Tänker på dig

Jag älskar dig Farfar image1000

GOD JUL!

HEJ ALLA GLADA :D igår blev det utgång i göteborg för hela slanten, jag och emelie åkte hem till ida och johan på förfest, spela nått jävligt roligt spel och tjejerna vann såklart ;) så drack vi en del där, sen tog vi alla bussen in till stan, så hade ida glömt sitt idkort så vi fick stå och vänta och när vi skulle in på park lane behövde vi inte ens visa nått, lite surt menmen, de va rättså coolt ja, jävligt stort och mycket folk, så gick ju linn och emil för salming, linn va lätt snyggast av alla, helt ärligt hade jag tyckt de även om jag inte kände henne.. hände väl inte ngt speciellt där inne förutom att det kom fram en jävligt konstig kille till mig och emelie och sa "om jag hade haft en motorcykel hade jag kunnat fråga om ni velat följa med på en tur, men nu har jag inte det :(" haha okej? sen bara "vad tycker ni om apor?" vafan e de för fråga? hahaha .. det var iallafall skojj, lyckades somna klockan 05.00 typ.. sov riktigt jävla länge, sen gick jag till jobbet och gjorde iordning ett spel, sen åkte med mamma till torp och köpte lite grejjer för imorrn oså.. sen hem och åt fläskfile med pommes och bearnaisesås, så gott! sen så har jag tvättat alla golv i hela huset och nu ska jag börja packa, sen ska jag åka till farfar, vet inte riktigt om vi åker imorrn, rättså jobbigt, men hoppas verkligen, för er som inte vet åker jag kanske till usa imorgon i 3veckor och 3dagar eller nått sånt, hoppas att min pojk kommer hit ikväll och myser med mig, för jag kommer sakna han som bara fan.. hoppas alla får en bra jul och nyår om jag inte skriver här mer :D PUSSPUSS!


fest

nu ska jag snart packa ihop mina grejjer och åka ner till stan, till twinsen, så kommer carla och några & hämtar oss, så åker vi till ljungskile och hämtar några, sen åker vi ner rättså många till göteborg, på förkrök med massa folk, sen blir det utgång, ska bli riktigt skoj, hoppas ni också får en rolig fredag kväll (:

image759


jag tycker att min babe är den bästa som finns btw <3

helg

Hej allihop (: vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag kan väl skriva lite om min kväll igår och det lilla av dagen som gått kanske..

Kollade på Bonde söker fru och skratta som fan åt den puckade blondinen som åkte utomlands med Karl Petter, dom satt vid en restaurang och kollade i menyn..
Blondinen: jag fattar verkligen ingenting, har dom inte på svenska?
lite senare ..
Blondinen: jag fattar ju vad fish betydde det är ju fisk .. så jag tog en köttbit ..
Haha kanske inte låter så kul, men det var fan den trögaste bruden jag sett på länge ;)

Vaknade rätt sent och svin trött imorse, hade idrott på morgonen, styrketräning gött jobbigt va de, kommer få sån jävla träningsvärk, men det gör inget, sen hade jag inställd lektion och nu sitter jag hos Carlos och skriver här, ska snart åka hem och börja fixa mig, sen ner till linnsan, så åker vi till göteborg på förferre, med emelie och en massa fler, ska bli så kul (:

Hoppas hoppas hoppas på att jag åker på söndag, vill fan inte vara kvar här mer..

Ni kan dra åt helvete . .


torsdag

image758

hellO ! (: är med min babe nu, han ligger i sängen och spelar tv spel fast han borde plugga, jag har redan pluggat klart duktig som jag är, har en del kvar men dom ska inte vara klara på länge så . . har köpt chips, dricka & hyrt film till oss så vi ska mysa snart , kolla bonde söker fru också , ett måste :D

vart på ett jävla dåligt humör idag, men när jag kom till mamma fick jag panini med vitlöksdressing, snacka om gott ;D sen så hämtade hon babe så åkte vi hem till mig, imorgon ska jag till göteborg och festa , med tvillingarna , deras vänner i göteborg plus massa fler som ska åka ner från uddevalla , ska bli riktigt roligt och linn ska vara med på tävling där också , så vi ska heja på henne !

men nu ska jag skutta till sängen och hjälpa min babe med läxorna och pussa på han :D haha ! BYE THEN <3

ÅH!

Är på ett sånt jävla dåligt humör nu alltså, nog bäst att ingen pratar eller är i närheten av mig idag, förutom mamma, hon e snäll <3

GO HAWA!

YEEES ÄR RIKTIGT GLAD ATT INTE DEN FALSKA FITTAN VANN UTAN DEN MEEEST VÄRDIGA VINNAREN I HELA TÄVLINGEN :) HAWA !



onsdag

image752

igår kväll kom babe hem till mig, han ville kolla på fotbollen så jag kollade på andra avenyn istället, haha.. sen så satte vi på girl next door, sett den flera gånger tidigare, men den är bra och markus blev lite kåt av den, haha it's true! sen så kunde vi inte sova som vanligt, vi var jätte barnsliga och jag flabba hela tiden haha det var iallafall mysigt, sen imorse hade jag sovmorgon men inte babe, men han försökte väcka mig så mycket som möjligt ändån :( sen pussade han mig hejdå fast ja visste att han ville ligga kvar, sen i sömnen hade jag stängt av mitt alarm så det ringde inte, kul att jag var alldeles försenad plus att jag inte kände mig sådär värst clean så jag sjukanmälde mig och tog mig en lång dusch, sen kollade klart alla avsnitt av andra avenyn.. har pluggat en massa idag också, tröligt. mamma kommer hem snart, jag har önskat tacos så jag hoppas det, sen blir det ju bonde söker fru finalen, haha so fun! fick reda på att min farfar blivit sjuk också, inlagd på sjukhus nu, fan då, känns som massa hemskt alltid händer i december, igår dog ju en tjej här, usch :/ om han blir sämre kanske vi inte åker på söndag :( jag ber, låt han bli frisk <3

tur att jag har dig markus.

tisdag

image751

Tjabba! kom nyss hem från skolan fast slutade för ca. 2h sen, hade inställd svenska :D så har vart ute och tagit lite kort osv, ska försöka göra klart arbetena idag, innan min babe kommer hit, men det är ki senare ikväll så.. jaja har inte så mycket att skriva, kanske kommer på något sen idag är det fem dagar kvar :D

jag hjärtar min babe

KUL

image750

h0la ! idag åt jag nachotallrik, riktigt gott va de, sen hem och satte mig direkt och plugga :/ första pausen jag tar nu, usch måste sitta uppe jätte sent, för vill verkligen bli klar med något, är så jävla mycket bara och jag saknar min babe så jävla mycket, jaja nu ska jag kolla ett avsnitt av andra avenyn (fick förresten reda på att min pappa känner "ulla" i andra avenyn, rektorn där haha dom var ofta med varann när dom va små) gulligt ! ska hämta kvällsmat nu också, sen blir det mer plugg-häst. HAVE IT!

måndag

hOla ! sitter i graf salen nu, har inte börjat än och ja har verkligen inte lust med denna tråkiga lektion nu, menmen sista veckan i skolan :D efter skolan ska jag en sväng till farfar, sen till gymmet sen hem och göra klart religion 2uppgifter, börja på fotoarbetet, börja med projektbilderna och börja skriva min bokrecension, pissed off! ska bli jävligt gött när jag är klar, meeeeen va jobbigt! ha de <3

HELGEN

HEJHEJ förlåt att jag inte skrivit på ett tag, haft en fullspäckad helg fast jag inte planerat den alls :)

TORSDAG - jag jobbade på kvällen och babe kom ner och höll mig sällskap rättså länge, sen åkte han hem och efter att jag slutat skulle jag ta bussen hem och påvägen hem hoppar babe på bussen och åker med mig hem :) vi kollar på massa sjukt roliga filmer på youtube haha sen låg vi och mös i sängen, snackade om allt möjligt, jätte mysigt va de, som alltid, somnade rättså sent så vi va rätt trötta dagen efter..

image749image749image749image749image749

FREDAG - min icke morgonpigga pojkvän låg kvar i sängen medans jag lyckades ta mig upp fast jag var svintrött, fixade iordning mig lite oså, sen kom jag in med frukost på sängen till min babe, han blev jätte glad :D sen tackade han mig massa gånger under dagen för det, haha sötis! vi åkte iallafall till skolan tillsammans och morgonen började med att vi skulle beställa studentmössor plus att det blev mjukisdress och ett par trosor, haha jag kan fan inte låta bli, sen så hade jag idrott fast vi skulle bara prata om betyg sen fick vi gå och jag låg på vg+ ska fan få mvg alltså :) sista lektionen va inställd så jag gick och jobbade några timmar istället, sen åkte jag hem och det var inte direkt kul för jag fick en massa jävla utskällningar så jag packade med hela mitt hem och åkte ner till twinsen för att bosätta mig, haha.. vi köpte godis, läsk och kebab och kollade på idol, jag och emelie satt och grina varje gång marie sjöng och när dom filmade hennes söta pappa, haha jag blev skit glad när marie vann så ringde jag såklart och rösta också haha, värdig vinnare! :) sen kollade vi på en jätte bra skräckis, the hitch tror jag den hette, sen dregla vi kudde med mavi bredvid oss :)

image749image749image749image749image749

LÖRDAG - vaknade vid 10.30 då linn åkte och jobba och jag, emelie och emil åkte till göteborg, helt oväntat så ville emelie dit, så vi skulle lämna tillbaka ett par skor för henne oså, samtidigt hittade jag två par byxor och en tshirt och emelie hittade lite med :) var inte där så jätte länge, var ju så jävla mycket folk också, men vi hann med vad vi skulle sen åkte vi hem igen, han släppte av oss i ljungskile för vi skulle hem till twinsens andra hem, haha sen körde kerstin in oss till stan, hon hade köpt cider och gottis till oss också :D sen så drog vi hem till lägenheten, gick ut med mavi och köpte mcdonalds, blev riktigt mätta sen duschade vi och gjorde oss fina för lite förkrök, så kom det lite mer folk och linn kom hem också, efter en tids drickande i lägenheten drog vi oss till gg, inte så jätte mycket folk ute, men det var faktiskt trevligt ändå, inte lika trevligt efteråt när vi skulle till lägenheten igen, då blev det massa jävla bråk så jag drog hem till min babe istället, med världens tyngsta väska, hur jobbigt som helst, men fick iallafall somna med mina älsklingspussar och babes armar runt mig :D haha..

image749image749image749image749image749

SÖNDAG - vaknade runt 11 tiden då pappa kom och hämtade mig, åkte hem och bytte kläder sen skulle jag och mamma dra oss till ikea, kolla på ny säng och smågrejjer till mitt rum, sen när jag var påväg dit ringde carlos och undrade vart jag var, och då var han på jobbet fast det var jag som skulle jobba, som jag inte hade någon aning om och för att någon skrivit upp mig på det passet, så jag blev på gaaanska dåligt humör eftersom jag var helt sleten och skulle jobba, men aja smällar man får ta, vid 17.00 kom emelie och bytte av mig och vi snackade lite oså, sen kom mamma och körde hem mig, jag var ensam hemma och käkade janssons frästelse, så jävla gott och kollade på film, sen började jag städa i mitt rum, är fan expert på att skräpa ner :( och resten av kvällen ska jag plugga som fan :( men jaja, nu ska jag börja pluggandet iallafall.. hoppas ni hade en lika bra helg som mig :) KISSES !!!

nice one

Någon som vet vart man kan hitta denna snygga klänningen? :D

image748

torsdag

jobbeT (: denna torsdagen började med att jag och theres vaknade hemma och theres och hon gick upp och fixade sig och allt , medans jag låg kvar för jag började 12 :D och sen gick hon cirkus en timme innan mig till skolan , då gick jag upp och fixa mig jag också .. första lektionen jag hade är den onödiga mentorstider , fast då fick vi reda på att vi skulle prova studenmössor imorgon morgon :) efter den lektionen , hade jag foto , satt helt själv vid en dator på bilddagboken typ? jätte trist , kunde inte jobba på lektionen eftersom kameran låg hemma och kunde inte gå direkt heller för då blir inte dan glatter ! sen så skrev jag ut några fotobilder och smög därifrån .. sen så gick jag till jobbet där min syster och mamma nördade sig .. så fick jag pengar av mamma så gick jag och andrea till cactuz och käka panini , riktigt mättande och gott :D sen så gick jag tillbaka till jobbet och hjälpte mamma en stund, och nu har jag tatt över och ska jobba till 22 tiden , har faktiskt inte lust , inte kul att känna så när man jobbar i 30 min? :S haha , hoppas det kommer mycket folk .
image967

MINGLA
igår var fan en trevlig dag, fast vädret sög rätt hårt ;/ jag sov väääldigt länge , skönaste på länge , ingen hemma så ingen som tjatade på mig att jag skulle upp heller , förutom min vovve som blev kissenödig vid ett tiden , kanske på tiden att gå upp då ? :D jag kollade ett halvt avsnitt av OC för sen bestämde jag och theres att vi skulle dra till torp , så jag var tvungen att skynda mig lite , åkte ner till stan och vi gick bort till bussen ut till torpet , hittade bara toffsar medans theres hittade lite body lOtion, någon tröja så fick hon en sjal av mig som en dag sen födelsedagspresent :) tänkte inte köpa något eftersom jag ska köpa något lite coolare i US and A men när hon sa att den va så fin så var jag tvungen (: sen så käkade vi på briggen , dyra maden men so nice :) sen åkte vi in till stan och gick hem och slappade hos theres , efter att vi skrattat i cirkus 45 min kanske pga fula warpbilder så ringde vi steffi och bestämde att vi skulle gå på bio , proppfullt , satt som packade sillar , händelserik biostund faktiskt , mer av det kan ni läsa på theres blogg , haha ..

HAVE IT !

im happy

I AM HAPPY, ARE YOU? (:
image747

hejhej, nyss kollat två avsnitt av andra avenyn, haha lite besatt och alla som säger att det är dåligt har förmodligen bara sett ett-två avsnitt (som markus) haha.. imorgon ska jag nog en snabbis till torp och kolla på en mysdress och en sjal eller något, sen till gymmet om jag hinner sen typ bowla eller bio eller något med tjejerna :) på fredag kanske det blir gamleport, om jag fixar fritidskort oså, hoppas lite faktiskt :) min bror ringde imorse föresten, från nya zeeland, jag skulle precis ut i kylan och gå till skolan och han stog i en telefonkiosk med shorts och tshirt och de var över 20grader runt 19 tiden, fyfan va avis haha, han har vart borta i två månader eller nått snart, känns skit länge, han kommer hem och en och en halv tror ja, sen åker han iväg efter två månader igen :O jag frågade om jag fick följa med då och det fick ja, har fan inga pengar nu men, det skulle vart jävligt tufft och om elva dagar drar jag till värmen :) haha nu laddades ett nytt avsnitt av andra avenyn klart så ska väl kolla på det, have it !

vet att du läser detta älskling :) ville bara säga att jag älskar dig !!! / din sötis .

4dec

hejhej, måste skriva lite snabbt nu, för mami ropar på mig :) men iallafall jävligt soft dag i skolan, rättså rolig ändå :) sen så drog jag en sväng till biljarden, där de va massa folk som vanligt, vår "mötesplats" kan man kalla det, haha :D sen så åkte jag hem med mamma, har hjälpt till att fixa maten, dukat oså, duktig tjej ;D men nu kommer gästerna och markus snart också, för min syster fyller fjorton så vi ska äta fondue, fyfan den godaste maten på jorden typ :) haha, sen goood tårta, godis och film efteråt med babe :) men måste gå nu för nu kommer dom :) kiss / me .

grattis theres
:) synd att jag inte kunde fira dig idag också, men imorgon så blir de kul, lediga också ju :D

congratz

image745

grattis på fjortonårsdagen syster

måndag

rättså okej dag i skolan, fick hamburgare också, haha käka hur mycket som helst :$ sen så kolla vi någon halvdålig film på filmkunskapen och sen drog jag och jobbade hos farfar, sen hem och duschade och så, sen ner till min älskling, kunde tyvärr inte sova där :( fast jag ville !!!!! vi har två månader idag förresten, fast det känns som mycket mycket längre :O jaja nu ska jag och min syster kolla några avsnitt av andra avenyn..

.. och imorgon fyller syster och theres år, så ska jag sova hos babe, är ju ledig på onsdag :) rättså gött ..

image741image742

all I want is you

image740
two month

mavi

image739
mavi och jag :)

älskling

HANNA image734 MARKUS
it's all because of you

saknar min älskling nu och snart åker jag ifrån han
i mer än tre veckor, vill att du ska följa med massor,
så se till & gör det nu baby :) kommer inte få pussa
dig, höra din röst eller mysa med dig på jätte länge,
känns som vi varit tillsammans hur länge som helst
och jag vill inte släppa dig :) kom ihåg att du betyder
massor för mig och att jag gillar dig mest älskling <3

image736

lördag

image738
hejhej sitter på min brors dator och lyssnar på massa musik eftersom jag bara
har gammal röten och tråkig uppe hos mig, nerladdningsprogrammet funkar inte
heller, men min brorsa har hur jääävla mycket musik som helst :) så ska se till att
utrota all sket musik på min iPod nu och lägga in ALLA låtar härifrån, om det får plats..

min räddning till resan nu :) åh vad jag längtar, jag skiter faktiskt i om jag firar min jul i
snö eller i värmen, kommer säkert ändå inte komma någon snö hit, mohaha, medans
jag chillar under en palm vid poolen i massa plusgrader med en kall cola i handen,
plus en massa feta shopping ställen, wendys hamburgare, subway, starbucks och
allt sånt där, det är nog bättre än en jul i slasken hemma :) om några timmar är det
bara två veckor kvar, hoppas det går snabbt för vill bort från piss skolan, usch vad
mycket jag har att göra innan jag åker, måste bli klar med första utkastet för
projektarbetet, och vi har inte ens börjat? fyfan, knappt att vi kommer hinna, men
vill verkligen inte få underkänt, fast det gör ju inte saken bättre att alla lärare
lägger sina läxor i slutet på terminen när man redan har massor att göra, ska inte
klaga nu :) det är snart över, för på fredag ska vi kolla studentmössor, nu är det
inte långt kvar :) orkar inte skriva mer nu, hoppas ni haft en lite bättre lördag än mig..

jag älskar dig .

tråkigt

vaknade halv tolv idag drömde jävligt sjuka drömmar, sen la jag mig igen? :S och vaknade halv tre,
lite sjukt, haha.. städat och pratat i telefon i över en timme, sen käkade jag lite och spelade playstation
med sandra, sitter här och äter godis nu, ska snart åka ner till hennes pojkvän för det är förfest där,
ha en trevlig kväll alla andra, pussochkram <3

image737

ingen rubrik

osäker ..

RSS 2.0