stockholm

Hejhej :) sitter hos min faster i stockholm nu, nyss ätit kyckling med bakpotatis & grejjer :D mums.. om en stund kommer mina kusiner hem från spanien så ska träffa dom imorgon hoppas jag, så blir det shopping hela dagen imorgon :D

Ni måste bara läsa min kusins blogg , Fanny hon är bara 11år, och älskar kläder osånt, så söt är hon asså :) haha

Saknar min Markuuuus <333

image690

Mina älsklingar :D <3

stockholm

hejhej :) nu åker jag till stockholm när som helst, kommer hem på fredag då det blir maskerad :D skriver säkert mer innan jag kommer hem eftersom mina kusiner har någon dator så, men ha de bra :D Kisses . .

KOMMER SAKNA MIN MARKUS MEEEST :( <333333

image689

carpe diem

nu ska jag färga håret mörk brunt och min utväxta lugg :D sen ska jag vara med min älskling :D KISSES!

dont give a shit

börjar bli lite roligare att skriva blogg nu :) rekord läsning igår tror jag att det var, 403 som läste :D jaja, just nu jobbar jag iallafall, theres kommer snart hit med mcdonalds till oss, jummy . . :D sen ska jag till min farfar en stund efter jobbet och sen träffa markus & kanske vara med theres eller ngt , kanske till gymmet också , fan är sämst på att dra dit :/ fast ja måste verkligen! jaja, annars blir resten av lovet lyckat :D ska kanske till stockholm, om inte blir det massa halloween mys med tjejerna och maskerad fest för tvillingarna på fredag, sen på lördag ska vi va me evelina, drar nog till kannan en sväng, sen fest kanske :D


image688image687

HALLOWEEN

snart är det halloween då :) har nog bestämt mig att jag hoppas över gg och är med mina tjejjer istället som inte är fullt som vuxna som mig än, he he he ;) så ska vi antingen ut och äta eller göra något gott hemma, dricka lite och mysa senare ska vi nog ut och busa, varför inte lixsom? :D evelina även om du har bestämt med någon med mycket prydligt namn så tycker jag att du kan dissa henne för en gångs skull, du är i eskilstuna ca. 360 dagar om året och hos oss kanske 5? vi behöver dig här på halloween <3

MASKERAD TIPS FÖRRSTEN?

jillar min pojkven mäzt<3


puss på dig

HEJ MARKUS :D JAG VET ATT DU LÄSER DETTA
SÅ HÄR FÅR DU MIN LILLA NALLEBJÖRN
FÖR DU ÄR SÅ GO <3 ALL MY LOVE !

image686

spirit

Markus kom till jobbet mitt igår och väntade tills jag stängde, sen gick vi hem till honom i regnet, kollade faktiskt på kalle blomqvist, för vi är jätte mogna :) haha jätte söt är den ju, så blev det chips & dricka, mys och sovtajm :)

vi var jätte glada för att vi kunde sova ut imorse, haha, typ till ett eller ngt, jätte skönt sen fixade markus tacos och vi kollade på skräckfilm :D mums! sen hade vi slagsmål som vanligt och sen åkte jag hem, kom alldeles nyss hem från en långpromenad med alice och nu ska jag hoppa i duschen.. take care mina kära bloggläsare :)

image685

all good things come to ....

Fredag: var hemma och käkade räkor, chips & kollade på idol med pappa, så vart det lite dumma grejjer som hände mellan mig & markus :( sen så blev jag på lite surt humör så kollade typ på fredag hela veckan sen gick och la mig..

Lördag: pappa väckte mig tidigt och frågade om jag skulle med och kolla lsk-sundsvall, så drog vi dit ut och gjorde det, rättså spännande  match faktiskt.. :) sen så åkte vi hem och laga tacos, mums :D sen så drog jag ut och var med sandra & linn, jävligt kul va de faktiskt :D

Söndag: så väckte pappa mig tidigt igen, för jag tycker att halv 10 är tidigt, men i själva verket va ju klockan halv 9 så :P frågade om jag skulle med på design mässa :D så jag fixa iordning mig snabbt så åkte vi dit och min lillasyster också, såg jävligt coola grejjer, utomhus bubbelpool med massa ljusslingor i inne i ett hus typ, så kom de upp en tv ur poolen, lätt att jag vill ha :D fyfan.. sen så drog vi till ett ställe där man fick äta hur mycket mat man ville, blev hur mätt som helst, sen så åkte vi hem för jag skulle jobba, så ringde markus, som tur var, har inte pratat sen i fredags :( saknar han jätte mycket, men vi är inte sura eller ngt på varann längre så det känns jävligt bra :D så bestämde att jag ska hem och mysa med han sen :)

Ska kanske till Stockholm i veckan, hoppas som fan :) och på fredag ska jag på Maskerad fest, har ni några förslag på va jag kan klä ut mig till eller? :D haha..

THERES STEFFI & EVELINA ÄR BÄST <3
GRATTIS TILL ETT ÅR STEFAN&VINCENT! :D



image683

I cant survive without you

förlåt, jag är sämst på detta och sämst på att förklara mig, men ska vara stark nog nu, jag vill inte förlora dig och absolut inte på en sån här liten skit sak, så jag hoppas att du också tycker detta är jävligt jävligt onödigt, för jag vill inte bråka med dig eller något sånt, klart att inte allt kan vara perfekt, men det är inte ett dugg perfekt utan dig heller, så nu vill jag att du ska veta att jag bara vill ha dig i min säng just nu så jag får krypa ner till dig, krama dig och gissa på dina gåtor, som brukar vara "vem gillar jag mest?".. och jag hoppas det är mig, tänker på dig hela tiden, du är ju min älskling, godnatt.


markus

jag bråkar hellre med dig
än att älska någon annan

image682

morfar du är allt

Nu ska jag sova
Så godnatt Morfar och hoppas du sover gott, jag älskar och saknar dig varje sekund, har ännu inte fattat att du är borta, det är väl för att du har störst plats i hjärtat, jag tänker hela tiden att vi snart ska se, kan inte tänka ngt annat, för så måste det bara vara, annars klarar jag det inte. ÄLSKAR DIG IALLAFALL OCH INGEN HAR GLÖMT DIG, ALDRIG NÅGONSIN KOMMER VI GLÖMMA DEN BÄSTA MÄNNISKAN SOM NÅGONSIN SKAPATS <3

image679

fler än en

EN SAK: ÄR PÅ  JÄVLIGT DÅLIGT HUMÖR
TVÅ SAKER: VILL ATT EVELINA KOMMER
TRE SAKER: VILL HA NGN VETTIG ATT PRATA MED

utmanad

NU HAR JAG TYDLIGEN BLIVIT UTMANAD SÅ JAG FÅR VÄL GÖRA DETTA NU DÅ!

Reglerna är:

1. Länka till den som utmanat dig.
2. Berätta 7 sanningar om dig själv.
3. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
4. Lämna ett meddelande till dem du utmanat i deras blogg eller maila.

Har blivit utmanad av http://frokenrundberg.blogg.se/

- Jag snackar nästan alltid på lektionerna och leker pajas, men jag hatar att prata tyst inför klassen
- Jag kan nästan aldrig hålla mig för skratt när jag ska vara seriös
- Jag gråter alltid till extreme home makeover
- Jag älskar att vara ensam hemma
- Jag tycker det är bäst att kolla skräckfilm helt ensam när jag är ensam hemma i ett kolsvart rum, mitt i natten
- Jag gillar mer när det är mörkt ute än när det är ljust
- Jag gillar knappt godis   

Jag utmanar: Evelina, Stefanie, Robert, Irma, Isabelle, Eli, Kikki

image678

fredag

image677

fredag

fixat min blogg lite nu, är inte riktigt klar, är så jävla svårt och så får se om jag hinner, fixade evelina's igår också :) nu är jag skit hungrig, hoppas jag har köttbullar och makaroner, skriver mer senare, KISSES

sleep well



let me hold you next to me
every time, every day image770

lars markus valentine lekberg

Räkna alla stjärnor på himmelen
& alla sandkorn på stranden.
räkna även varje våg från havet
& varje fallande regndroppe.
och multiplicera detta med verkligeten,
då kommer du inse hur mycket du betyder för mig

image337

HEARTBEAT

Usch mår piss idag :/ vaknat hur många ggr som helst, fick gå på toa för det kändes som jag skulle spy :(

Nu ska jag göra iordning mig och sen ner och jobba till fem, sen efter mig då jobbar faktiskt mli och linn (alltså mina bästa vänner som slutat jobba där för länge sen) har saknat dom skit mycket, klart jag har ju träffat dom mycket sen dom sluta, men saknat dom på jobbet, hoppas dom börjar jobba ofta :D dessutom ska dom snart ha maskerad, där det är några från spc som ska komma (några som jobbar i sunny beach) hoppas det blir kul :) skriv gärna en kommentar om vad ni tycker jag ska klä ut mig till ;)

MARKUS ÄR MIN

image665

tårar och skavsår

image664

Ingen bra dag alls.. det är fan inte ens kul att sitta vid datorn längre, bara massa folk som ska lägga sig i andras liv och skriva nått spydigt, så nu ska jag dra ner på att sitta och se den skiten, ska iallafall skriva blogg ofta, för här får jag inte äckliga kommentarer oså, iallafall så blev jag sur över en sak jag såg på självaste bilddagboken imorse och sen när jag kom ner till stan blev jag ännu surare, vet inte vad folk vill ibland alltså? :S det passa när du är själv, men jag ska fan inte prata med dig nästa gång iallafall, jävla tönt, verkligen . . räddarna i nöden har varit theres och min pojk idag, theres var hos mig på jobbet nästan hela tiden och vi åt cactuz panini och hade trevligt på billan, sen kom min kära och gjorde oss sällskap, sen gick dom åt varsitt håll och jag och mami åkte hem och kollade på hund faktiskt, mamma vill ha en till :) nu börjar bonde söker fru snart, tror jag iallafall, får nog kolla på det, missat alla andra ggr, tycker sånna program är skit roliga :D nörd! men nu ska jag äta en snusklubba och tänka på min markus, som alltid typ, bara för att han är min & inte din :) <3 PUSS&SMEK!

hoppas du har det bra i thailand chris ! :D ..

evelinas helg


lite väl glad, kanske?

jag önskar mig en kyckling panini från cactuz på stört, jag får springa och köpa den om exakt om 32min då theres tar över hemmet (vårt andra hem) pappa var jätte arg på mig nyss då jag frågade han varför? men han kunde inte komma på så då blev han genast snäll igen, haha.. får nog en guldpeng för det sen, hoppas, är så sugen på en resa snart, så det hjälper mig i pengasamlingen.. och just det, jag och fadern ska faktistk snart utomlands, riktigt svårt att välja vart bara, vill att det ska bli av direkt bara, får se! jag har ont i huvvet också, måste ha en huvudverkstablett, ta en varm dusch och lite sömn, sen kanske jag mår bättre, då kanske det blir bio, om jag håller min planering..

DAGENS LÅT: dom på rix fm
DAGENS MAT: två stora grova mackor
DAGENS TELEFONSAMTAL: evelina, mamma och theres
DAGENS VILL HA: cactuz panini
DAGENS PUSS: markus <3
DAGENS SAKNAD: morfar
DAGENS UPP: att vakna med älskling
DAGENS NER: huvudvärk och trötthet

inte utan dig

var ledig igår :D åkte ner till farfar en sväng sen hem till markus där han och jocke kollade på fotboll, sen blev dom lite sura för att aik va dåliga (som alltid typ) fast egentligen va de bara markus som blev sur, han slog mig osv, va ju inte jätte skönt, men sen åkte vi hem till mig kollade film och victoria beckham special, haha seriöst hon är ju en jävla tönt, skratta åt hur pinsamt hon beter sig.. markus va räääättså trött imorse, fick tjata på han flera ggr för att åka till skolan, tillslut så! :D fast ville ju egentligen att han skulle ligga kvar..

har börjat jobba nu iallafall, rättså dött, har en praktikant här :O pjuh, det finns ju knappt någonting han kan göra, lite jobbigt så.. sen vet ja inte riktigt vad jag ska göra, funderar på om ja ska gå på bio, SJÄLV! eller nej, med steffi och theres möjligen! :D

image663

sluta säg förlåt för du sliter ut ordet

image661image662

helgen

fredag: jobbade på morgonen, sen kom mormor hem till oss på kvällen, så tog det bara lugnt hemma, käkade räkor och chips, mums och idol & fredag hela veckan, jätte mys. sen vid ett tiden fråga markus om jag skulle komma till honom, så åkte ner till han direkt, så gick vi ner en sväng till stan sen hem igen och sov där <3 !

lördag: började jobba tidigt på morgonen till 17.00 sen drog jag hem och fixade mig, sen ner till östrabo där stefanie och theres jobbade, sen drog vi hem till theres, efter ett tag fick vi skjuts ut till lsk, där evelina kom :D skit glatter! så skulle vi till emelie och linn, hände massa grejjer, orkar inte berätta allt, men senare på kvällen kom vi in till stan igen, kvällsmat på mc, sen hem och sov hos älsklingen :D

söndag: började inte jobba förrän vid 14.00, men markus skulle på träning så han drog tidigare, sov kvar typ 2timmar sen drog jag ner till theres där evelina var också :) sen skulle theres till tandläkarn och jag och evelina gick till jobbet och hängde där, fy fan va dåligt jag mådde asså, så vart jag hungrig hela tiden, så åt två jävligt stora måltider, mådde inte bättre efter det, så åkte hem och sov.. sen blev det lite tv och oc, orkade ingenting, sen somna jag med ont i huvvet och magen :( stackars !

imorse vaknade jag vid 12, nu har min bror åkt iväg med sin kompis till stockholm där flyget går till thailand, där börjar deras resa jorden runt, jag är så jävla avundsjuk så jag vet inte vad! vill också!

nu ska jag duscha sen till farfar sen åker jag nog hem och myser med min älskling <3 PUSS SÅ LÄNGE!

godnatt

skriver om helgen imorgon :) nu ska jag kolla film..

bara tvungen att säga att jag är jätte kär i min pojke <3

BRAND!

Klockan var ca. 01.00 igår kväll då det ringde hem till oss och jag svarade, då det är en kille som frågar om vi äger euronics (det som ligger vägg i vägg med vår butik) men vår butik och euronics delar lastbrygga då skrek han "det brinner, det brinner" ..ja bara "vart brinner det?" hela lastbryggan & in i deras förråd, som ligger dörr i dörr med vår, haha han gjorde mig skit rädd :P sen fick pappa åka ner..

OCH LIXSOM KOLLA FILMEN SOM JAG OCH THERES GJORDE I FÖRRGÅR, BRÅKA INTE MED OSS - EURONICS! HAHA SCARYYYYY! PUNDARE SOM LÄSER MIN BLOGG ELLER? FÖR DET VAR PUNDARE SOM TÄNT PÅ!!!

..Sen skulle jag iallafall gå & lägga mig, så frågade Markus om jag kunde komma till han, så skulle ändå min bror & hans kompisar ner till stan & festa, så ja åkte ner och hoppade av på vägen, så va inte Markus hemma så ja fick gå & möta han :P skit trött va ja & ja skulle upp & jobba imorse också.. Så när vi kom hem till han så ringde hans kompis & fråga om vi skulle komma ner till stan och älskling ville såååå gärna ;D så snäll som ja är så gick vi ner en snabbis, sen när jag väl kom hem med hopp om att få sova kommer Markus bror och hans kompisar hem, väcker oss och gör mig rättså pigg igen, haha roliga ! ;D nu har ja iallafall kommit till jobbet, det luktar lite creepy :/ kmr göra de i några dagar och ja va tvungen att gå över själva branden typ för att komma fram till dörrn, äckligt !

hanna högberg hjärta markus lekberg

helg

Hallå ! Fan va gött med helg ;D

står på jobbet nu, fick börja tre timmar senare idag :D gott me sovmorron ! 

creepy night ja hade ;O vet inte om ja drömde men de måste ja ha gjort asså , drömde isåfall att ja var vaken och hörde att mamma gick upp och kollade på klockan så va klockan 07.30 lixsom att jag somnade då, tänkte vafan ja kommer aldrig orka upp imorgon :S har ännu inte fattat om ja sov eller va vaken hela natten!

slutar klockan fem idag & hoppas bara på att theres kommer snart, så vi kan käka mat eller någe ;D är så jävla hungrig ! sen kanske markus kommer hit , eller vi ska iallafall ses senare idag :) kanske ska gå på bio, markus som bestämmer & han vill säkert inte men kanske blir idol istället och någon film hemma , missat idol typ fyra ggr nu så kommer inte hänga med alls ! ;D ska jobba hela helgen iofs inte så mycket , 8,5h på hela helgen inte så värst mycket .. men nu ska jag slita häcken av mig , SURE :)

PUSSIS<3


SKILLADE!

Världens bästa racerförare :D


Skillad tjej, LITE IALLAFALL :D



HAHA Modiga jag! :D

Tallibanen <3

Theres slår sig själv :D




Therrores förklarar sig seriöst




Någon talliban sjunger :D




Talliban gör reklar för euronics :D

miss you all the days, all the time, rest of my life

Rolf MORFAR Johansson
jag saknar dig varje sekund, hela tiden, jag vet att du har det bättre nu, men jag har det sämre, mycket sämre, lova att du väntar på mig, för jag har något att se fram emot nu och jag måste tänka så, för jag måste få träffa dig igen! <3 JAG ÄLSKAR DIG - DU VAR MIN ANDRA HALVA!

image656

one of a kind

höll på att krocka påväg till jobbet idag :S fick nästan hjärtattack, haha kändes så iallafall.. allt gick fel imorse med, så kom 10minuter försent till jobbet, har bara kommit försent en gång tidigare på ett år lixsom, rätt duktigt ändå! men nu längtar jag tillbaka till skolan lite faktiskt, för varje morgon är jag så jävla trött och när jag är ledig har jag bara tråkigt och sover bort hela dagen eftersom alla andra är i skolan så nu vill jag faktiskt komma tillbaka så att jag blir pigg igen och kommer upp tidigt på morgon :D haha nu tycker ni säkert att jag är knäpp!

fyfan min mascara va slut imorse så jag tog mammas & mina ögon är cp, om ja provar ngn annans så kan ena ögat göra ont som fan, sen när jag använder min vanliga igen då får ja ont i de andra ögat :P iallafall efter att jag lånat mammas idag så gjorde det ont som fan, grina som fan, asså inte att ja va ledsen utan det bara kom!

JAJA SLUTTJATAT sen ska jag träffa älsklingen iallafall :D LÄNGTAR! kisses<3

ONSDAG + FARFAR

Vaknade tidigt idag eftersom Markus sov här och han skulle till skolan, själv var jag ledig så jag kunde somna om, sen så städa jag mitt rum som fan, så duktigt är jag! Sen så gjorde jag typ ingenting till klockan var 19.00 så åkte jag och Mamma ner till Butlers och käka, så var Pappa där med, så satt jag där med deras kompisar och käka massa mat så kollade jag på fotbollen :D kom nyss hem och påvägen hem berättade Pappa att Farfar hade ringt till han idag och var lite snurrig såhär va de:

Farfar: Det är något fel på min tv igen
Pappa: Vadå? Är bilden dålig eller?
Farfar: Njaaaa, men jag kan inte kolla på 1, 2 och 4an
Pappa: Va har hänt med dom då? Är det inte dålig bild då?
Farfar: Nej, det är bara så dåliga program
Pappa: Hahaha det kan ju inte jag göra något åt!
Farfar: Men det är fel på sportkanalen med
Pappa: Vadå är det dålig sport eller vadå?
Farfar: Nej men lixsom man kan bara se längst fram på tvn
Pappa: Hahahahah vadå längst fram?

JAG TYCKTE HAN VA SKÖN IALLAFALL, UNDRAR HUR MAN BARA KAN SE LÄNGST FRAM PÅ TVN?

PUSS OCH SMEK MIN OCH MARKUS LEK <3333 

LSK

Filmen är från i fredags i en busskur i Lsk, lite smålulliga och fula som fan haha vi bara ler hela tiden!


HITTA FELET?!

HAHAHAHA HITTA FELET & SVARA GENOM EN KOMMENTAR!

TILLÄGNAT EVELINA & ETUNA KIDZEN <3

WE LOVE YOU EVSHI <3



OM NÄR VI ÅKTE RULLSKRIDSKOR!



TILLÄGNAT EMELIE KEJERFORS!

INTE FRISKA!

Theres och Emanuel skrämmer Stefanie :D



VA FAN SÄGER NI OM OSS?


Jag känner inte dom!

Hanna och Theres

Jag och Theres hade lite roligt bakom kameran, lägg märke till att Theres fiser och hur grymt ja skrattar, hahaha ;)




Lurade Theres att jag tog kort, kolla hur hon inte kan bestämma sig hur hon ska se ut lixsom ;)


Hahaha

Nu ska jag berätta vad som hände innan det här klippet: Jag Stefanie och Theres satt i skolan, plötsligt kommer Evelina där med sin nya rullstol som hon har trimmat en aning, vänster i bild så finns det en trappa. Evelina skulle visa ngt nytt tricks men åker istället ner för trappan, hon skriker som en tjur och åker rakt ner på den store starke Paula Pelli, tyvärr mår inte Paula bra efter att ha fått både Evelina och hennes truck över sig, Jag tror inte Stefanie och Theres får bra betyg efter att garva så åt Paula! STACKARS EVELINA!



Markus och Jocke



Min babe tror sig stark eller något? :S ;)

I dont let you go <3

image655

skrev ju visst inte igår, sorry men ni fick se några filmer istället ;D vet inte om det kommer fler idag, för ja ska knappt va hemma, så hinner inte sitta vid datorn, men imorrn får ni säkert se någon mer film ! (:

är på jobbet nu, bestämde mig för att gå upp tidigt imorse, men så blev det ju självklart inte, gick istället upp en tre kvart innan ja började jobba och måste egentligen vara på jobbet en halvtimme innan öppning för att fixa o grejja, men ja va bara tvungen att ta mig en dusch & även om jag har skit brottom så glömmer jag av det och är skit seg, hahah dåligt :p hann inte fixa håret, sminka mig eller välja kläder ja ville ha heller, så ja ser ut som ett troll nu men jag klarade mig precis, kom innanför dörrn på jobbet 10.59 pjuuh (: sluttjatat om det! 

idag slutar jag 17.30 så ska jag hemmåt direkt, platta håret, för det kmr bli cp kasst annars ;) sen snabbt packa ihop grejjer & gå ner till markus och kränga godis och tv sen nannibanni (: vet inte riktigt om vi blev lite små sura på varann igår, lite dålig stämmning blev det, men ska återgälda det idag :D massa mys ! <3

är ledig från jobbet imorgon också, undrar vad man ska hitta på, kanske övningsköra lite, åka till torp och kolla lite och kanske bio på kvällen?! återstår att se :D men nu ska jag leta resa för fick nyss en stor reskatalog, KISS

När vi blev utslängda från Liseberg

Robin sjunger ;)




Theres berättar seriöst om när hon blev utslängd ;)




Theres, Robin och Tobias slåss lite ;)

one word is all I need to say exactly how I feel

image654

a lot of you

Igår jobbade jag till 17.00, senare gick jag, min syster och sanna ner till stan en sväng, sen när vi vänta på bussen kom markus också, så åkte vi hem, va ensamna hemma så kolla vi lite på tv och film, med chips & godis ;D mys ! Sen blev jag så jävla övertrött och markus tyckte verkligen att jag var jätte rolig, hahaha ;D sen blev de nannibanni med baby <3 skulle upp rätt tidigt imorse, fy va trött ja va :S helt sinnes.. inget va öppet på stan heller så jag kunde köpa frukost, sen såg jag en sak som nog borde vart en hemlighet, men jag fick er ;D haha hemligt vad! Evelina ringde mig nyss också, hon skulle på dop och va lite nervis, så fick jag reda på en sak som ska jobbas på nu, bara för att evelina är bäst då vah ;D Jobbar till 17.00 idag igen, sen blir det hem och bara ta det lugnt äta jävligt god mat och snosa tv hela kvällen med massa klementiner, för er som inte visste det är jag besatt av den frukten ;D haha intressant.com ! skriver kanske mer senare..


Kissssses <3

image653

we will fix this

haha förut va det en person som gjort en bilddagbok som hetter "fjortisardotcom" och som tydligen tyckte att jag vart fjortis för att jag har bröst? HAHAHA what? och det var inte bara mig det var bild på utan fler, hahaha denna person fick nog sig en tankeställare efter alla kommentarer, förtog nog själv att hon verkligen var avundsjuk..

nu slutar jag jobba när som helst, mamma skulle bara köpa mat till mig först, hamburgare ;D mums.. oså ringde baby nyss, så vi ska leka efter ja käkat oså ;D

image652


 

evelina & emelie

haha glömde nämna att vi ringde evelina igår också, hon va på fest är rätt så rolig kan man ju säga, skratta hur mycket som helst, haha sjuk e hon ! sen snacka vi med hennes kompis emelie också, man kan ju säga att dom skrek rätt mycket i telefon och va inte såååå nyktra, men as roliga och med deras dialekt blir det ännu roligare, hahaha ;D

spelade till och med in er när vi snacka, så nu har ni något roligt att se fram emot att få höra ;D HAHA

PUSS PÅ ER ETUNA KIDZ <3

katastrof

det blev väl inte riktigt som vi tänk oss igår, jag och theres drack lite hemma hos mig, sen tog vi bussen till stan och vidare till lsk, där emelie och linn hämta oss och körde oss till ammenäs, så körde vi fel för vi trodde de va där, så vi hoppade av och dom åkte iväg, så de va ja, theres, joel, anden & två till som fick gå hur jävla långt som helst för att komma fram och de va ju inte direkt varmt ute, fyfan va jag frös, hade inte ens någon jacka :S sen kom vi iallafall fram och där va robin och anders med, haha som tur va kan man la säga, det va så jävla ruttet, satte mig i en soffa och började seriöst nästan somna, hahah ruttet... sen kom polisen lixsom :S ännu mer rötet, som tur va hade vi redan ringt efter skjuts så wamid och jocke kom och körde oss till theres, så käka vi kvällsmat och somnade äntligen i en varm säng ;D

nu står jag på jobbet, ska jobba till fem idag, sen kommer nog min faster hem till oss och kanske mina kusiner, så får väl vara med dom lite eftersom dom bor i huvudstaden är det inte ofta man ser dom.. sen hoppas ja på att få träffa markus.. jag och theres funderar på att göra ännu en chans idag på en kanske lite bättre fest.. men ska iallafall träffa baby! nä ska gå nu, Kisses!

image651

no one like you

fan va duktigt ändå! känner att jag är en mycket flitig bloggskrivare, för nu skriver ja mest hela tiden ;D kanske för att det blivit roligt igen :) och det är ju många som läser iallafall, kul kul ;D måste springa till bussen nu, cactuz med theres <3 <3

fredag

image650

igår när jag gjorde mat ringde Markus och fråga om jag ville komma så jag tog mig en "snabb" dusch (förlåt att jag tog sån tid på mig) sen åkte jag ner till han iallafall ;D . . massa myspys !

nu ska jag dammsuga hela huset, jo jätteskoj . . vad gör man inte för att mamma ska bli glatter? ;D sen ska jag gå en runda på stan och se om jag hittar något snyggt linne eller sjal, ska också beställa skolkatalogen om det fortfarande går ;/ glömde lämna in lappen , duktigt Hanna ! så ska jag fördriva tiden på något sätt tills Theres slutar skolan , eftersom jag inte går i skolan då va ;D ikväll får vi se vad som händer, ska iallafall vara med Theres :) blir nog ferre , hoppas vi på iallafall ! skulle sitta fint om Evelina var här nu med, men hon kan inte :( jaja, ska dammsuga nu HAHA - kisses . .

stora dvärgen

image648image649

nobody gonna love me the same

image646

gg igår, sådär kul! hade nog hellre vart me baby, haha men mina twins är bäst ändå ;D

vaknade sent idag, fixat lite på mitt rum, nu ska jag göra makaroner med köttbullar, wie mums e de, så blir det att glutta sunes jul till det också ! fick brev från vägverket nyss också, så nu kan jag börja köra oså, vet jag har vart jätte seg med körkortet, men ska försöka göra det fort så jag åtminstone får det inom mindre än ett halvår (peppar peppar) nej nu är min mage hungrig!

evelina och tobias

image644image645
alla vet, alla ser, att det inte ska vara någon annan än er två.

visst man kan tröttna och känna att det ska ta slut, men inerst inne glömmer man inte tiden bara sådär, man tänker hela tiden på minnen och allt man sagt till varandra, man kan försöka visa att man lämnat det bakom sig, men det funkar inte i längden, gör det inte så svårt för er.. för alla vet, att det ska vara ni! SÅ ÄR DET BARA! lixsom meningen <3

<3

hanna hjärta markus

I feel good

så jävla bra mår jag nu, inte mått såhär bra på länge tror ja! :D
förutom att min morfar är borta så sitter det mest på plats faktiskt.

ikväll blir det gg med twinsen, kanske någon mer, får se.. var ett tag
sen nu så det ska bli kul :D är ledig imorrn och på fredag också!

måste bara säga att jag har världens bästa vänner!

markus markus markus markus ♥
image643


trött

usch hatar att vara såhär trött på morgonen, tänk sen när jag kommer tillbaka till skolan då kommer jag ju fan inte orka :/ ååh.. markus ringde och väckte mig för en stund sen, så nu har jag fixat mig lite snabbt för att han kommer i vilken sekund som helst, sen ska jag till stan och fixa grejjer med min mormor, sen jobba från 17.00-22.00 så kommer twinsen dit och sen drar vi till gg :) har en gratisbiljett över så om ni vill ha den är det bara att ringa eller kommentera.. men nu ska jag dra mig, PUSSPUSS


ben & jerry's <3

image640

I wanna taste the way you make me feel

Jätte mysig dag igår :) Sov hur länge som helst, sen gick jag upp och gjorde en stor frukost och åt den framför tvn, sen gjorde jag iordning mig för att åka ner och jobba, men då ringer dom från ena mitt jobb och säger att jag kunde vara ledig :) så åkte ner och jobbade 2timmar på mitt andra jobb, gött skönt :D Sen åkte jag och Mamma och kollade på tapeter, hittade en massa fräcka, men har skit svårt för att bestämma mig.. Sen ringde älsklingen min och frågade om vi skulle träffas så jag åkte hem och gjorde mat till mig och min syster sen kom Markus, hade köpt massa godis till han, så snäll som jag är :) Sen kollade vi på två filmer och hade mys :) sen nanna :D

Imorse frös jag som fan ;/ men som tur va hade jag någon att värma mig hos :D haha sött ! Har iallafall varit och käkat i stan idag, sen kom Pappa med massa kataloger om resor, USA oså :) så ska fråga i veckan om jag kan ta ledigt från skolan i November :) Menmen nu ska jag ta och börja jobba, KISSES!

Ska fixa bloggdesignen massa någon dag när jag har tid och lust så jag blir nöjd någon gång ;D

image639

måndag

Igår var jag på Ikea, hittade lite smågrejjer oså och kollade på säng, idag ska vi nog åka och kolla på tapeter och nytt golv, för här ska det ändras :) haha .. Theres kom till mig igår kväll också, kollade på en och en halv film :) vaknade lite för sent för att vi skulle orka upp i tid idag :/ iförsig behövde inte jag upp, men theres kom försent :( Nej nu ska jag gör iordning mig lite sen dra ner till Mamma.. Kisses

Markus v

image631image632image633

NI SÅKLART PLUS EVSHI <3

helg

hade förväntat mig fest och sånt igår, men åkte istället upp till lane till tobias, det va ju såklart han, gustav, robin, sanna, jag, theres och stefanie :) gjorde egentligen inget speciellt, men det var ändå kul :) sen åkte jag hem och somna typ direkt eftersom jag gick upp tidigt imorse..

kanske blir fest ikväll, kan ju hoppas :) ska iallafall träffa min älskling :D

EVELINA JAG SAKNAR DIG! EN MASSA, KOM HIT SNART!

image630
GLADA JAG, HAHAH :)

ja man undrar ju?

theres, steffi & evelina..

är folk avundsjuka, eller vafan är grejjen? snacka fan ingen skit..
jag har aldrig gjort er någonting, bara stått på mina vänners sida,
om ni nu stör er så mycket så får ni antingen fortsätta och tycka
era liv är pest, eftersom ni inte har mycket bättre för er, jag kan
iallafall behålla mina vänner, vissa andra är bara arga och sura
hela tiden, då vill fan ingen vara kompis med er, ingen behöver er!

Jag släpper dom inte så ni kan sluta försöka med det ni håller på med..

sweety

image629

kläder

Det var någon som ville att jag skulle lägga upp bilder på det jag köpte i Göteborg igår.
Sådär, här är lite av grejjerna :)

image628

götet

igår åkte jag, emelie och linnsan ner till göteborg, där emma väntade på oss sen fick vi springa runt som dårar för emma var verkligen tvungen att hitta ett par stövlar, sen hitta hon några (jävligt dyra) men hon va rik tyckte hon, haha.. sen så åkte vi till myrorna oså, fan va ruttet, blev äcklad av att gå där inne ;/ haha vet inte varför, kanske för att massa okända har haft dom kläderna och ingenting va snyggt.. så vi tog spårvagnen tillbaka inåt stan, kollade lite oså sen gick vi & käka, efter några timmar åkte emma hem för hon skulle jobba & jag och tvillingarna gick kvar hur länge som helst, kom hem skit sent, men hade as kul med mina tjejjor :) som alltid! Har nog aldrig shoppat för så mycket pengar i Gbg som jag gjorde igår..

- dieseljeans
- nike skor
- little miss trouble tshirt
- I <3 NY tshirt
- En långärmad vanlig svart tröjja
- En kortärmad vanlig svart tröjja
- En lila kofta
+ massa småsaker

Haha alla pengar tog slut :/ plus att jag lånade 1399:- av twinsen :) haha.. men nöjd blev jag!

Ikväll blir det nog myskväll med Maaajki <3

image627

hemma

IDAG:
Jag jobbade från 11.00-14.30 sen gick jag vidare till mitt andra jobb och jobbade där från 14.30-16.00 sen så träffade jag Theres, vi gjorde lite saker på stan oså sen körde vi en McDonalds, sen hem till henne och kollade alla bilder från Mallorca :) mjaa.. Sen fick jag traska till jobbet igen och jobbar från 19-22, mycket pengar alltså :) SHOPPING! Linn och Mli vill att jag följer med till Gbg i veckan, men vi ska ju snart åka till Stockholm :/ så funderar på om jag ska spara pengarna dit :S hmm, mycket bättre shopping där så :) men ja får se, är sugen på massa nya kläder nu diret när jag nästan slängt alla mina :) Imorgon ska jag fan ta tag i gymkortet, det är borta så måste fixa ett nytt :/ lat som jag är, men måste fan fixa det nu.. BUT NOW BACK TO WORK <3

kisses..

Bilder är från Theres :) från Mallorca.. as gött!

image626

theres

nu är theres hemma, äntligen :)

RSS 2.0