t.i feat j.timberlake


one step two step three step four



ligger här i min ensamhet i källaren och kollar på en sjukt gammal fredag den trettonde, mördaren är sämst men hans offer är ännu sämre, de bara står och väntar fridfullt på att bli mördade utan att röra sig, ha ha ha. ligger även här och pratar med evelina, känns konstigt att vi var med varann för några timmar sen och nu är hon 34 mil ifrån mig, jag är lite ledsen över det. om jag hade fått en önskan nu hade jag önskat att hon flyttade hit för då hade jag aldrig haft en tråkig dag.

hur fan ska jag känna mig, kan någon berätta det för mig, ska jag vara glad eller ledsen? det är inte lätt för mig, även om du kanske tror det.

BLOGGKOLL

nu kan ni följa min blogg på bloggkoll, har inte riktigt förstått hur det funkar, men KLICKA HÄR! och kolla in videon.


evelina och sissela

det snurrar i huvudet och bara jag tittar på min uppdruckna dricka så vill jag spy. men. jag hade skit kul igår så det skiter jag i.

evelina och sissela åkte för någon timme sen och jag ligger med laptopen i min brors säng och sneglar på någon film på tv tusen. idag är jag trött och skulle bara vilja sova bort hela dagen, känns inte som vi sovit så mycket de senaste dagarna. i måndags kom evelina och sissela till uddevalla från eskilstuna. vi plus stefanie tog bilen till göteborg för att shoppa lite, det var trevligt men kallt, på hemvägen blev vi fast i parkeringhuset ett tag och när vi väl var ute på motorvägen mötte vi regn, mycket regn, man såg ingenting och evelina skrek lite av rädsla, ja ni som känner henne vet ju hur hon är. vi kom iallafall hem då vi valde att kränga chips och film, det satt inte fel kan jag säga. dagen därpå åkte vi en sväng till torp, sedan vidare till cactuz, lite senare mot kvällen blev det även pingvin, senare åkte vi hem till stefanie för att bara ta de lugnt och snacka, sen skrattar jag bara lite när jag tänker på vad som hände. igår dvs onsdag så vaknade vi ganska sent för att sedan dra ner till stan där vi ville fixa håret, men allan hade inte tid, synd. vi kollade på stan lite sen blev det pingvin ännu en gång, sen åkte vi och hämta stefanie så började vi göra oss iordning för kvällen som skulle bjuda på gg, förkrök hos mig sen fick vi stå någon timme i kö för att komma in, men när vi väl var inne började det roliga, hände en massa men orkar inte skriva om det här, kul kväll måste jag säga, jävligt kul, tack alla som gjorde den lyckad =)

ha ha ha ha ha
- kossera
- road trip
- pingvin x3
- våghals
- "det svider"
- "va ledsen jag blir"
- "jag är rädd, ja kommer dö"
- sms
- björn
- hunden på vägen
- "jag känner mig ful"

ni kommer få se bilder så småningom, vet att ni vill de, haha.



TWINSEN

mina favorit tvillingar fyller 21 idag, hurra hurra hurra. jag hoppas ni får en sjukt bra dag och till helgen ska det firas =) älskar er tjejer !!!!!!


hej bloggen

evelina och sissela är i uddevalla och jag tror inte mitt lov kunde bli så mycket bättre, idag kommer bli ännu en rolig dag, som fan också =)


?

har en sån jobbig pirrande känsla i magen, vet inte om den är bra eller dålig..

ice cream



jag har ju glömt att visa mina små älsklingar, visst är dom söta? mina små ice creams, i och för sig är det ju lip balm men dom luktar ljuvligt gott, mint, choklad, jordgubb och tuggummi, mums. fick alla fyra för 100 kronor, köpte dom i barcelona, tyvärr vet jag inte va de kostar här, men puss då!


barcelonapicz del 1


mask

inatt somnade jag inte förrän 05:00 av att det var fullt med folk i mitt hus, men trevligt vart de :)

idag är det regn regn och regn, försöker få tag i teuta, vi skulle ses idag, men det går inte så bra med den saken, om du läser detta så ring mig älskling. imorgon hoppas jag iallafall på hyffsat bra väder för då blir det göteborg med de bästa, puss.


OH OH OH OH OH OH

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

...


you


vogue.

i sverige har vi piss väder, förvånade? har egentligen ingenting att skriva förutom att det är helg och en dag närmare lovet som kommer bli en av de bättre hittills, glad jag är.

SEXY MAMA


hahaha jag tycker iallafall om bilden.

efter att jag haft hårförlängning så ser mitt hår ut såhär, alltså kan jag äntligen färga det, tycker ni att jag ska göra mer ljusa slingor eller färga det brunt med röda slingor? help me babes :)

tips



vet inte om ni gillar sånt här, men lite variation på bloggen är väl alltid kul?

tänkte tipsa om två produkter som jag gillar väldigt mycket..

1. LdB vitamin skin tonic - denna använder jag efter jag har tagit bort sminket, den tar bort rester av makeup som finns kvar och den innehåller c och e vitaminer. vet inte hur den är för de som har en lättirriterad hy eftersom jag inte har det, får aldrig finnar eller sånt om jag sover med smink, men efter första användningen av denna så blev man hur mjuk som helst och den luktade gottigott gott :) minns ej exakt vad den kostade, men inte alls dyr..

2. Body Strawberry & Lemonade - detta är en body lotion från bed head som luktar jordgubb och lemonad, vilket är hur gott som helst enligt mig själv :) använder den på hela kroppen efter jag duschat och annars på armarna, sitter i jätte länge och luktar gott all day long, rekommenderar även de body lotions som finns på body shop :) tyvärr vet jag inte vad denna kostar heller eftersom jag fick den av markus <3 men finns att köpa i de flesta affärer som säljer bed heads produkter.

nu känns det bättre, eller aa lite ....


kosselikoss



visst är min lilla kossa sweet?!
hahaha..

onsdag

god kväll. min dag har varit jätte bra, åkte som sagt ner till stan och träffade irma på agneberg där vi väntade på att malin skulle sluta, sen så körde hennes pappa oss till thaipalace, hur hungriga som helst och gott som fan var det, vi snackade om allt möjligt och sjukt trevligt hade vi, gillar er massor massor massor <3 sen så tog jag en fika med pappa på cactuz medans vi väntade på skjuts, sen hem och kolla tv, mycket bra dag måste jag säga :) pusspuss..


onsdag

god morgon söton, trött jag blir på mig själv, vill vara morgonpigg som fan, vill kunna gå upp 07:00 hur lätt som helst, fan har ni några förslag på hur man kan göra? haha aja.. om en stund ska jag ner till stan och träffa irma, sen ska vi hämta malin så blir det thai och mys :) saknat er! ikväll ska jag kolla på efterlyst då det handlar om de två som är försvunna från uddevalla, en av dom är nära kompis till mina föräldrar och en bor i samma hus som en kompis till mig, little bit scary, fast tyvärr tror jag att dom blivit mördade =/ fyfan va hemskt.


tisdag

vädret är inte på topp idag, inte ett dugg kul. just nu är allt mest tråkigt tycker jag, gillar inte att bo i uddevalla för tillfället.

om några veckor börjar jag iallafall jobba och när jag hittar en lägenhet i min smak så flyttar jag, kommer ju att få ut en riktigt bra lön nu så att jag klarar mig.

har funderat länge på att byta blogg, ska alltså ha kvar blogg.se, men byta namn, eftersom jag vet att inte många kan stava till mitt namn, har ni några förslag, blir jätte glad om ni slänger in en kommentar isåfall :) har ju lovat er fler bilder och en roligare blogg, men känner att det måste förnyas och det kanske är det här som behövs.

nu ska jag ut med min hund i regnet, fy säger jag bara.

06:45

klockan är alldeles för tidigt och jag drar till göteborg


do you party?


det spelar egentligen ingen roll vad som händer, jag kommer ju älska dig i all evighet

har inte orkat blogga något speciellt idag, allt känns lite jobbigt, allt går inte som det ska med markus just nu, ni behöver inte fråga, för mer om det behöver ni inte veta. irma kommer hem till sverige på måndag och det ska bli härligt, hon har varit borta i en månad nu och gud vad jag saknar henne, sen kommer snart evelina till uddevalla, ni anar inte hur glad jag är när jag vet att vi ska träffas, hon är den som alltid förgyller mina dagar, puss på att du är en sån bra vän, det var det jag ville få sagt innan film och sovdags.

mine

älskar dig mamma, finns ingen som dig, verkligen inte.




du vet vem du är

jag suger
men du suger ännu mer

alltså okej


.....

jag hatar dig lite lagom mycket ändå, du tror att det bara hjälper att säga förlåt, de är ju inte det de handlar om.

fight


haha va roligt man kan ha med en webcamera...

jag är så grymt sugen på att gå ut ikväll, vet någon om mycket folk ska ut? annars suger det. nu ska jag iallafall till stan, ha en grym fredag!

fashiontoast?



nu tror ni väl säkert att jag tänker skriva "oh my god, så snygga kläder kvinnan har" som alla andra skriver om henne, håller med, hon har ingen dålig klädstil alltså, nästan perfekt, fast ibland också grymt hemsk, enligt min smak. men inte det jag ville komma till utan har ni tänkt på att tjejen inte alls är snygg? hon kommer aldrig läsa detta ändå, så vem bryr sig. visst hon kanske är sötare i verkligheten och mindre ful är hon när hon ler, men hur ofta är det, inte ofta vad jag sett. hennes hår är äckligt och ovårdat som fan och hennes ansikte känns bara helt tomt, öga-öga, näsa, mun, inget speciellt med henne. jag talar för mig själv nu, var bara tvungen att skriva de, förlåt.

randigt och sånt


visst är min klänning cool, älskar ryggen på den :D imorgon hoppas jag på gg och även att jag kommer in denna gången, varit dålig på det de senaste gångerna, haha.

torsdag

hej på er! dagen har jag tillbringat med mamma, blev en sväng till munkedal för att kolla in några grejer, sen åkte vi till göksäter, handlade en del grejer till min framtida lägenhet, kan ju inte köpa allt på en gång då och billigt var de :) sen tog vi en sväng till torp, där jag köpte en skjorta, skor, mascara och läppglans, behövdes! till kvällsmat blev det tv, räkor och cola, mums.

kiwi


bild från barcelona

fy fan va go denna var, sugen på den nu. väntar på att mamma ska komma så ska vi på tjejkväll. även om jag har bloggtorka måste ni väl tycka att jag är duktig som uppdaterar ändå, gör det ju för ers skull :)

telefonsamtal

från andra sidan luren: jag hatar verkligen alla mina vänner, alla. dom har nått fel, allihop.

hahaha, ni kan nog lista ut vem personen är om ni känner honom/henne.

creapy



tror jag vet vilka de är =/

bio

har ätit hamburgare i stan och hämtat min mobil, så nu kan ni ringa och smsa mig hur mycket ni vill igen :) nu ska jag ut en promenad med alice och klockan 18.3O ska jag och markus på bio, patrik 1.5 hoppas den är bra. pusspuss.


puss



bjuder på en bild från barcelona.
och måste gratta stefanie till körkortet en gång till <3

bloggtorka

hallå. har nästan ingen tid till bloggen just nu tyvärr, men jag ska verkligen försöka uppdatera mycket varje dag, men just nu så skulle det bara bli fel för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva? det är lite jobbigt för jag gillar ju min blogg, men inte lika mycket som mina nära och kära och dom går ju faktiskt först :)


HOLA

Hola :D skulle egentligen vara med Theres idag, men blev ändrade planer, så nu fick jag lite tid att skriva i bloggen om Barcelona tänkte jag, orkar inte skriva allting men lite ska ni allt få veta.

Om ni inte visste det så åkte jag dit med min Pappa, vi bodde på ett hotell som heter Barceló Raval, sprillans nytt och det snyggaste hotellet jag någonsin bott på, så jävla fräscht, längst upp på taket var det utsikt över större delen av Barcelona och även pool och bubbelpool :) Vi bodde även 5min gång från La Rambla, den kändaste gatan, alltid fullt av folk och fest. Vi hade upp mot 25grader hela veckan utan något regn eller nått, helt perfekt. Vi åkte turist buss en dag, där vi kunde hoppa av och på hela tiden, stannade vid ett ställe som heter la sagrada familia och är gjort av Gaudi, åkte även upp i det ca 150meter upp och fy va benen skakade och det kändes ju inte speciellt säkert där uppe heller, så gammal byggnad att det kändes som den skulle rasa ihop när som helst. Stannade även på ett köpcentra som låg precis vid hamnen och på kvällen var det en massa klubbar där. En dag var vi även på fotbollsmatch, Fc Barcelona - Atletico Madrid vilket slutade med 6-1 till Fc Barcelona, en av de bättre matcherna genom tiderna, nästan helt fullsatt på Camp nou också, ca 80.000 :) Stranden var ju också ett måste sen gjorde vi en massa mer saker, men mer skriver jag inte, för vet att inte alla gillar att läsa långa inlägg. Måste bara säga att jag älskar Barcelona <3

Barcelona

Nu är jag hemma och det är jag inte glad över, måste säga att Barcelona är en stad jag gått och blivit lite kär i, underbart. Vill tillbaka nu, skulle lätt kunna flytta dit, får bli en resa tillbaka snart. Kommer att skriva om resan och lägga upp en massa bilder, men idag orkar jag inte, är super trött och ska tillbringa kvällen med min efterlängtade pojkvän, vi hade ju faktiskt varit tillsammans i 1 år i fredags och får mysa till det lite extra idag då, så blir det något speciellt till helgen. Puss!

RSS 2.0