte ligga och mysa med en lurvig liten björn? jo jag. det värsta är nog att hon knör som fan och ska alltid få den "bästa" platsen i sängen, annars sparkar hon på en i sömnen, haha söt :) imorse vaknade jag helt inmosad mot väggen medan hon låg raklång över resten av sängen, det sötaste är att hon märker när jag vaknar på morgonen då hon lägger sig direkt på rygg för att jag ska klia henne på magen. man kan inte låta bli att älska henne. ni kanske undrar vad hon gör just nu? jodå ligger och sover i sängen och drömmer, hon småskäller och piper lite, undrar vad hon drömmer om egentligen, hahaha :)

min alldeles egna lilla björn <3

baby tonight

blev partaj igår (fredags) jag, irma, malin, steffi och jessica förkrökade hemma hos malin sen drog vi vidare till gg, det var faktiskt en ganska lyckad kväll förutom att mina fötter gjorde nått djävulskt ont, smällar man får ta :D sen åkte jag och irma hem och sov, imorse kom malin hem till mig så bara vi kollade film, gick en promenad och lagade tacos, så mysigt. ikväll har jag knappt gjort något, typ kollat beck och degat framför datorn, trevligt det med kanske, imorgon eller rättare sagt idag eftersom klockan är rätt mycket så ska jag äta middag hos mig mormor, åh va gott :) sen ska jag kanske till kannan med malin och irma, om jag hinner då, kvällen ska jag iallafall tillbringa med min älskling, han är bäst :)

13 NOVEMBER


en väldigt gammal bild på mig med kort hår och lugg..

hej mina bloggläsare :D vilken soft dag jag haft, vaknade runt 11:OO då jag bara tog de lugnt, lyssnade på musik och läste skvallertidningar, senare satt jag lite vid datorn och gjorde middag till mig och min bror, han gillade de :) nu ska jag städa lite på mitt rum, ser ut som andra världskriget här, kläder över hela golvet, men det är bra då kan jag ju samtidigt hitta något att ha på mig imorgon, irma har ju faktiskt fyllt 18år, vilket är grymt skönt tycker jag :) så vi ska träffas och malin, så tar vi en tur till torp, käkar där och sedan hem till malin för lite förkrök och mys, kul kommer det bli, efter det drar vi ut till gg och festar natten lång :) kommer bli så najs!

pratade lite med pappa innan idag, dom hade 3Ograder i Thailand och hade vart runt och kollat mest idag, imorgon skulle dom på nattmarknad och shoppa en massa, vill verkligen vara hos dom nu. Har ju varit i Thailand tre gånger innan, men aldrig i Bankok där dom är nu, vill också shoppa billigt :( buhu..

nu kommer iallafall snart babe hit och myser med mig, vill ni att jag lägger in en video han skickade till mig efter att vi bråkat? :) lyssnar på den konstant, så fin!

13 NOVEMBER

god morgon gullungar :D snooza säkert tio ggr imorse, nu är jag iallafall uppe och pigg är jag :D ska strax sminka mig lite sen dra mig ner över.

jag och sofia bakade igår föressten, chokladcupcakes med choklad frosting, mums mums :) för att vara första gången blev vi nöjda.

11 NOVEMBER

ikväll har jag och babe kollat filmen swimfan (ganska konstig, läskig och bra) har inte tid att skriva måste springa och pussa på honom :D älskar dig!


11 NOVEMBER





dagen hittills har bestått av regn och detta glittriga silver draperi, det var inte alls trassligt, nejdå! har även varit på skyltbolaget och tagit bilder för en tidning, vad vore de utan mig?

ska snart ta mig en dusch sen göra lite mat. efter det ska jag förmodligen baka, det trodde jag aldrig att jag skulle säga, att jag, hanna alexandra andrea högberg ska baka, minns inte ens när jag gjorde det sist, tre år sedan kanske. det är en av mina sämre sidor, allt blir kaos, men försöka, det ska jag :)

mamma och pappa åkte nyss till landvetter där dom ska åka vidare till thailand, jag är inte ett dugg avundsjuk, lovar. kolla bara på den översta bilder, vem kan åka ifrån nått så vackert? inte jag.


11 NOVEMBER



idag är ingen vanlig dag för idag är det irmas födelsedag :)
hurra hurra hurra !!

11 NOVEMBER


DU LIGGER ÖVERST PÅ MIN LISTA

vet inte hur mycket grejjer nere på jobbet jag har fått monterat ihop eftersom ingen annan "gillar" att göra sånt, haha, fan då. är ganska så trött på de nu, tar så sjukt lång tid och man blir helt slut, tro mig, iallafall efter så mycket som jag har gjort, men för pengar så gör man väl vad som helst ?! hahaha .. idag gick iallafall det mesta fel, jag skrek mest och sa fula ord eftersom jag inte fick ihop det, då gick bossen & köpte en cola light till mig, de enda som går för att lugna ner mig :D mitt beroende, hahaha .. så fort jag var klar åkte jag hem och åt kyckling med ris och curry, sen tog jag en promenad med alice och nu sitter jag här, har nyss satt min fåtölj på plats i rummet också, snyggt :) snart ska jag mysa till de lite med mamma och pappa eftersom jag knappt hann fira pappa på fars dag igår eftersom han kom hem från spanien igår kväll och imorgon åker han och mamma till thailand, töntar :) KISSESKISSES.



blev glatt överraskad när jag tog bort hårförlängningen idag att mitt egna hår var ganska långt :D (bilderna ovan)

1O NOVEMBER



alldeles nyss fick jag reda på att min efterlängtade fåtölj har kommit, ska även ringa senare idag och fråga om dom har fått in en till nu, är ju tvungen att ha två, dom är så jävla snygga. har inte speciellt mycket att skriva, ska snart fixa mig och åka ner till jobbet för att fixa lite, det blir så jävla najs :) skriver mer senare. kisses <3

1O NOVEMBER

image1762

haha kolla vilken små barnslig design jag har, ändå cool ?! hahaha ..

kanske var det designen innan som gjorde att jag var dålig med blogganden, tycker inte det är kul att gå in och skriva på en blogg med ful design, gillar att variera mig :D ska verkligen försöka bättra mig med bloggen, vet att jag sagt de förr men ska verkligen försöka nu, problemet är att jag vill lägga in lite mer egna bilder osånt, självklart kan jag det eftersom min systemkamera funkar men då blir de inga bilder på lilla mig :/ det är extremt svårt att ta bilder på sig själv med den, så stor och klumpig, har ju min mini kamera som jag älskar så men laddaren är gone, typiskt mig, måste hitta den, när jag gjort det då lovar jag massor av bilder och rolig läsning :D nu blir det några AA avsnitt sen somna sött :) puss.

grattis på farsdag


för er som inte visste det så har jag universums bästa pappa..
älskar dig <3

shoes



äsch. dom är snyggare i verkligheten. vet inte om de finns kvar för dom blev mina för någon månad sedan, men jag hittade dom iallafall på din sko för 499:- eller nått sånt.

BeCool


mys

 
hej gullungar. har varit ensam hemma hela dagen idag och knappt orkar göra något, mådde jätte illa imorse, kändes som jag hade världens bakfylla och feber :s sen försvann det bara, konstigt. om någon timme kommer iallafall mamma hem och då har jag gjort tacos till oss två, snäll jag är, är super hungrig och då passar tacos bäst, älskar det.

runt 20:30 kommer markus hit och då ska vi mysa med gotte, längesen vi gjorde det ju, håller även på att ladda ner en film nu som vi ska se senare, hoppas den är bra =)

 ++ +

för er som undrar om mig och markus så är allt bra mellan oss igen, det var nog bra för oss båda att vara ifrån varandra ett litet tag, dessutom är jag ännu mer kär i honom nu *pirrar i magen* haha =)

hoppas ni får en super kväll älsklingar!

måndag

god morgon på er. jag kunde inte riktigt somna om efter att markus gått till skolan, så just nu sitter jag här, varma baugetter ligger i ugnen, åh det ska bli ljuvligt gott var så grymt sugen på det igår runt 00:00 men orkade inte gå upp och fixa, väntar på att min mamma kommer hem, vi två är alldeles ensamna ett tag, min bror är på presidentvalet i usa, min pappa är i spanien och min syster praoar i göteborg, fan va skönt. hoppas ni får en trevlig dag, jag ska nog till jobbet en sväng idag, massa som gjorts om nu, ska bli kul att se :)


heels


jak&jil


fucking pain

idag har jag haft ont i mest hela kroppen, jag har skadat min rygg efter att jag krockade på nyår för några år sedan, jag får egentligen inte bära något tungt men idag hjälpte jag pappa att göra fint i garaget och aj vad ont jag fick, när jag väl får det så måste jag ta en verktablett och ligga blixt stilla i ca. 2 timmar. jag har dessutom börjat få ont i mitt knä, vet inte vad det beror på men ibland kan jag inte böja det, måste nog kollas upp, för just nu gör det cp ont. inte nog med det så har jag sjukt ont i handleden, minns inte att jag gjort något speciellt med den heller och jag som nästan aldrig brukar vara sjuk eller ha ont, nu får jag allt på en gång, kul.

är väldigt avundsjuk på min bror också som är i washington på presidentvalet och idag flög han och hans vänner till new york några dagar, fusk. dessutom åker min pappa till spanien imorgon och när man kommer hem är han hemma en dag sen åker han och mamma till thailand, jag vill ju också iväg =(


!!!!

"hur mår du?"
"bra.."
"men hur mår du egentligen?"

fly


bon magazine

gårdagen blev lyckad, vid 18:00 mötte jag upp irma och julia i stan, visste inte riktigt vad vi skulle göra så vi kollade på kannan en stund, sen krängde vi mcdonalds mat, sen skulle dom åka hemmåt och jag också, men ändrade mig och gick in på gg, hade aldrig gått in om jag inte fick gå in vipen + inte betala. blev en nykter kväll men trevligt va det, var inte där ända tills det stängde för att jag var rätt slet och trött, när jag kom hem kollade jag på "all the boys love mandy lane" men somnade innan slutet så ska kolla klart på den snart.

ikväll ska jag förmodligen åka till trollhättan, kommer nog bli mycket trevligt, fest eller bara ta de lugnt!

RSS 2.0