rätt lagom

Rätt så bra söndag ändå, gillar inte söndagar annars.. Började jobba 14-17 bra arbetstid :) Sen åkte jag hem och käka Kyckling med ris o curry, mums asså :) fifan va gott.. sen gjorde jag väl typ ingenting, kollade tv oså med Mamma och snackade i telefon, sett satt jag vid datorn en stund, men nu ska jag sätta på Freedom Writers för Filippa tipsa om att den var bra :D Imorgon börjar APUn :) ingen skola på fyra veckor och man får pengar för apun, kan inte bli bättre, fan va jag kommer va rik :D längtar som fan till Stockholm med twinsen & theres och
kanske Danmark med Steffi, Theres och Evelina ! .. Och pappa och jag ska iväg till resebyrån nästa vecka också, kolla på resa, blir nog New York, det vi pratar på iallafall, får se :) e glad nu iallafall..

Godnatt / Hanna

image625

förbättra mig

jag är jätte dålig, ja vet, att skriva något
intressant här oså, ska bättra mig, plus
att jag aldrig tar kort på mig längre, ska
försöka göra det också och lägga upp..

jaja, hoppas på ferre ikväll! see you <3


image624

theres

Kom hem nu, det är fan inte kul längre :(
image623

fredag

vill att det ska funka, verkligen..

nej nu ska jag ut och ränna med tre vita män :) hemlis vilka för vi ska göra busiga saker och vi vill inte hänga ut att de är vi här på bloggen ;) HAHA..

men ni kan få njuta av en bild :)

image622

älskar dig morfar

begravning igår (onsdag) så jävla jobbig och jag vill inte skriva om det är mer än att du fortfarande är bäst och vi kommer ses snart <3

---

HAHAHA SÅ JÄVLA BRA! KUL ATT HON SKRATTAR ÅT DET!



skolkortet

tog skolkort idag också, haha tänkte att jag skulle upp tidigt & fixa fram fina kläder oså, men istället tog jag helt vanliga kläder som jag brukar ha, orka fixa sig extra för skolfotot lixsom ;D haha.. fick iallafall välja vilket kort klassen skulle ha, han tyckte väll ja va snyggast eller ngt ;D haha.. sen fick jag posa som en galning på enskilda bilden haha för jag hatar dom ;D rolig tjej är jag.. sen väntade jag på irma på skolan, så gick vi på stan en snabbis oså snacka massa, sen åkte hon till torp och jag gick till lägenheten, sen efter några timmar åkte jag hemmåt, käka massa mat :D haha bomb! sen så somnade jag som en stock, sov knappt ngt inatt ändå hade ja skit lång sovmorron imorse :O sinnes.. sen blev de idol och nu sitter jag här :)

hade sju missade samtal från theres också :( fan då, saknar henne som fan, du får gäääärna komma hem nu!

imorgon är det begravning för morfar min ;/ usch är väldigt svag för sånt ;/ ska bli skönt att träffa alla kusiner osånt iallafall och morfar är ju den vackraste ängel på himlen nu :) vila i frid bästa <3 <3 <3

iiiiiiirma du är så jäääävla BRA ! :D

image618

nanni


irmis har gett mig ett nytt smeknamn - nanni :)
haha sött va .. hon är bäst btw :) finns alltid där,
du är underbar gumman, alltid du & jag <3

image616

Hemskt

usch detta är verkligen hemskt, om två timmar ska jag ta skolfoto ;/ jag hatar det, jag kan aldrig koncentrera mig & börjar alltid skratta, haha bra där, ja vill inte asså, de tar död på mig, långsaaamt.. :) annars är man ledig idag, och imorgon och på torsdag, på fredag har vi en lektion på en timme, så det känns ju inte direkt fel :)

men nu får jag verkligen leta upp några hyffsade kläder att ha på mig ;/ blää.. KISSES!

det värsta är att..

.. HON HOPPAS ATT DU LÄMNAR MIG
image614
ja tyvärr så kan få glädjas åt andras lycka ;/
visst känns det skönt att göra hela hjärtan
brustna, visst känns det bra att känna sig
bättre, visst känns det härligt att du fått som
du vill, men känns det verkligen så bra när
du förstått att du gjort fel? du vet hur det
känns, du har hatat dom som gjort så som
du gör exakt nu, du är noll, med stora bokstäver..


Hilton

image613
snygg bild som fan ..

seriöst ska man skratta eller gråta när folk tror på allt man har sagt i sina låtar

igår vart de skit mysigt :) var på torp med mamma,mormor och syster :) köpte en massa fina saker, sen mot kvällen gick jag och mötte irma och malin i stan så käka vi på pingvin, sen hyrde vi film och köpte godis och sen åkte vi hem till mig :) kollade på idol sen en massa filmer och snacka en massa, skit mysigt :) så jävla roliga e dom, haha.. så sov dom över och imorse kolla vi också på film & snacka, var så jävla trött bara.. sen åkte dom hem och jag och theres åkte till rimnersvallen och kollade när oddevold spelade, tyvärr förlorade dom, menmen.. sen drog jag och theres hem till mig och hämtade lite kläder som hon skulle få låna till mallorca som hon åker till imorgon :/ kommer sakna dig som fan! nu jobbar jag och efter jobbet ska jag kanske hem till sötnosen :)

så jävla bra dag, pirrar i magen :) haha som första gången man pussa en kille! HAHA <3

DU ÄR DET BÄSTA JAG VET :D

FRIDAY

äntligen fredag, fast denna veckan har gått fort ändå. ska snart åka till skolan och ha en lektion på en timme sen slutar jag :) ska nog åka till torp och köpa en jacka med mamma och mormor, sen vid 18tiden ska jag, irma och malin käka mat i stan, sen hyra film och köpa godis och åka hem till mig och mysa hela kvällen, så kommer nog theres och stefanie också :D myspys.. nä nu måste jag dra mig, HA EN BRA DAG ALLA BLOGGLÄSARE! kisses <3

DU ÄR DEN BÄSTA JAG VET :)

d&g

image612
SNYGGT!

party

står på jobbet nu :) får sluta en timme tidigare eftersom jag ska till gg :) SÅ IKVÄLL BLIR DET KRIG MELLAN GRISARNA! hahaha! Robin fattar <3

BRA DAG BTW :) älskar mig själv, haha..

FITTOR ALLIHOPA

HEJ SVERIGE!
gick till skolan idag, men snabbt därifrån för att träffa irmis :) sen så kom malin också.. satt i skolan ett tag oså, sen käka på mcdon.. kolla lite på stan oså :) har alltid kul med mina tjejjer!

HAHA!
orka falska fittor i UDDEVALLA alltså, små 91or som tror dom är snyggast, bäst och att alla gillar dom, kul att ni är blåsta och tror det (jag syftar inte på alla 91or om ni trodde det, utan dom vet vilka dom är) haha, P I N S A M T!

..OCH den största falska människan i hela SVERIGE, fyfan varför hamnade hon just här?
RÄTT GLAD ATT MAN INTE KOMMER TILL SAMMA STÄLLE SOM DIG EFTER DETTA LIVET IALLAFALL, MOHAHA!
ingen gillar dig, men du är ju så blåst också, så det är ju inte lätt att fatta, du har massa låtsaskompisar som du "ÄLSKAR ÖVER ALLT" men sen går dom till alla som finns och snackar bakom din rygg, ibland tycker jag synd om dig :( MEN DU FÖRTJÄNAR DET FITTA!

MEN JAG image521 ER, FÖR NI HAR FÅTT MIG ATT KÄNNA MIG SÅ JÄVLA MYCKET BÄTTRE ÄN ER, FUCKERS!

FÖRLÅT, nu har jag fått ut en del av min ILSKA, det behövdes! TACK & HEJ. SUG & SVÄLJ!

ISKALL

image611

ISKALL ISKALL ISKALL DE ÄR VAD JAG VILL VARA FÖR DIG NU!
GE MIG EN ANLEDNING ATT TYCKA OM DIG OCH PRATA BRA OM
DIG. NEJ, DET FINNS INGEN, DU HADE DINA CHANSER ATT
BEVISA ATT DU HAR FÖRBÄTTRAT DIG, MEN JAG KAN BARA
PÅSTÅ ATT DU ÄR SÄMRE NU. HA ETT BRA LIV FÖR DETTA
ÄR DEN SISTA ENERGIN JAG ORKAR LÄGGA UT PÅ DIG!

HÖST!

image610

sarah connor ft. neyo - sexual healing


HAR ALLTID ÄLSKAT DIG

JAG TYCKER OM ER TJEJJER <3
IDAG
IMORGON
I VÅTT
I TORRT
I EVIGHET




är ledig idag, varje tisdag framöver :D så jävla skönt, vaknade precis, ska städa mitt rum, göra klart alla läxor och sen färga håret, sen ska jag kolla runt en massa på grejjer jag ska ha till mitt rum, tapeter och alla möbler ska bytas ut :D me like ! ...

nu har jag kommit till det krångliga igen, jag gillar det men det är svårt att ta sig ur, om ni tänker efter lite så förstår ni vad det handlar om (för dom som är smarta)!

NÄ SKA ÄTA FRUKOST OCH KOLLA TV I NÅGON TIMMA INNAN STÄDNINGEN BÖRJAR <3

Afasi & Filthy - Fredag Hela Månan



så jävla härlig låt :D nu ska jag kolla på "tre systrar och en mamma" natti natti <3

skolan

kom alldeles nyss till skolan, har graf :) vi gör vår egna glass, min ser så jävla äcklig ut :D men den är cool! sen efter skolan ska jag jobba en snabbis sen till trafikskolan på något informationsmöte :)

glömde skriva igår, tänkte skriva om helgen, så det får ni läsa om nu istället :)

fredag: skolan en onödig lektion, sen var jag med theres på jobbet en stund, sen åkte ja hem & käka räkor och kollade tv, tog de lugnt i sängen och mös helt själv :D haha..

lördag: åkte till göteborg på morgonen, köpte en jacka (ser ut som en skjorta men är en jacka) örhängen, sjal och lite smågrejjer :) sen drog jag till theres så ville hon dra på fest, så jag åkte hem och gjorde ve mig och ner till henne igen, men det blev inte riktigt som vi planerat, utan vi sket i festen och tänkte ha filmkväll med robin och alla, men så blev de inte heller så vi åkte ut till herrestad och roade oss :D haha!

söndag: vaknade skit sent, typ halv 2 tror ja, så gick jag upp och klippte min hund, haha gulligt! sen åkte jag och pappa ut till torp, lämnade tillbaka mina stövlar, var så jävla osäker, så tänkte jag kunde köpa flera stövlar istället för ett par dyra, men så hade jag tappat bort kvittot, men jag hade turen med mig så jag fick lämna dom :) sen så gick vi och fixade min iPod som inte gick att lyssna på, sen så köpte jag hårfärg och sen fick jag en mocca latte av pappa :) mums! sen åkte vi hem och lagade tacos, käka framför tvn, glodde "mamma, pappa, 13 barn" och "ensam mamma söker" hahaha :D sen fick jag godis och jordgubbar av mamma :) sen satte jag mig en stund vid datorn sen dräglade kudde!

så för dom som orkat läsa så vet ni vad jag gjort denna helgen :) nu sa jag fortsätta på min glass!

Kisses <3

OJ?

haha har min blogg blivit populär eller? igår var det ca 50 som läst den idag har det varit 160 :O ojoj :) fortsätt så...

skriver mer sen..

göteborg

image607

? göteborg
? hem och fixa mig
? förmodligen party
? nanna hos sötis

hahahahaha



HAHAHAHAHAHA FYFAN! KUUUL ATT DEN ÄR ROLIGAST JAG SETT xD
KOLLA HELA, SLUTET ÄR BÄST :D:D:D:D !!!!!



HAHAHAHAHA FYFAN!

what about me?

Så jävla trött imorse, ett mirakel att jag orkade öppna ögona, gjorde ve mig snabbt som tusan ( för en gångs skull ) hann tillome käka frukost, duktigt ! sen åkte jag med pappa till skolan, hade arbetsmiljö & grejjer på morgonen, haha jävla jobbig lärare han säger "osåvidare" HELA tiden, vi räknade ut att han sagt de ca. 80-100 ggr på en tre kvart.. efter de iallafall så gjorde man ingenting, väntade på att maten skulle öppna, men den var ingen höjdare ;/ biff stroganoff? :S jaja iallafall, sen hade man sinnes lång rast och efter det en fyra timmars lektion, men gick därifrån tidigare :D för de får vi, skit bra ! :) så nu sitter jag i en lägenhet mitt i stan och skriver skit, nä nu ska jag gå till body shop och köpa lite mums :D sen får jag se om jag får tag i theres & se om hon kan underhålla mig till 18.00 då jag ska ta en fika med teuta :) de blir mys, skit längesen nu och hon får en alltid att skratta :D Imorgon är det fredag, bättre kan de inte bli :) KISS

image606
Snacka om snygg klänning :D mums ! Me Like !

Hanna Högberg

can you feel my love tonight?

rätt rolig dag :) missa första lektionen så jag gick till agneberg och mötte irma, malin och erika istället :D var där i någon timme eller ngt sen gick jag och eli tillbaka till skolan så gick jag på lektion, fotolession skulle ta kort på träd oså, lärarn bara: efter denna uppgiften kommer ni se träd på ett helt annat sätt, man ser dom lixsom som ngt underbart :D ... haha sinnes cp ! sen efter skolan drog jag till jobbet & vänta på theres, sen när hon kom gick vi hem till henne, hämta pengar oså, sen direkt till bussen, där vi mötte irma, malin och marcus :D så åkte vi till torp, kollade runt oså, sen gick jag och theres och käka, sen åkte vi hem med theres mamma till mig, så färga vi theres hår mörkbrunt :D så jävla snyggt blev de :D duktigt hanna ! sen kolla vi Idol och Top Model Sverige :) nä nu ska jag inte skriva mer :) ska kolla film .. Puss

image603
image604image605

dagens köp på torp:
klackskor (fräsha och billiga)
röd tjocktröjja
vitt nagellack
rougeborste
nessesär
rouge....

bilder från dagen finns på bilddagboken: hannahogberg..

you mean the world to me

image602
HIM !

saknar dig varje dag, allt vi hade, var så mycket mer än många ens kommer att få. vill kunna göra som förut, jag ringde dig så fort jag inte var med dig, för att jag tänkte på dig jämt, var änna tvungen att höra din röst, jag trodde jag hade kännt stark kärlek innan men detta var något mycket större, något jag inte skulle kunna klara att släppa i första taget, känns som att jag känner dig ut & in och du likadant med mig, vi vet lixsom allt om varandra och ingen kan komma emellan det vi har även om vi försökt så går det inte, jag tänker på dig varje dag och vill att det ska bli som förut, när vi var viktiga för varandra, jag vill inte vara någon annans, du får behålla mig så länge du vill, så länge vi vill, men jag vill verkligen få en till chans. vi har försökt med så mycket för att glömma varandra, men det verkar inte funka, inte för mig iallafall, inte för dig heller? ta oss tillbaka till ruta ett. du är viktig i mitt liv & jag kan fan inte släppa dig, vi har sårat varandra för att förtränga allt, men alltid kommer vi tillbaka till punkten då vi inser att inget annat funkar, men vi kanske är för rädda för att försöka igen? du har behållt mitt hjärta i din hand och eftersom jag inte kan släppa dig så håller du nog ett hårt tag om det du också. I löv joooo image521

I cant survive without you

Blev lite ändrade planer igår, drog hem till Andreas lägenhet istället och sov där med Theres och Steffi, först kollade vi på någon film jag tog med mig, haha helt sjukt vart den, fattade inte om den var rolig eller läskig, sen somna vi rätt gött :) och imorse skulle Theres och Steffi till skolan, iofs var det bara Jag och Steffi som orkade gå upp för Theres är så jääävla lat .. haha ! Sen åkte jag bussen hem för jag börjar inte förrän 12.00 :D rätt gött ! Men nu ska jag sova lite till innan jag måste göra ve mig , efter skolan blir det nog gymmet , om jag orkar , men ska se till att göra det :) hoppas haha .. Puss & Kram.


image601

du är alltid i mina tankar och minnen morfar

Måndag:
vaknade vid 07.00 gjorde ve mig och åkte till skolan, hade grafisk första lektionen, ska göra vår egna glass, min blir så smarrig haha :) sen direkt när man kommer ut från klassrummet sitter mina babes där, dvs theres och steffi :D vi drog direkt och käka äcklig korv :( sen gick vi raka vägen till biljarden ( vårt andra hem ;D ) sen tillbax till skolan för jag hade religion och de andra ngt annat , efter den slutade jag :) dvs tidigt wie wie wie :) efter de begav jag mig till cactus och käka kycklingsallad med päronen ;D sen gick jag och pappa till banken , gjorde lite ärenden haha och sen kom theres och steffi igen så gick vi hem till lägenheten, fixade hamburgare fast ja åt inte så mycket , hade ju nyss ätit , tjockis ;D sen var jag tvungen att springa iväg raka vägen till farfar & jobba en stund , sen körde han hem mig , like always , så snäll är han :) sen hade jag otur ( som vanligt ) och hade glömt nyckeln så jag fick vänta ute i regnet i en halvtimme :D kul kul ! sen fick jag äntligen komma in och värma mig i sängen med alice ( min vovve ) nu har jag nyss börjat jobba , jobbar extra för att den andra hade andra saker att ordna med , så klart att jag ställde upp , är ju bara två timmar så , sen kommer theres hit så åker vi hem och slaggar hos mig , film blir det säkert också ( SOM ALLTID VERKLIGEN ) hahaha ! pussss

Saaaaknar min Morfar så jävla mycket, går inte en dag utan att jag tänker på alla minnen med dig, du var den underbaraste jag kände och jag vet att du har det bättre nu, bara svårt att förstå :( JAG ÄLSKAR DIG SÅ FRUKTANSVÄRT MYCKET ! Tack för att jag hann komma till dig och berätta det <3 du är min ledstjärna i livet !!

Färgade håret igår, som jag haft förut, min egna lilla specialitet :) Kom på den första tror jag, ingen annan i Uddevalla som hade så innan iallafall :) me like that !

image599image600

vila i frid världens bästa människa, min morfar <3

image598

vila i frid världens bästa morfar.

du är vår största kämpe. jag vet att du har det så bra nu, att du inte får lida mer, för jag hatade att se dig så sjuk. det var lixsom inte du, min morfar var den som alltid höll på med någonting, kom med ideér hela tiden, du älskade alla som stod dig nära, du sa alltid att du var stolt över mig, du kom alltid med dina roliga historier och du tog verkligen hand om alla, alla dina tio barnbarn som du brydde dig om lika mycket, jag är helt säker på att vi snart kommer få ses igen, du kommer inte få vänta lika länge på oss som vi på dig. jag sa ofta att jag älskade dig och att du var den bästa människan jag kände, du var min bästa vän och jag minns när jag var liten och sa "jag vill aldrig leva utan dig"

morfar, jag vet att du vill att jag klarar detta, men det är så jävla svårt <3 jag älskar dig mest av alla på denna jord!



 
du kommer alltid vara den viktigaste i mitt liv!

värsta dagarna i mitt liv

det kommer aldrig bli bra, bara så fruktansvärt annorlunda, du är min största ledstjärna och jag älskar dig!

falkenberg

igår var de fest i lane, först var vi hemma hos mig, jag theres irma och malin, trevligt :) sen åkte vi upp till lanegården, mycket folk oså, var väl lite kul i början, men de höll inte så länge, verkligen ruttet, haha.. fjortisar som sprang runt, spydde och spela jag-är-fullast-här haha pinsamt ju, folk som slogs, haha hur gamla är ni? jävla mesigt.. sen skulle jag åka hem med malin :/ men hon åkte, så jag hade en jävla tur och fixade skjuts så jag fick åka hem så fort som möjligt, haha usch ruttet glad att man kom hem till en varm säng ;D

imorse skulle jag egentligen åka bussen till göteborg vid 10.10 men jag var så sinnes trött så jag tar 11.35 bussen istället, sen får jag vänta där i någon timme sen vidare till falkenberg :) ska vara ensam i lägenheten från 18-06 bara för att marcus ska jobba :/ lite trist menmen.. sen kommer han hem iallafall ;D kommer hem på måndag eller tisdag..


 

RSS 2.0