ett gott skratt förlänger?

hej mina kära bloggläsare. inte meningen att uppdatera nu, men internet har inte funkat. min dag har iallafall bestått av att bli väckt av ett sms från evelina men det gör ingenting alls, blev bara glad faktiskt. sen bagav jag mig till jobbet, sara jobbade med mig idag, eller vi jobbar i två olika butiker i samma butik, typ. vårt tidsfördriv var att spela kort, samma kortspel kanske 5Oggr, minst. ändå hade vi kul, vi har haft skrattanfall hela dagen, så fort kunder fråga något började vi skratta, haha, kanske också för att sara är en av de roligaste och sjukaste jag vet. äcklig mat åt vi också, från restaurangen bredvid, otrevlig var servitrisen också, ville kasta den äckliga såsen i hennes hår. när jag kom hem kollade jag på film, åt makaroner med köttfärsås och umgicks med pappa. imorgon blir det nog stan med pappa för att kolla på dator och kamera. pusspuss.

tråkig match

Usch va matchen är tråkig, men känner mig endå tvungen att kolla på den, sitter med datorn i soffan nu och sneglar på fotbollen så fort ja hör publiken skrika, haha. Spanien är värda att vinna med 1O-O tycker jag, tyskarna springer ju bara runt och klagar hela tiden. Jag har precis ätit en skål med minimorötter, haha det är ju faktiskt gott. Saknar min pojke jätte mycket redan, vi kommer förmodligen inte ses förrän nästa helg, eftersom vi båda jobbar så lång ifrån varann, men ska försöka åka hem någon dag och pussas med honom, efter matchen blir det fler Eva och Adam avsnitt, dom första, så jävla kul, precis som man höll på själv när man var liten. Puss.


Världens sötaste par tror jag bestämmt, efter mig och Markus, hihi :)
Miranda Kerr och Orlando Bloom


KOM IHÅG

kom ihåg att kommentera två inlägg ner om ni vet något om laptopen eller kameran :)

SAY CHEESE

Matchen börjar väl snart? Hoppas på straffar, sånt är kul.
Fy på mig, nu har jag suttit vid datorn alldeles för länge och inte kollat runt på något kul alls.
Men legat och njutit av min nya kamera jag köpte för ynka 3O:- idag. Den är ögongodis, så ful med en meter lång blixt som står rakt upp, överdrev kanske lite, men ni ska få se en bild på den så småningom, tror inte kameran funkar, men tänk om :) han är iallafall mina nya prydnad som ingen ska få ha sönder. Ni ska även få se bild på mina nya väskor :)

Ska nog åka bort och köpa den andra kameran med, stor som en tegelsten, men ännu en prydnad skadar väl inte, är nog kamerakåt. Puss.


hjälp hjälp hjälp

Godkväll. Har ju länge tänkt att köpa en Macbook, vilket jag lagt på hyllan nu, det är ju sjukt onödigt att köpa en sån dyr liten leksak när man kan skaffa sig en LG i perfekt mini storlek, snygg design, 1O OOO:- billigare, och lime grön, dessutom är LG bra, allt som jag äger som har märket LG har varit super duper bra. Blir nog att slå till på denna, tycker det låter sååå mycket bättre. Om ni vet något annat får ni gärna lämna ett sött avtryck där nere :D



Nu ska ni får vara till lite hjälp, har ju velat ha en systemkamera ända sen jag börja gilla foton, alltså vääldigt länge sedan och eftersom jag varit en fattig student som fått klara sig på skolans kameror har jag inte haft råd med någon. Men nu har jag det, vilken lycka. Har riktat in mig på Nikon D6O, vill bara ha den i mina händer nu, hela tiden, drömmer om den, blir sur om den inte blir mitt gossedjur snart, men tänk om den inte är så bra som Nikon lovar, eller om det finns någon ännu bättre, jag vill ha den vassaste som finns, om ni vet, snälla skriv det.


FÖR ALLA DRÖMMAR BÄR NÅGOT BRA MED SIG

HellO Sunshines :D Haft en trevlig dag hittils, gick ju över till Smögen där massa man kände var, solen tittade fram och varmt som fasen blev det, gick runt och tittade lite, hittade ett halsband som var lite för dyrt för mig, men blev att önska sig det i present, hittade en ring också, en sån jag velat ha länge, slät silverring med gravering med en söt text, 195:- blir nog att köpa sig :D hittade även lite andra grejjer också, men köpte inget, sen glömde vi av tiden och kom inte till loppisen förrän 15.4O, alltså 2Omin kvar innan stängning, men med mig fick jag två par väskor och en gammal kamera, som ska bli en pydnan, snygg som fasen.. Blir att åka dit snart igen, kom på en massa grejjer man kan göra coolt :D hemlis!

Äkta skinnväska : 75:-
Liten svart partyväska : 3O:-
Kamera plus blixt : 3O:-

Är ensam med Pappa i huset ikväll, blir att kolla finalen i fotbollen osv. Mamma och Markus åkte hem till Uddevalla, Mamma skulle till IKEA imorgon och jag som ville följa med, men får stanna här och jobba istället, men hon bad mig gå in på hemsida för att kolla och jag ville ha något, så får det bli!

SMÖGEN

Nu ska Markus och jag gå en promenad till Smögen och kolla runt, mysigt va.. Sen ska vi åka till en loppis och se om en väska finns kvar som jag förmodligen ska köpa, hoppas..

Föressten ryktas det ju om att Bohuslän ska få varmast i Sverige nästa vecka :D

MIDSUMMER SWEET

jag och älskling på midsommar



idag är det sommar ute, väldigt efterlängtad. markus ligger fortfarande och sover och jag ska ta mig en dusch, sen ska vi en sväng till torp sen blir det nog ut till Kungshamn igen om vädret är lika bra där :D wie wie! Hoppas ni får en bra dag. <3

jobbet

står på jobbdatorn nu, vilket jag inte gjort på huuuur länge som helst, eftersom jag egentligen inte jobbar kvar här, men kvar fanns en massa ruttna bilder, haha fyfan..




HOME SWEET HOME

not.. det känns tråkigt att vara hemma, känns helt jävla grått och bara tråkiga fattiga människor ser man överallt som inte kan ta sig någon annan stans ifrån uddevalla på sommaren, haha losers..

ska iallafall åka till jobbet om fem minuter, får ca. 5OO:- för att hoppa in ngra timmar idag, inte illa pinkat. kisses and hugs!

denna grymma cykel skådade jag och evelina när vi var i göteborg.
en sån vill jag ha, tack.

hallelulja moment

jag längtar det kommer verkligen bli ett hallelulja moment, vet ni vad jag längtar till?
jo tills min lillasyster har gått ifrån fjortisstadiet, hon har inte sagt en snäll grejj till mig på några månader iallafall, minns inte hur hon är när hon är snäll ens, det går inte säga någonting till henne, allt ska hon omvända så att man är dum i huvudet, även om man inte gjort något och man snackar om något helt normalt med henne så har hon ändå den spydiga attityden, hon var i uddevalla från måndag - onsdag & det har varit så jävla skönt utan henne, helt sinnes.
men direkt när hon kom ut hit igår så sa hon något spydigt innan jag ens hann öppna munnen, haha fyfan va jag är trött på henne, var bara tvungen att säga det, så lägger hon ut bilder på mig på sin bilddagbok och skriver att jag har förändrats, då undrar jag, vem fan här har förändrats, lilla fjortonåringar, pallar inte!


YOU'RE THE MOST AMAZING IN THIS WORLD

Hej kvällsbarn. Maten var äcklig i Hunnebo, fy va besviken jag blev, så ska göra mig mackor hemma nu. Imorgon kommer jag hem till Uddevalla, kommer väl vara helt öde där hemma. Förresten har jag ändrat bloggdesignen igen. Vill egentligen ha en helt annan, men kan inte fixa den :/ detta duger allt ett tag iallafall. Ska snart gå upp till min våning här i huset och kolla någon film, har massor att välja på, en skräckis vill ja se :D kall cola och ostbågar till det, mums..


SUMMERJAAM

hejsan hoppsan. idag är det fint väder här ute på västkusten, inte det bästa, blåser lite osådär, men solen värmer gött. idag har jag inte gjort allt för mycket, dammsugit hela huset vilken är fyra våningar :O hatar att dammsuga, men nu är det fint, så har jag varit nere och på jobbet och kollat lite, mamma kommer snart hit ut så ska familjen plus familjen rasimus åka till hunnebo och käka på bella gästis, yummie :D

skulle ju egentligen åka till liseberg idag eller imorgon men blir ändrade planer, eftersom det skulle regna i göteborg både idag och imorgon och ville åka med en massa folk vilket inga kunde idag och theres och stefanie ville åka idag, så då sket vi andra i det, men det får bli snart :) imorgon ska jag jobbar på biljarden fr. 17.OO - 23.3O, massa cash det gillar vi.. saknar min älskade pojkvän så sjukt mycket att jag snart dör, sinnes <3

DET VAR KANSKE ROLIGT DÅ

men nu kvittar det, ååååh

SORRY PEOPLE

Ber om ursäkt för att jag inte varit bra på att skriva här, men har faktiskt en anledning. Jag är på mitt sommarställe som ligger i Kungshamn och vi har inte haft något trådlöst bredband till Pappas laptop, men idag köpte han sig ett från 3 såklart. Som jag förmodligen får ta över när jag köper mig en Macbook, eller orkar jag lägga pengar på en sån, eller en billigare variant, ska ju köpa mig en systemkamera också, för pengarna jag fick i studentpresent, men vill ju ha lite kvar också..

Har det hur bra som helst här ute iallafall, skulle gärna vilja ha finare väder också men det kommer hoppas vi. Har varit här sen Midsommar, kan ju berätta lite om dagarna.

Midsommar - Åkte med Markus och hans mamma till utby där vi käkade mat osv, sen tog Jag och Markus bussen till Kungshamn där det blev grillning på kvällen, så tog vi det bara lugnt, orkade inte med något speciellt.

Helgen - Markus var här hela helgen, mysigt :) Vi hade inte tur med vädret så det blev massa Buzz spelande, tv och promenad i blåsten, usch. Mysigt hade vi i vart fall :D På söndag åkte älsklingen hemmåt.

Måndag - Skulle jag egentligen jobba men pga det dåliga vädret var det ingen idé så Jag, Sara, Sofia, Mamma och Lena åkte till Grebbestad en snabbis och kollade sen vidare till Strömstad till Nordby, där vi käkade as god mat och shoppade. Fick med mig hem ett par silverörhängen, ett rosa linn, sommarskor, pannband, hårinpackning, mascara, solglasögon och godis från tydligen sveriges största godisaffär.. :D


Tisdag - Onsdag - Jobbat 1O.OO - 18.OO vilket faktiskt har varit kul eftersom Sofia varit med mig och Sara jobbar i butiken en meter ifrån, hände en sån jävla rolig grejj idag, det kommer in en kille, han hade jeans som satt sådär tajt överallt, rumpan var lixsom push up och en mega tight tshirt som gick till naveln och han var ju lixsom inte den jätte fula killen utan han ville typ vara "brat" och det såg så konstigt ut, vi höll oss verkligen för skratt men så kommer han in i butiken och väljer att prova ett par röda tjej byxor och frågar vart provrummet låg med världens fulaste röst. Sen ska han komma ut ur provrummet och kolla hur byxorna såg ut, helt jävla slimmade över rumpan, var tvungen att springa därifrån för att han inte skulle höra oss skratta, haha det var roliga än vad det låter.

kisses and hugs


GLAD MIDSOMMAR PÅ ER

Hoppas ni haft en bra Midsommar allesammans :)

TWINS

ni är inte snabba mina damer, jag som alltid brukar vara den långsamma, men nu har jag varit klar i snart en timme, nu får ni komma. först ska vi till torp en sväng, vet inte vad dom ska handla? sen måste jag äta något, är svin hungrig. sen blir det ut till kungshamn, förfest i huset mitt och senare baden, fan detta har jag väl redan sagt? haha. kommer hem imorgon tror jag, eller söndag. kisses.


SWEDEN = RAIN

vart tog dom fina dagarna vägen? regn kan det vara när man är sjuk, när man vet att man ska ha en filmkväll hemma, när man inte har något att göra, men nu vill vi ha sol, hatar det här och jag är nog inte ensam om det.

jaja, vi ska iallafall ut till baden idag, det är ju trots allt inomhus och det kommer ändå bli kul för jag har inte träffat mina älsklingar på hur länge som helst, minns inte ens när sist gång var? det är illa.

imorgon är det midsommarafton och jag tror att vädret kommer bli lika dåligt som förra året så man kan inte planera så långt? ska antingen med markus och hans mamma till några och käka osådär och sen vidare till smögen, eller till kungshamn/smögen direkt, eller något helt annat? svårt.

fan va jag babblar, inte ens intressant. have it.


YOU PLUS ME



min älskling ligger och sover så sött i sängen, bara för att han har jobbat idag så är han jätte trött tydligen, haha nybörjarn.. måste ju väcka honom snart annars blir han väll sur om han missar fotbollen haha.. äsch.. älskar dig markus <3

BEAUTIFUL

var bara tvungen att lägga ut denna bild
1. Om jag hade fått en önskan nu hade jag velat se ut som Miranda Kerr
2. Har aldrig skådat sötare underkläder än dessa
3. Helt sjukt perfekt kropp




EVELINA

jag har knappt några pengar själv :( men jag vill så gärna att du kommer till uddevalla. jag vill att du firar midsommar med oss och richard ;) och alla andra.. finns ALLTID här för dig, hoppas du vet det. älskar dig <3

TRO INTE ATT DU ÄR NÅTT FÖRRÄN DU VET DE ÄNNA

nu har jag fixat mig och gjort mitt hår lite annorlunda än vanligt, mittbena så har ja lockat det uttåt längst ner överallt, svårt att förklara men lägger kanske upp en bild sen =) nu ska jag försöka fixa pengar för att käka på cactus med min pojk, han bugar och ber så jag får väll försöka ställa upp, haha. have it.

EN, TVÅ, TRE SHOTTAR, DU ÄR FORTFARANDE LIKA VACKER

idag är det sverige match vilken man såklart inte vill missa. men innan det vet jag inte vad jag ska göra, kanske ta ännu en powerwalk eller någon som vill följa med till torp? imorgon har jag iallafall planer för dagen och kvällen, hoppas det blir härligt väder bara, isåfall åker jag och tvillingarna (kanske någon mer?) ut till kungshamn på förmiddagen, solar badar och käkar, sen blir det fest för hela slanten, baden såklart, aldrig varit på baden, lite sjukt va, men bättre sent än aldrig. kommer bli kul. på fredag blir det ju såklart fest med, midsommar ju. vilket jag tycker betyder att det är då sommaren börjar.

vill ha en ny bikini, fast jag redan har hur många som helst och orkar inte slösa pengar på en ny, men jag vill.
dessa bikinis är så grymt fräsha.

bild O1: gul bikini med små färgade detaljer =)
bild O2: härlig grön färg, annorlunda överdel =)



KLOCKTORNEN SLÅR, MEN JAG STÅR KVAR FRÅN GÅRDAGEN

Spelade ju som sagt Buzz och nämde att jag aldrig vinner, jag ligger kvar på botten kan jag säga, tre omgångar och jag förlorade varje, inte bra hanna. Jag är så jävla pigg så ska kolla på Sweet home Alabama nu, gammal film men så jävla bra =) Hoppas ni sover gott sweeties <3

JAG HAR BRÄNT MINA SKIVOR, ELDAT UPP DINA BREV

hemma efter powerwalken, långt gick jag, väldigt långt, helt slut blev jag, men gött var det, oja.. nu är jag nöjd och ingen godis blir det ikväll, fast det står en påse bredvid mig, ska strax spela buzz med min syster, haha det är faktiskt skoj, fast jag nog aldrig vunnit, suger verkligen.

hoppas väderchefen bestämmer fint väder imorgon, men främst på midsommar.. kisses and hugs på det då <3


POWERWALK

nu ska jag ut på powerwalk med min kära nalle, green iPod nano, me love <3
okej jag är ingen "nu går vi ut & går tjej" men jag kommer känna mig nöjd efteråt.


VI KANSKE SES DET FINNS EN CHANS PÅ EN SPÅRVAGN NÅNSTANS

Min dag har varit toppen, vaknade riktigt tidigt för en gångs skull, sa hej då till Markus som skulle iväg till jobbet sen gjorde jag iordning mig och tog de lugnt, vid tio tiden kom Mamma hem. Vi plus lillasyster och mormor åkte till Munkedal till min tjugotvååriga kusin Sanna som byggt hus och grejjer, snacka om fräsht det var, hur fint som helst. Vi åt glass med jordgubbar och hade allmänt trevligt, självklart var jag och min syster tvugna att leka med min syssling Noel och mina små kusiner Moa och Pontus, fick smyga mig därifrån för att få snacka med dom andra, min andra kusin Linda var där med och vi snackade om jobb och grejjer, förmodligen fixar hon in mig på jobb i höst, najs =) Efter flera timmar åkte vi hem eller först stannade vi på Mannes och hälsade på min andra kusin Jenny och sen kikade vi på lite grejjer, saker som jag behöver köpa till min kommande lägenhet någongång? Men ska börja köpa en massa nu när jag har pengar från studenten så jag har lite, kommer ju inte ha råd med allting på samma gång när man väll skaffar sig en lägenhet. Sen käkade vi på Sibylla och lite sånt. Så har min dag varit, mycket trevligt.

VAD TYCKER NI OM MIN NYA DESIGN DÅ?
LITE SEGLAR FEELING..

därför lägger jag upp en seglaroutfit också, vilket jag älskar =)



DET BOR EN POJKE HÄR I FÖNSTRET MITT EMOT, HAN SAMLAR DRÖMMAR I FICKAN



orkade inte trixxa med bilden att få den helvit, men detta var ju rätt fräckt =) have it!

HAPPY FOR ONCE?


LITE AV DET DÄR GAMLA RUTTNA OCH OUTSTANDING

HEJ! jag har väntat på att markus skulle sluta jobba hela dagen och nu när jag ringer honom så är han på träningen? :( fan.. nu får jag vänta ännu längre, jag hade ju glömt av att han skulle träna, men jag blev besviken för att jag inte kunde träffa honom exakt nu :( haha ja är lite besatt av min pojke tror jag..

Förressten så är det finare väder nu, inte sommarväder, men det duger. Jag måste städa mitt rum helt kliniskt rent, måste verkligen..

En vill ha lista också

» Springband hemma

» Mariokart spel, haha

» Laptop

» Hundvalp

» Ännu ett jobb

» Något att göra

» Brun & snygg kropp

» Resa till Thailand

» Pengar till att  flytta

» Ha pappa här

» En stor köttbit

» Min plattång hemma

» FRED!


TA MIG TILL EN ANNAN PLATS, LÅNGT BORT FRÅN VERKLIGHETEN

Jag är så arg , så djävulskt arg. Min mamma är arg på mig, som vanligt. Fyfan vad jag är trött på det nu, alltid gör jag något fel , men vad vet jag inte ? Jag har inte heller något att säga till om , för det är ändå alltid jag som har fel och om jag inte säger något så blir det ännu värre , så vad ska jag göra ? Hon ser heller aldrig det bra jag gör , det förtränger hon och lägger bara det dåliga på minnet , vet att jag inte alltid hjälper till men det är allid fel , jag är inte perfekt mamma..

Just nu hade jag bara velat ha ett jobb som jag verkligen hade älskat så att jag hade velat jobba så fort jag inte gjorde det och tjänade bra med pengar , en lägenhet som är hyffsat stor och fixad exakt så jag vill ha det , bo i en annan stad där det finns mer att göra , bara glada människor omkring mig och självklart hade jag ju velat ha min pojkvän bredvid mig hela tiden. Kan inte den tiden komma snart ?

Mamma tror aldrig att jag fixar det , men hon ska fan få se..

VARFÖR SKULLE JAG BRY MIG, OM DU TALADE OM FÖR MIG ATT JAG INTE VAR NÅN SOM DU BRYDDE DIG OM

klockan är över O2.OO och jag fixar bloggdesignen? hahaha , är inte riktigt klar med den , ska fixa en header , ny profilbild och lite smått , nu blir det sovdags och imorgon är det inget jobb för mig . .

måndagen den 16 juni
>> sovmorgon
>> duscha och sköta om mig själv
>> städa rummet och hitta någon lämplig plats
för alla studentpresenter :D
>> möte med jobbet , lägga upp schema
>> borsta och klippa min hund
>> vara med älsklingen ?!
haha vart tvungen så att jag får iordning lite grejjer jag måste :D

godnatt.

HOME

Nu är jag hemma från mitt sommarställe, där det var sjukt skönt att vara, kom ut i fredags och kom hem idag. Jobbade även lite i lördags, det regnade lite men kul var det ändå, nice utsikt har man från jobbet iallafall och grann restaurangen dunkade musik hela morgonen, mums :D Nu kommer alldeles strax min älskling hit, vi ska göra tacos eller jag och syster har redan gjort iordning allting utom köttfärsen eftersom Markus har mixen till det eller va de heter, haha.. Är hungrig som ett as så du får se till att komma nu. Snälla ge oss lite bra väder också tack, du där väderchefen..


MP3A

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN
FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN
FÖR JAG HAR TAGIT STUDEEENTEN
FYFAAAAAAAAAN VAD JAG ÄR BRA


VÄSTKUSTEN ..

.. ELLER BÄSTKUSTEN, ska åka dit om några timmar iallafall & kommer inte kunna ha tillgång till dator om ni undrar varför jag inte uppdaterar, kommer hem imorgon kväll eller söndag eller nått, självklart ska jag dit med min älskling och bara mysa :D Kommentarer skadar inte medans jag är borta, ni är bäst!

FREDAGEN DEN TRETTONDE

Har det hänt er något eller?
Jag trodde jag hade klarat mig för en gångs skull, men alla planer man fixat gick åt helvete och då blev vår nya plan att åka ut till Kungshamn direkt inte heller bra, eftersom bussen inte går förrän halv 9, men den ska jag fan ta för här hemma kan man ju inte vad med nog världens argaste morsa som skriker åt en, orka. Hoppas jag får en bättre kväll, håll tummarna för mig (v)

SOMMAR

Lite sommar kan man väll aldrig få nog av

Sol. Grönt gräs. Krabbor. Fiske. Klippor. Glass. Räkor. Båtar. Havet. Fräknar. Brygga. Jordgubbar. Lov. Snäckor. Saft. Bada. Solbränna. Grilla. Bikini. Cykel. Fika. Cider. Bullar. Shorts. Glädje. Uteservering. Maneter. Vågor. Klippor. Lugn. Vänner. FlipFlop. Stränder. Fågelkvitter. Mygg. Skratt. Blommor. Ängar. Musik. Medmera. Jag älskar svensk sommar!

FRÖKEN SVÅR

Gör inte allt för mycket nu, nyss tatt mig en dusch och ska snart fixa mig. Drömde nog världens hemskaste dröm inatt, mina vänner blev mördade och halshuggna av svärd och grejjer, usch usch.. Ikväll blir det nog grillning hos Alexander, sen åker vi kanske ut till Kungshamn/Smögen, ska tydligen massa folk till Smögen pga skolavslutning och studenter från Lysekil? Vad jag hört iallafall. Hoppas ni får en superhelg gott folk, lovar att det ska bli roligare i bloggen, inte suttit vid min dator på ett tag nu, därför det inte kommit upp några bilder, men det kommer. Älskar er :)

torsdag

godmorgon på er..
vaknade precis och självklart ligger markus kvar och sover som vanligt, min plutt. idag har jag ingen aning vad som händer, inte ens kollat om det är fint väder, hoppas :) imorrn blir det iallafall party hoppas jag på och alla mina andra älsklingar har skolavslutning så då kan man börja sitt sommarlov lite me typ, åka ut till kungshamn/smögen osv :D skönt.. äsh nu babblar jag..

EN SAK TILL: jag vet att min blogg är väldigt tråkig och innehåller inte speciellt mycket roliga grejjer, men ska förmodligen skaffa mig en laptop nu som kan följa med mig överallt, så ska det bli mycket mer blandning på bloggen, med outfits mm.. något ni önskar att jag ska skriva om får ni gärna komma med en kommentar!

the happening

ligger här i markus säng, hur slappt som helst, känner att jag måste ta och dra mig upp till mig nu, göra mig iordning lite, senare ska jag markus theres och stefanie och (?) på bio, the happening tror jag bestämt den hette, ska bli kul!
förutom att jag sovit bort hela dagen gör det inte så mycket för jag har myst med min älskling, det bästa jag vet. nu ska jag gå härifrån, hoppas ni får en trevlig kväll.

tur för er eskilstunare att evelina kommit hem, för jag hade inte tänkt att släppa iväg henne, saknar dig redan.


STUDENTVECKAN!!!!!

NU ÄR JAG TILLBAKA!

ajjeeemen, seg som fasen med bloggen har jag varit, ska försöka bättra mig men har ju trots allt inte haft tid med allt studentfirande, bästa veckan i mitt liv :D minns dock inte allt men ni kan få höra lite kortfattat om den..

måndag: Theres och jag åkte ut till Skeppsviken med dricka där en massa andra studenter var, träffade Clarah och en massa andra, satt bara & drack, snacka och hade trevligt, myskväll..

tisdag: Gick till skolan och fixa en sak med klassen, sen drog Jag, Julia, Emma och Ida och köpte korv och grejjer sen åkte vi ut till Landbadet, där vi grillade, spelade volleyboll och solade hela dagen, frammåt kvällen kom det ut en massa mer folk, helt fullt med studenter och blev en del drickande, musik, folk, volleyboll i mörkret och massa skoj, sen åkte jag hem till Emma och sov..

onsdag: vaknade tidigt och gick till skolan med emma, skulle typ öva på att gå in i agnebergshallen inför morgondagen, gjorde typ det, sen städa jag skåpet och hämta lite smågrejjer i skolan som skulle med hem, runt tre tiden kom Evelina till Uddevalla. Vi drog och käkade på Cactus, åkte hem till mig och fixade lite, sen åkte vi ner till Bagge med Markus och Theres och satt ute, spela spel, käka chips och massa mys, sen fick Jag och Evelina skjuts hem av Sahib..

torsdagen: vaknade vid halv O6.30 för att göra mig iordning sen åkte man ner till parken vid O8.OO.. där andra studenter var och drack skumpa, skrek och hade sig :) sen gick man till skolan, snacka osånt, skrev i hattarna och sen blev det käk, gottgott.. sen hade vi lite ledig tid och gick till Sofie där vi drack lite ute i det fina vädret, efter det gick vi bort till Agnebergshallen där alla studenter var samlade, lyssnade på tal och musik mm.. Sen tillbaka till skolan, fick sina betyg och sprang ut och skrek inför alla, ååååh så kul!! :) fick så jävla mycket grejjer runt halsen, var sjukt jobbigt, men vem brydde sig? :D inte jag.. gick genom stan och sen åkte porche runt i stan och ni vet lixsom.. sen åkte man hem, släkten kom och massa annat folk, fick en massa mat och fina presenter och allt var helt perfekt, frammåt kvällen blev man lite mer dragen och åkte ner mot trägårn och fortsatte nattens festande..

fredagen: åkte tåg med klassen vid 11.3O tiden till Rabbalshede där vi fick skjuts till Hamburgsund, där vi åkte båt ifrån, mot smögen.. Det var jag, emma, ida, julia, rebecka, sofie, david, thomas, eric, rebecka, emelie och mattias.. vi drack, käka mat och solade, fyfan va göööött det var.. väl framme i kungshamn köpte vi upp ica och grillade nere vid klipporna, sen blev det till min sommarstuga för att fixa oss och förfest, där det redan befann sig massor av folk, åååh de va så jävla kul, senare drog vi över till smögen.. jag, steffi och evelina var lite väl vilda och efter det mådde jag inte lika bra, hahahah palla? fyfan... det var kul som bara den iallafall :D

lördagen: jag vaknade upp utan bakfylla, snacka om lycklig haha :D det blev frukost nere vid stranden med baguetter och skagenröra.. det var jag, evelina, theres, bagge, markus, roddan, klas, chrille, mathias, richard, niklas och massa fler, myyys!!! sen drog en massa hem och vi chilla, käka på hamngrillen och frammåtkvällen, började folket dricka och självklart lilla evelina som halsade en skumpa på ett snapp, haha.. äsch kul vart de :D

söndagen: städa, städa, städa.. åka bil med hög musik och goa killar, dö framför tvn...

hahaha väldigt kortfattat om min vecka, bästa nånsin jaaa :D älskar alla som gjort min vecka alltså fyfan <3333

bilder kommer la :)

landbadet

image1164

GOMORRON! ska snart åka till skolan för att fixa vår banderoll, sen ska jag kolla en sak på stan, sen åker vi ut till landbadet och typ badar, spelar fotboll oså :) sen ikväll blir det ju party igen :) men nu ska jag klä på mig, kisssses..

...

nemen hej, kom typ nyss hem.. varit på skeppsviken med massa trevligt folk och supit till, bra och mysig första kväll på studentveckan, innan jag åkte hem till mig stannade jag vid min älskling för att få pussa god natt, så jag kan sova skönt sen.. jag är inte ens trött? mamma är också vaken men ja får inte vara med henne för hon håller på med något super hemligt till min student, är nyfiken som in i helvete, men får väll hålla mig.... har tusen grejjer som ligger i min säng, vill egentligen inte slänga allt på golvet, men orkar inte städa heller, ska fan löka grillchips nu och sätta på någon film markus laddat ner.. HAVE IT!


summerjaaaam

HEELLOO! imorse körde jag ner min syster till skolan, sen hem och somnade om, när jag vaknade igen så åkte jag, markus och alice ut till bodele och badade, med vindruvor och jordgubbar, mums.. sen fick vi skjuts hem av dala, ska nog snart ta och öppna en cider, idag börjar ju vår efterlängtade studentvecka, ohja :)

här får ni lite bilder från dagen på beachen :D


image1163

image1162

image1160

image1161

bal 2OO8

Här får ni bilder från balen :D

jag och min älskling <3
image1151


sofie och emma
image1150


clarah va tuff  ;)
image1152


snygga malin med bebisen :)
image1153


ida och rebecka
image1154



image1158


jag och markus
image1157


hjärtat
image1156


julia och clarah
image1155


min <3

image1159

RSS 2.0