lilla mig

VEM PUSSADE DU SENAST:
image588tobias
VEM PUSSADE DIG SENAST:
tobias
VEM KYSSTE DU SENAST:
tobias
HUR TIDIGT STIGER DU UPP:
olika..
VILKA HATAR DU:
vilka?
VILKA BRYR DU DIG MEST OM:
familj, släkt och vänner
VEM/VILKA VET MEST OM DIG:
mamma, mammas bästa vän (haha) och kevin
VAD HAR DU PÅ DIG JUST NU:
resteröds boxer och ett stort linné
VAD SKA DU GÖRA IKVÄLL:
blir nog fest på glimmingen, annars myskväll och packa
NÄR VAR DU SENAST RIKTIGT FULL:
var nog i munkedal för några veckor sen :$
VILKEN TJEJ GILLAR DU BÄST I DIN KLASS:
hm, emma och ida.. och min gamla bästis för hon är bra inerst inne
VILKEN KILLE GILLAR DU BÄST I DIN KLASS:
thomas och david
VILKEN FÄRG HAR DU PÅ HÅRET:
mörkbrunt, nästan svart :O
OCH FRISYREN, HUR SER DEN UT:
hellugg, kort och uppklippt
VAD HAR DU FÖR FÄRG PÅ ÖGONEN:
grön-blåa
VAD GÖR DU NÄSTA ÅR:
tar studenten!!!!! åker utomlands
FAVORITFÄRGER:
lite olika
STAN ELLER PÅ LANDET:
vet inte, beror på vart på landet
VAD HAR DU PÅ MACKAN:
kaviar, leverpastej eller räkost
KOMMER IFRÅN:
Uddevalla
JAG BOR:
Uddevalla
JAG SOVER:
när jag är trött
OM JAG VORE EN FÄRG:
rosa eller röd
JAG ÄR:
sleten och trött på vädret
BARN:
me love
MEN VILL:
se ut som alessandra ambrosio just nu, haha
OM SEX MÅNADER:
i thailand hoppas jag
MIN VÄRSTA OVANA:
blir lätt avundsjuk :(
JAG BLIR GLAD AV:
kärlek och glada människor
JAG BLIR FÖRBANNAD PÅ:
en massa!
VARFÖR GILLAR JAG INTE FJORTISAR:
de är jobbiga
GÖR SMINK MÄNNISKOR SNYGGARE:
nja, vissa blir bara fulare!

scarlett johansson

image528

hos niklas

tjena.. kom nyss hem från glimmingen, va hemma hos niklasson först, det var riktigt skoj där endå :D sen gick jag, tobbe och steffi in mot glimmingen, men det var ju inte direkt kul, så ringa pappa och fråga om han skulle hämta oss så jag och steffi åkte hem för vi va skit hungriga och jag fick ont i mitt lilla hue.. men nu ska ja sätta på en film :D pusshej....

you?

vaknade alldeles nyss, ska snart fixa mig lite sen cykla ner till stan, ska nog till torp eller så blir det stan, ikväll blir det fest på glimmingen :D med mina babes och massa mer, shit undrar hur många som är där egentligen :P men nu måste jag dra mig.. puss / h.

image526


torsdag

mkt händelserik dag endån, cyklade ner till stan imorse, skulle jobba, theres hade försovit sig min bäbis, så hon kom inte förräns halv 2, haha.. sen så gick jag och köpte panini, hade inte käkat ngn frukost så, sen vid fem tiden gick jag, steffi och theres på stan en stund, theres hitta en massa och jag inget, iofs var jag inte direkt så sugen på att kolla, var mest trött, menmen, sen så blev vi alla tvugna så dom gick hem till var och en, och jag gick till emelie och wamid, sen så tog jag cykeln hem, kom nyss hem, riktigt jobbigt var det, bara uppförsbackar, men bra endån :D hyrt tre filmer nu, ska gräva ner mig i soffan med täcke, fil och massa äpplen, och min vovve bredvid mig, inte kan det bli bättre iallafall :D

denna helgen kommer bli händelserik, för en gångs skull :D har inte riktigt bestämt mig än, det är ju cross vm, så imorrn blir det fest iallafall, sen har jag inte bestämt om jag ska vara kvar hemma och vara där resten av dagarna annars ska jag åka till danmark, hm jaja får se ... :D kul hoppas jag de blir iallafall :D puss hej image521

elin kling

image524

OH MY ! vad jag diggar denna tjejjen ! :D

jessica simpson

gillar egentligen i inte nått hos denna bruden, inte när man kollade på hennes och nick's dokumentär iallafall, fyfan vilken jobbig tjej som bara skulle få som hon ville ne usch..

men denna bilden är bara så jävla snygg.. tröjjan, silverjackan och håret, om jag bara skaffar så långt hår så får jag precis likadant som henne om jag inte plattar det, men jag får fan vänta ett år på den längden :( SNYGG VAR HON HÄR IALLAFALL!

image523


inte utan dig

jag ville aldrig mista dig
Jag vill inte ha något jag inte kan leva med, jag vill ha någon jag inte kan leva utan
så mycket svårare att andas utan dig..

image522

vissa dagar svider det ännu mer


image521image521image521image521image521

ibland saknar jag dig så mycket att jag bara vill springa till dig och kyssa dig i spöregn, jag drömmer ofta om dig fast jag ber om att inte får göra det eftersom det väcker så många minnen, men när jag väl drömmer vill jag inte vakna, jag vill vara kvar där tills jag vet att drömmen kan bli verklighet, men när jag vaknar får jag ett slag i magen som talar om att det inte är min verklighet, att det inte är det. även fast du inte ber om det så hoppas jag ibland att du drömmer om mig med och lyckligast om oss båda två. jag skulle kunna klara mig utan allt annat men leva på dig. all det goda du har inom dig men som du inte alltid visar. det bästa skulle nog vara att jag träffade någon annan, som kan visa mig detta underbara, lite längre, lite bättre. men jag kommer aldrig glömma dig.

image521

visst är vi bra va

blev ingen träning idag, vi köpte thaimat och fick vänta på den jätte länge, så vi hann inte :( menmen.. fick vara med mina tjejjor hela kvällen ändån :D emelie och linn <3

image520
bild på mig och theres i lördags..

träningsoutfit

hello.. vaknade för någon halvtimme sen, är fortfarande trött, men ska cykla till stan om en stund till gymmet tror jag, emelie ska också med, ska bli gött, sen blir det kanske bada :D

i lördags var jag uppe i lane, gurra och anders kom och hämta mig och theres vid 23 typ så åkte vi upp, var inte så mycket folk där i början men sen kom det fler, det var väl inte så roligt kan ja påstå, menmen.. theres mamma kom och hämta oss halv 5 och somnade kl. 5, sen så skulle vi upp vid 10 igen, för vi skulle ner och jobba, fyfan va trött jag var, helt sjukt, vår frukost blev fem hamburgare och en pommes, haha fyfan va äckligt.. sen efter vi slutat så cyklade jag och theres hela vägen upp till mig, så kom tobbe, steffi & lillrobin också, slingrade håret på theres och sen blev det filmkväll, mysigt :)

image519



vacker bild

image518

midsommaraftons bilder



trots regn och allt hade vi riktigt jävla skoj :D TACK MINA BABES <3
fler bilder kan ni hitta på min bilddagbok där jag heter : hannahogberg

lets party people

har ju glömt att tala om mina nya inköp som jag gjorde igår, var på torp med steffi, theres, evelina o tobbe, fast kärleksparet förvann hela tiden så, iallafall så köpte jag tre diadem, toffsar, hudlotion (luktade solero glass haha), mörkblåa sommarkor, en rosa adidas tröja som jag längtat efter att ha mums :) oså hittade jag en rosa midsommarklänning, skulle ju egentligen köpa en grön, men jag hitta den inte, så jag köpte en rosa istället, riktigt nöjd, det kommer nog bli najs, kommer vara helt somrig i detta ruskväder :D hade velat handla en massa mer, men jag skulle jobba vid 17.00 så, får bli nästa gång, nu har jag ju ännu lite mer pengar :D

glad midsommar önskar hanna. pusspuss.


image493

midsommarafton

Midsommarafton och det regnar en massa ute, usch hoppas det blir fint till kvällen då jag ska festa som en åsna :) haha, skoj ska jag ha iallafall vilket väder det än är.. lite förfest hos mig sen drar vi mot kvällens höjdpunkt :D

image492

alice

här har vi mitt barn, min lilla bäbis och världens bästa vän, saknar min lilla knubbis ♥

image490

grillning

igår jobbade jag till fem sen drog jag en cactus, sen kom theres, evelina & tobbe, så gick vi hem till theres, var där en stund, sen gick vi och mötte steffi vid spara så köpte vi massa mat, sen drog vi hem till steffi och grillade, så kom lillrobin också, mycket trevligt :D sen cyklade jag hem från henne, inte cyklat på åratal, och det var ju inte direkt små backar, har ont i rumpan min nu :( haha men smällar man får ta :D

nu har jag nyss duschat, ska fixa mig nu sen ska jag, theres och förmodligen steffi och evelina ut till torp :D hoppas jag hittar klänningen JAG VILL HA! skulle vart perfekt till midsommar!

Klänningen ser nästan ut såhär.
image489

snart midsommar

sol & badväder och jag står inne och jobbar, haha jätte kul, som tur är lyser solen ca ngn timme utanför affärn så man får sola lite iallafall, men jaja ska inte klaga slutar om en halvtimme, då ska jag käka cactus och hoppas på nått kul ikväll, kanske träffa min sötnos :D måste klura ut vart jag ska fira min midsommar också, antingen ljungskile, grebbestad, kungshamn/smögen eller åka till halmstad till amy på en stor grillfest :D hm, fan va svårt.. vart ska alla andra då?

image488


kändisfängelse nästa?

lilla nicco i fängelse?
image486

Under gårdagen beslutades det att Nicole Richie ska upp i rätten den 11 juli för att inleda förhör angående incidenten i december förra året då hon greps för drograttfylla efter att ha kört på fel sida av vägen, mot mötande trafik, på motorvägen i Los Angeles.

Nicoles advokater lyckades inte nå en förlikning med åklagarsidan och hon måste därför infinna sig i rätten för att ta emot sitt straff.

Enligt nyhetssajten Tmz har ?Simple Life?-stjärnan dock inte gett upp hoppet om att bli frikänd och hon kommer att förklara sig icke skyldig till anklagelserna ? detta trots att polis tidigare berättat att hon vid gripningstillfället erkände att hon hade rökt marijuana och tagit det smärtstillande medlet Vicodin.

Precis som för väninnan Paris Hilton är insatserna höga. Hon har en tidigare rattfylla på sitt samvete och om hon fälls är minimistraffet fem dagar bakom lås och bom, men i värsta fall kan hon tvingas sitta ett helt år i fängelse.

Tidigare den här månaden sa Nicole till talkshowprogramledaren David Letterman att hon ändå är redo att ta sitt straff.

? Jag håller mina tummar och självklart är jag också rädd, men jag är villig att ta konsekvenserna för vad jag gjort.

Samtidigt ryktas 25-åringen vara gravid och elaka tungor har skvallrat om att hon hoppas att det ska göra att hon döms lindrigare och slipper fängelse.

Nu har du allt ställt till det. :)


Fashinholic

image482image484image483image485

Fashionholics nya randiga collection

nicoleeee

image481

Tröja från Antik Batik, Chloé Python Silverado-väska och Dior-solisar.

blond eller brunett?

image480

kommentera under bilden

mode är en livsstil

image479


ändrat på bloggen lite nu, är inte klar, måste fixa över bloggen, hur får man dit bilder typ?
alltså typ några bilder och sen hanna högberg bredvid? hjälp mig om du kan är du snäll (a)

föralltid



mina brudar är bäst :) så e det bara !

sommartider!

image472

touch the sky

hänt en del sen jag skrev här sist.. :D orkar inte skriva allt..

kom hem för en stund sen har varit med theres & steffi hos theres pappa, sov över där tills idag, kommer bilder snart när jag orkar lägga in dom, skit kul har vi haft iallafall :) myspys.. och det är så jävla gött att sommarvädret kom tillbax idag.. längtar till helgen, partyyyyyyy ♥ :)

KISS !

from here I can almost see the sea

image471
varit och städat hos farfar hela morgonen, kom nyss hem, ska börja städa mina garderober oså nu, för jag är expert på att stöka ner, känns ju bra :D sen ska vid sex tiden ska jag, theres, steffi & evelina åka till färgelanda eller nått sånt var det, hem till theres pappa och vara där tills imorgon :D mys med mina brudar.. men nu får jag nog börja städa :(

pusshaaaj!

r.i.p ulf jansson

image470

igår fick jag reda på att min gamla lärare på ramnerödskolan har dött :( han var den bästa av alla och fy vad hemsk världen ska vara, vila i frid världens bästa lärare!

vart ensam hemma hela helgen typ, skönt :) vart med theres nästan hela tiden, haft myskvällar med massa filmer båder fre - lör :) så har vi jobbat oså, alltid kul med min bebis :) plus att imorse spillde hon ut ett fullt oboyglas över mig :/ haha pucko <3

känns inte som att man har sommarlov än, känns som vi har skola imorgon, men nejnej :) nu ska jag iallafall sätta på en film, och mysa ensam :(

jag vet att vi alltid finns här, vi två, vi bryr oss om varandra fast vi är för rädda för att visa det för någon annan, du vet det lika väl som jag, vi kommer alltid finnas här för varandra. ibland känns det skönt att vara utan dig fast jag innerst inne vet att mitt hjärta behöver dig nått otroligt, du kommer alltid betyda mycket. <'3

--

tänker på dig varje dag, ingen av oss kommer släppa minnena om ditt leende, ditt skratt och dina galna ideér, henrik jumark, vi saknar dig så jävla mycket <3

Channing Tatum

image469

skeppsviken

igår jobbade jag och theres på biljarden till 17.00 så kom steffi dit också, sen evelina, tobbe och therese också, så käka vi cactus oså, sen så kom linn för att hon skulle jobba, så var vi kvar en stund med henne, sen åkte jag, theres och evelina hem till mig, så kom steffi efter en stund också, så fixade vi oss, sen körde pappa ner oss till vincent så tjöta vi där en stund, och sen gick vi till trägårn, fast bara jag, steffi & evelina, dom andra gick till skeppsviken, men när vi väl kom till trägårn var det bara småungar utanför, så vi våga inte gå in, haha.. så jag ringde chris så kom han och hämtade oss, och körde oss till skeppsviken, så var vi där hela kvällen :D rätt mycket folk, många man kände oså, mysigt var det :) så träffa man sötisen och sen ett tiden åkte jag och theres hem till mig, käka kvällsmat sen kom fredda och hämta henne, och jag somna direkt <3

nu ska jag, mamma, mormor och syster äta på restaurant, så mysigt :)

image468

skolavslutning

äntliiiiiigggggeeeeeeeeeeen sommarloooooooooooooov :D fy fan va härligt ! :D

imorse drog man upp till regementsparken med sinclair och margretegärde, där vi gjorde en massa aktiviteter och gick tipspromenad sen lyssnade vi på massa sång och grejjer, rätt mysig dag endå :) sen traska man ner mot sinclair igen och bytte om till finkläder, sen fick man tillbax betyget och käkade tårta, hämtade lite grejjer, tavlor och sånt jag behövde ha med mig hem, sen gick jag och lämna det hos mamma, och drog direkt till theres & steffi som skulle käka på fyrkanten, så gjorde jag också det :D sen gick vi till biljarden och luffade där till typ nyss, haha offer, men as kul va de :D hahaha :D sen så fixade jag, mli, linn & theres sommarshema eftersom vi snygga brudar ska jobba där hela sommaren :D bra blev det... men nu blir det film.. PUSSSSSSSS

image466

image467


sommmmar

image465
sånna söta smycken :D

fan vilken mysig och lång dag, har gjort hur mycket som helst känns det som och vädret är fortfarande lika bra :D imorgon har man skolavslutning, får inte ha på oss några fina kläder eftersom vi ska leka massa lekar och sånt, haha, ska nog inte vara med på det, inte om det är såhär varmt, tänker inte sitta med resten av skolan och äta tårta sen helt svettig, haha, jaja nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på den nya beck filmen :D imorgon ska jag också träffa snyggot :D PUSS!

skolavslutning

klockan ett börjar jag skolan, ska bara lämna in böcker och fixa i skåpet det kommer väl ta en fem minuter eftersom jag typ bara har en bok i skåpet, sen ska jag göra en hemlis sak som ingen får veta förutom mig, theres & steffi :D sen blir det kanske att bada, vid fem tiden ska jag mli och linn till gymmet, första gången sen jag köpte kortet, vart sjuk oså, så det ska bli jävligt gött :D direkt efter ska vi ut och bada, ikväll får jag se vad som händer, får väl leta fram avslutningskläder, eftersom skolavslutningen är imorgon :D åh så jävla gött ! ska dra nu KISS!


image462

mummss

fan vilken härlig dag :) åkte ner till stan vid halv 11 så drog jag till theres där redan steffi va, så gick vi till piercingen men dom öppnade inte förrän vid 12 så skulle vi egentligen gå & kolla film med skolan men vi sket i det och drog till torp istället, letade efter en klänning oså, avslutningskläder, men nepp inget snyggt så vi åkte in till stan igen, gick och köpte mackor och drickor så gick vi till skeppsviken, badade en massa, så jävla gött de var :) sen efter två timmar eller nått åkte vi in till stan så drog steffi och tog hål i naveln, sen åkte hon hem och jag och theres gick till biljarden, sen så drog hon också för hon skulle ta hål i naveln hon också :D så kom mli och linn sen så var jag med dom en jävla stund, käka glass och massa, sen så åkte jag hem, gjorde mig lite mat och hoppa in i duschen, nu ska jag leta upp en massa böcker jag ska lämna in i skolan imrn, sen kanske ner till theres och kolla film :D PUSSHEJ.

image461

summerjaam

image457

fredag:
var i skolan, hade ingen första lektion så jag började 12 så skulle vi bara kolla på film, filmerna vi gjort själva :) sen så fick vi sluta, gick till mamma så slutade hon jobbet och körde hem mig, sen så visste jag inte om jag ville ut till smögen eller inte, hade ingen skjuts oså ville inte åka i en kokhet buss, usch, men efter ett tag ringde fredrik och frågade om jag skulle med för han skulle åka bil så jag åkte ut med honom, när vi kom till kungshamn, min sommarstuga på lite förfest var det en del folk där jag och rätt dragna så jag hade mest kul åt dom eftersom jag inte drack eller så eftersom jag vart sjuk hela veckan, sen så kom steffi och theres dit så käkade vi mat och sen kom knape och hämta oss med bilen och körde oss till smögen, så började steffi o theres dricka oså, så gick vi typ fram & tillbaka på bryggan, alla var ju helt cp fulla typ haha fan va kul att se när folk gör bort sig, men ah efter ungefär två timmar var det inte så kul, ja gick ju bara runt där lixsom och folk äckla sig, så träffade jag mli o linn haha mli skulle bjuda massa på mat för 300:- as gott va de :) sen så körde ngn kille hem mig, hemma var redan typ 3 killar o 2 tjejer så snacka vi lite, sen var jag skit trött så jag gick & la mig i dubbelsängen :D hm, klockan va typ halv 4 eller nått..

image458

lördag: vaknade av att det var sjukt varmt i rummet, så skulle jag dra ner och käka frukost, men då hade alla redan käkat upp allt så jag fick gå ner till affären och köpa massa nyss, plus jordgubbar :) så träffa jag theres & steffi där nere också, så bestämmde vi att vi skulle träffas vid badet sen, så drog jag hem och käka med chris, jakobsson, pär & erik, sen så drog vi ner till badet där redan alla andra var, så solade vi och snacka om deras pinsamma fredagskväll, haha fulla jävlar som gjort en massa pinsamma grejjer, sen så kom theres o steffi iallafall, så gick vi direkt och badade, mitt första dopp för iår :D as gött, svin kallt men uppfriskande haha.. sen gick killarna hem och vi andra solade och badade i flera timmar, kom tillbaka till huset typ vid 17.00 duschade oså, sen kom tjejerna igen, så grillade vi, så jävla gött :) sen gick vi ner och satte oss i hamnen, tog lite kort, snacka oså, sen kom min buss så satt jag på den jävla bussen i 1h 30min så jävla tråkigt, sen när jag kom till stan så skulle jag ta ytterliggare en buss hem men då kom nasif och körde hem mig, haha :) snällt.. sen så var jag ensam hemma hela kvällen så kom linn med filmer och chips till mig sen åkte hon igen, haha fan va snällt :D kollade på en as bra film "diary of a mad black woman" :D rolig och romantisk på samma gång ! sen somnade jag...

nu vaknade jag för en stund sen, ska åka till jobbet nu, blir nog inte så mkt att göra så jag får sitta ute och sola :D pusshej

Grattis Christopher på Studenten

BILD 1: alla studenter från margretegärde, sinclair och agneberg
BILD 2: erik, carlos, chris, mathias och klas :)
BILD 3: brorsan är nöjd :D
BILD 4: bror min i bilen :)
BILD 5: kusinerna och syrran vid pappas bil
BILD 6: chris åker i bilen !

fler bilder finns på min bilddagbok : hannahogberg



vaknade vid nio imorse, duschat och hjälpte mamma med en massa, sen fixa mig och åkte ner till stan, gick direkt till agnebergshallen där alla studenter från margretegärde, sinclair och agneberg skulle vara :) massa sång och min bror höll tal för alla där :O modig kille! sen så sprang jag och syrra och köpte blommor till chris (bror), markus (kusinen) och sandra (grannen), precis när vi gjort det kom min kusin utanför så fick springa efter honom, ge han blommor och ta kort haha :) sen så gick vi upp till brorsans skola för dom hade inte gått ut än så kom mormor, elisabeth, faster, kusinerna och grabbarna chris brukar vara med ;) sen kom han ut, hängde på han massa grejjer och gav han skylten :D sen var det ju så jävla varmt, typ svettades så fick gå till biljarde och köpa dricka och svalka mig med :) sen gick jag till chris på torget igen & fyfan va knökat med folk, sen så gick vi & kolla på bilparaden :P och massa sånt, sen efter ett jävla tag åkte jag hem med mormor, hon släppa av mig vid sandra först så jag fick lämna blommor och så, sen gick jag hem där det redan kommit en massa gäster, sen så kom det fullt med folk, skit många av chris kompisar oså eftersom min bror egentligen är 87a så hade ju hans kompisar redan tagit studenten, men min brorsa tog det nu bara för att han pluggade i usa ett år :D så ligger de till, haha.. fyfan sen åt jag lika mycket jag äter på en vecka tillsammans haha :D as gött! så jävla lyckad dag alltså :D nu har jag nyss städat klart oså, ska snart gå & lägga mig, skola imurgun :( sen ska jag till morfar och sen får jag se om det blir smögen eller inte :/ än en gång GRATTIS CHRIS DU ÄR BÄST <3

sommar sommar sommar sommar sommar sommar sommar sommar sommar sommar sommmar

fan va gött varmt det är ute, nu känns det verkligen som sommar och bara en vecka kvar i skolan efter detta, men inga lektioner typ, ska kolla film vara ute en massa osånt, härligt. ikväll ska jag nog vara med theres & steffi får se vad vi hittar på, kanske ut och göra nått kul. imorgon blir det fullt hus hemma, med massa god mat och party, eftersom christopher tar studenten, grattis bror :) på fredag ska ju alla till smögen, funderar på att åka dit och ta hand om alla mina fulla vänner, eftersom jag inte får festa själv, inte bra för min kropp efter denna jävla förkylning, annars stannar jag hemma och är med sötisen :) mysigt det med, jaja får se vad som händer, nu ska jag äta lite man sen åka ner till emelie och linn och leka lite, inte träffat dom på jätte länge känns de som! puss

image450

sailor chic

städat hela huset nu, igen :) bror min tar studenten imorgon så då måste det vara fint :) blev alldeles nyss klar, känns skönt, och ja, min sjukdom är jätte mycket bättre idag, jag har inte ont i halsen längre och jag kan prata :) inte som vanligt, men ja kan iaf prata haha, har snuva och hostar en del men jag klarar mig! nu ska jag ringa theres eller någon och se vad som händer idag, så jävla gött väder ju, sommar sommar sommar :) så ska jag sätta på mig en riktigt nice sommar outfit :) me like summerjam ♥

ha de bra alla bloggläsare :)



image449

stilikon

image448
ge mig verkligen

MODE KÅT!

åh sommarväder = sommarkläder ♥

image446

vill bara shoppa en massa sommarkläder nu, men nej min sjukdom vill inte försvinna idag heller, mamma var ledig från jobbet idag så hon frågade imorse om jag skulle med till torp, jag ville verkligen, men jag hade noll ork, så jävla ont i halsen och jag kan knappt prata idag heller, sitter här och kämpar, snackar för mig själv alltså, det är sjukt jobbigt utan röst, sen har det ringt här hemma flera ggr, men ja e ensam hemma och jag kan inte svara :( eftersom ja inte kan snacka då.. måste bli frisk till imorgon, då är vi ju lediga och på torsdag tar brorsan studenten, har tagit ledigt från jobbet då och då vill ja inte ligga hemma i sängen & böla. gör mig frisk.

Det var bättre förr

jag med söta kläder :)
image441

jobbig morgon, ännu sjukare idag, när jag skulle snacka med mamma imorse fick ja inte ens fram en liten ton, alltså jag kunde inte snacka, men ja va tvungen att åka till skolan för jag hade deadline på lite uppgifter och skulle hämta ett arbete och så, försökte snacka med min bildlärare, det var sjukt jobbigt och hon bad mig gå hem, haha.. sen så gick jag och köpte frukost på stan, kunde knappt säga vad jag ville ha, usch, sen åkte jag bussen hem så ja va väl hemma kvart över 9 eller nått, la mig direkt framför tv och somnade, sen kolla ja på oc och lite sånt, nu har jag nyss kollat på lite bilder från jag var liten :) www.hannahogberg.bilddagboken.se där kan ni se några.. men nu ska jag iaf börja plugga och hoppas jag mår bättre imorgon, fan va tråkigt att va hemma :/ menmen, imorrn ska ja bara till skolan och lämna lite grejjer, har ingen lektion, sen e man ju ledig onsdag, torsdag och på fredag ska vi bara kolla på våra egna filmer vi gjort sen slutar vi :) as gött!

bild 1: lillasyster som cowboy
bild 2: jag äter glass
bild 3: jag sover i mammas famn
bild 4: jag
bild 5: brorsan och jag
bild 6: jag och brorsan skrattar
bild 7: pontus, brorsan och jag




björn rosenström

hello hello.. igår åkte jag ut tidigt till sommarstugan och städa hela huset typ, eftersom vi byggt om och mums va snyggt de blev :) värsta va bara att ja va så jävla förkyld, kunde knappt snacka och hade skit ont i halsen, men ja klara mig rätt bra ändå, åt skit god mat och det var ju skit nice väder.. sen runt sex tiden åkte jag hem med brorsan, fixa mig lite oså sen drog jag ner till stan och träffade theres & steffi skulle ta bussen till munkedal, när vi kom dit drog vi direkt till ngn kille som hade förfest, så var vi där ett tag sen gick vi på parken, jävligt mycket folk var det ju iallafall, men ja ville inte betala 170:- för att gå in & kolla på han, han e inte min idol direkt! men sen så gick vi neråt vid nått hus där de va ett jävla högt stängsel med sån taggtråd längst upp, men ja skulle fan över, så ja fick börja klättra över, de värsta va att taggtråden fastna i mitt knä och de gjorde så jävla ont, hur svullet som helst idag :S har lite svårt för & gå, men sen kom ja över iallafall, men då våga inte dom andra komma över, så då fick ja gå helt själv, haha kul, fick ju ta mig upp för en jävla brant backe & de va inte jätte lätt i mitt tillstånd, men ja klara det, så träffa ja linn där uppe iallafall och så äckel rosenström :P ja om ja ska va ärlig vet ja inte va ja gjorde där, va där ett jävla tag iallafall, sen så gick ja ut därifrån, så träffa ja theres, steffi & dom igen, ja det hände väl en massa men ja minns faktiskt inte så mkt :$ sen kom kalle, vincent o deras kompisar & hämta oss, så åkte theres och steffi till strömstad men ja ville inte, så dom släppte mig vid bussen och tur som ja hade så kom bussen precis, ja hade ju ingen aning om när de gick bussar :P men ja hade inga pengar hem så ja fick 50:- av kalle, så sött, tack! sen så träffa ja kulan och simon på bussen och sen kändes de som vi va hemma på 5min men ja mådde inte direkt bra, så kom brorsans kompis och hämta mig & körde hem mig, med världens jävla huvvudvärk så somna ja rätt snabbt, vettefan va klockan var, runt 4 kanske..

imorse var inget att hurra över, ja hade så jävla ont i halsen, min mage ville sprängas, ja kunde inte få fram ett ord ut käften och mitt huvud ville nog bara stängas av, fyfan va hemskt de var, gick ut och solade en stund eftersom de luktar sommar nu :) somna där också sov nog ett jävla tag för ja fick värsta skillnaden :P sen så lagade jag mat, duktig tjej som är ensam hemma :D så kollade jag på sverige-rumänien i handboll, hatar egentligen handboll men eftersom dom spela i agneberg så kolla ja ändå :P sen kollade jag på filmen grease och nu måste ja städa innan mamma kommer, och plugga klart allt som ska va klart imorrn :/ puss

image429

sommarstuga solglasögon klänning

SOM JAG SA I FÖRRA INLÄGGET, NU FÅR NI FAN BÖRJA KOMMENTERA! :D

fick gratis fika av favvoläraren idag, mums.. sen hade man tre timmars filmkunskap, fick sitta inne i ett trångt rum där det var skit varmt och redigera film hela tiden, plus att jag håller på & börjar bli sjuk eller nått så jag mådde inte direkt bra, plus att jag hade ont som fan i magen och sen fick jag springa till jobbet och då mådde ja ju mycket bättre menar jag, usch.. så nu står jag här på jobbet mitt, känner att ja bara vill spy :/ äckel.. imorgon ska jag ut till sommarstugan och städa, mamma säger att de kommer ta typ 2 dygn att städa iordning allt :S men ja tänker inte vara kvar där mer än till 5 imorrn iaf, det ska inte få förstöra min helg! hoppas ja får magsjuka imorrn morron :) haha...

solglasögonen är så jävla snygga!
image428

KOMMENTERA MERA!



NU FÅR NI TA OCH BÖRJA KOMMENTERA MINA INLÄGG
INTE BARA KOM IN OCH LÄS ! SNÄLLA KOMMENTARER OCKSÅ ! :)


RSS 2.0