SKULLE DU RÅNA EN BANK FÖR OSS TVÅ?

Idag hade jag lektion i ca. 20min sen hämtade jag tröjja, byxor och trosor som det står student 08 på :) wie wie  :D nära nu ! Sen träffade jag Theres , vi kollade runt lite i stan och käkade , sen cyklade vi ut till Skeppsviken och solade i några timmar , hur skönt som helst ju ! Sen in till stan igen för att jag skulle jobba från 17.OO-22.OO.. Nu är jag med Markus , ska kolla film sen sova , valborg imorgon också , hoppas det hittas på något kul. Pusspuss

OM DET ÄR SÅ DU VILL HA DET

Godmorgon! Härligt väder ute, ska åka till torp om en stund, kolla på en tröjja, sjal och ett par skor, kommer säkert få hem helt andra saker men, sen ska jag in till stan och äta med mamma sen runt 17.OO åker vi till Brastad till mammas kompis som tydligen ska vara en grym frisör så hon ska fixa mitt hår, vet inte om det blir av idag, men ska kolla vad hon tycker osådär, nu hade jag tänkt att sminka mig och leta upp pengar, är nämligen inte så värst rik just nu som jag borde känner jag, haha.. Hoppas ni har det bra.. Puss

image1047

CIAO

Förlåt mig för kass uppdatering men kan inte hjälpas , varken haft tid eller lust . . Hänt en del sen sist , jobbat en del oså var det konfirmation för lillasyster igår , så massa kusiner och sånt kom hit , trevligt som fan :) Sen åkte man ner till älsklingen , blev tacos och film , alltid lika mysigt :) Har inte gjort allt för mycket idagens , varit med babe och tagit det lugnt typ , förresten Lsk vann ju mot Blåvitt :) yes! Orkar inte skriva speciellt mycket mer , ska kolla nått avsnitt av Andra Avenyn nu , sen läggdags eftersom man inte ha någon sovmorgon imorrn.. menmen ..

bilder från veckan :

image1041

image1046

image1045

image1044

image1043

image1042

me loves u .
markus <3

TORSDAG

Hi! :D hade nog världens härligaste sovmorgon imorse , kändes som tiden gick skit sakta så jag kunde ligga och mysa med babe länge och sen var det ju härligt väder idag också :D Cyklade till skolan sen , hade foto , tog kort på tyger och metall , blev faktiskt rätt bra ! Sen träffade jag älsklingen igen , vi köpte sallad och satte oss vid hamnen och käka , mysigt. Sen kollade vi runt lite på stan och nu står jag på jobbet till 22.OO, gött med pengar, har nämligen inga nu nästan, sjukt jobbigt. Nä nu ska jag ta tag i sysslorna :D KISSKISS . .

ONSDAG;

Våååår ! Ännu en dag avklarad , med nationella prov på morgonen från klockan O8.3O och satt där till ungefär 11.3O , skönt att det är över , en lättnad från min skollista :) skrev så jädrans mycket , men tror det gick bra :D hoppas ! Efter det tog jag bussen hemmåt , skulle fixa mig lite för att senare åka ner och träffa babe i stan , för dom som känner mig så är jag inte så snabb , så jag blev lite sen , eller mkt . . men den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge , typ :D hahaha . . Vi käkade kebab på uteserveringen , mums dåe ! sen satte vi oss i hamnen med varsin glass , jätte skönt väder.. Efter det åkte jag hem och städade mitt rum plus hela garderoben , riktigt snabbt faktiskt , så kom babe på slutet och hjälpte mig , snäll (v) senare kollade vi på "frusna män söker kärlek" och sista delen av "torn" , älsklingen väntar på mig i sängen nue , ska kolla klart james bond filmen som vi somnade till igår , hoppas ni har det bra . . kisskiss

förlåt för sämst uppdatering :/


VÅRFEELINGS

Hello (:
mår hur bra som helst idagens ! vaknade klockan O8.OO av att mobilen ringde , låg kvar tills klockan O9.3O då jag pussade hejdå till babe , fast han egentligen inte ville gå :D så himla söt ! sen kunde jag inte somna om , tog det lugnt till ca 1O.15 då jag tog cykeln till stan , härligt väder också , mums på de ! gick till skolan för att ha arl , lektionen höll väl på max i 3min , ingemar frågade om vi ville gå ut och äta glass istället , haha snäll :D såg steffi och theres utanför skolan i solen så jag gick till dom , vi gick till theres sen satte vi oss på torget och solade , härligt ! så blev det glass och hjälpte mamma på jobbet sitt , snällans ! nu har jag nyss kommit hem , cyklade ju givetvis hem vilket är mega jobbigt , uppför uppför , men är man duktig så är han ! nöjd efteråt :D

nu hade jag tänkt att ändra bloggen , gillar den jätte mycket , men den är inte så somrig , vill ha lite färgglatt ! wie wie !! sen blir det städning i mitt rum , kommer gå rätt snabbt tror jag , med högsta volymen på högtalarna så fixar man de :D snackade precis med evelina i luren , kanske kanske kommer hon i helgen , jag hoppas :) min lilla skrutt :) <3 nationella imorgon i svenska b också , måste läsa igenom lite smått .. saknar min babe också !

NU fick ni er ett långt inlägg , snäll man är när man är dålig på att uppdatera .. SES!


TOP NOTCH

image1040
 soooool, legat ute på altanen i säkert fyra timmar plus grillat också, jätte gott. ännu mer plugg nu, hinduismen, vill verkligen få bra på provet, sen börjar ju det där programmet på 5an kl. 21 - Obekväm sanning eller ngt, verkar kul :p
pusspusspusspusspuss

SUNDAY

Heeeej :D Fyfan va härligt väder, wiie wiie wiie :D
Igår runt 18 tiden cyklade jag ner till stan, sen fick jag cykla upp halva vägen till mig igen för vi skulle grilla hos Steffi. Men först skulle vi dra och köpa kött osånt, så stog jag utanför Spara, så kom de ut två äckliga typer, så börja den ena cykla på sin cykel, så dampa han och lyfta cykeln och kasta den rakt in i vägen typ en halv meter ifrån mig, sen slog han det hårdaste han kunde på ett jävla skåp, sparka på en bil, sparka upp ett jävla elskåp och skrek som fan på några småkillar, helt sjuk! Maten var iallafall god och sen drog vi till Vincents lägenhet och kollade på film och åt godis typ, det var trevligt iallafall, sen cyklade jag och markus hem och sov..

Nu har jag nyss kommit hem, cyklade från markus, så är rätt trött nu, rätt branta backar, men det var ju gött väder iallafall, nu ska jag lägga mig på altanen och plugga religion, mindre kul, men kan ju sola på samma gång :D Ha D!

image1039

JAG SKA ALDRIG TVINGA DIG

Hi ! (:
Strålande solsken ute, ändå sitter jag här ? Somnade lite försent inatt tror jag , kollade på filmen Kid Svensk, den var riktigt bra tycker jag, in spelad i Uddevalla med - Badhuset, Dalaberg och på min gamla skola jag gick på från 6-9an ;) Haha, se den iallafall. Har inte orkat göra så mycket idag, skickat en massa sommarbilder till Theres så nu längtar man ännu mer, idag blir det nog grillning, antingen hos Stefanie eller i Lane maybe baby ?! Ska fixa mig, ta på mig ngt lite tunnare så jag inte svettas ihjäl ute, hoppas ni har det bra, det ska bannemej jag ha :)

image1038

FREDAGEN




(: Hejsan . igår blev det att babe kom hit , kollade klart på into the blue , som är grymt bra enligt lilla mig . kvällen, natten och morgonen spenderades med min ängel även världens bästa pojkvän <3 snacka om perfekt ! var mega trött , men lyckades ta mig upp , medans babe låg kvar i min säng när jag åkte till plugget ;) haha. först cyklade jag till skolan , vilket tar en kvart för de är nästan bara nerför hela vägen , blev ändå trött för det är lite jobbiga ställen också , sen hade jag gympalektion , den var faktiskt super rolig :D blev trött som fan , svettig tjej 08 .. sen gick jag till biljarden där min cykel stog och vänta så snällt ! nästan exakt när jag skulle cykla hemmåt kom babe , jocke och andre. vi käka glass ute i solen och softade ett tag, fick efterlängtade pussar, haha :) sen tog jag cykeln hem vilket är betydligt mkt jobbigare , flåsade som en .... så jävla trött blev jag , fick dränka mig i vatten sen ;D men skönt var det med över 2timmars träning ;D sen blev det en lång dusch , kollade igenom religionen lite sen åkte jag och mamma och handlade mat , man är ju snäll & hjälper till ibland , sen drog vi en kebabrulle tillsammans, mkt gott !  sen kollade jag igenom ännu mer religion , pratade med babe i telefon för tredje gången, rekord för en sån som mig som hatar att prata i telefon :) har nyss ätit räkor och kollat idol & berg flyttar in , såg ni de eller? när carina berg drömde , kanske bara min humor men tyckte de va as kul , med den jävla snark masken ;) hahaha . . nu blev de ett rättså långt inlägg ska plugga lite mer religion nu , hoppas ni haft en bra och soooolig dag , kan ju inget annat än älska vädret :D kisses and hugs .

JUST SO YOU KNOW

Har varit nere i stan, kom hem för ngn timma sen, fixat iordning min balklänning och en cool sjal till den, jag valde att köpa min för det hade inte varit så stor skillnad med att köpa eller hyra, hon är så jävla go den tanten som fixar klänningen, haha. Den kostade 3840:- men jag fick den för 1840:-. Snacka om glad jag blev :) och den är så himla fin, kär i den <3 Äntligen är det fixat så jag inte behöver tänka på det!

Babe ringde nyss :D Han har varit i Strömstad och spelat match, han var hur trött som helst & jag sakna han så, så han sa att han kunde komma upp :) Han måste ta nattbussen och gå en bit om han hinner med den, världens snällaste eller, hur trött som helst ändå vill han komma och mysa med mig :D bebis.. Hoppas han kommer vill pussa ihjäl mig! hahaha..

Imorgon är det fredag, riktigt skönt, förutom att helgen består nästan bara av plugg & lite babe :( buhu.. Men måste ta skolan i första hand i slutet nu tyvärr, sen har jag mycket tid över för min kärlek.

image1032

ONE WORD IS ALL I NEED TO SAY EXACTLY HOW I FEEL

Sitter här och saknar ihjäl mig efter min älskling som är i Strömstad, vill böla :D hahaha ..
Jag är kär kär kär, märks nog lite, försöker sitta & plugga men kan inte koncentrera mig ett
dugg :D Min babe ♥ Förresten så är han min och fan ingen annans, så de så!

♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥

image1030

i love u . i love u . i love u . i love u . i love u . i love u . i love u . i love u . i love u . i love u . i love u . i love u . i love u . i love u . i love u . i love u . i love u . i love u . i love u . i love u . i love u . i love u . i love u . i love u . i love u . i love u . i love u . i love u . i love u . i love u . i love u . i love u . i love u .

SUMMERJAAM



snyggt va?! :D


3/10-07

jag älskar dig markus
du är finast i mina ögon

MÅNSKEN

Hääärlig dag, så jävla härligt väder. Gick till skolan & tog närvaro sen gick vi ett gäng och fika på Rådhuset i hela tre timmar :O så jävla varmt och gött.. Kom nyss hem typ, ska plugga lite sen ner till stan för att fixa ordning min balklänning lite så den blir helt perfa :) Hoppas ni får en bra dag och också har vårväder som vi i Uddevalla :D puss

torsdag

image1021
 hejhej, börjar 11.50 idag, så skönt. blir nog en cykeltur till skolan, nerförsbacke hela vägen så det går snabbt, lite jobbigare hemväg, men det behöver jag :) sov med älskling inatt, han är den gulligaste som finns kan jag lova! ska sminka mig nu, kanske kommer en dagens outfit om jag hinner. kisskiss.

Onsdag

Onsdag: Idagens har jag varit på begravning för min Farmor :/, sjukt jobbigt, varken orkar eller vill inte skriva om det här. Senare mot kvällen åkte Jag, Mamma & min syster till torp, behövde lite smågrejjer, men kom hem med betydligt mycket mer :)
>> 2 par jeans - BikBok
>> 2 vårjackor (Rosa&Svart) - GinaTricot
>> Svarta korta tights - GinaTricot
>> Ett linne med tryck - GinaTricot
>> Örhängen och armband - GinaTricot
>> Strumpor för sommarskor - BikBok
>> BH och tubbh - Lindex
>> Nessesär - H&M
det var de jag kom på nu :) mkt nöjd..

Är med mitt hjärta nu, väntar på att Torn ska börja kl.21 på 4an :)
Hoppas ni har det bra, Kisses And Hugs (v)

Rest in peace Farmor <3

ok

det blir bara fel
image1020
du är bäst pappa (v)

stuuuuudent 08


Hämtade min studentmössa idag, lite försent men nu är den min iallafall.
Åh fyfan, nu är det nära, pirrar fan i kroppen så mycket jag längtar! Haha!

vila i frid

image1019

jävla svin, du borde torteras riktigt jävla illa tills du dör och hamnar i helvetet.

Vila i frid Lilla Engla. Hoppas du får det bra i paradiset.

måndag

hejhej :) lite dålig på uppdatering, men skrev faktiskt ett långt inlägg igår så glömde jag skriva rubrik och när jag tryckte tillbaka var allt borta, så jävla störande, skulle ut då och så orka och hann inte skriva ngt mer..

men iallafall, har vart i skolan idag, inte alldeles för tråkig dag, står och jobbar en timme på jobbet nu, är ju lediga imorgon så ska vara med min babe :) senare ikväll ska jag kanske vara med theres och steffi, softa i lägenheten osv.. har inte hänt speciellt mkt sen ja skrev sist, mest jobbat och tagit de lugnt.. är ledig på onsdag också, ska på begravning till min farmor :( vila i frid!

nu ska jag läsa sofis mode :)

special feelings

du kommer alltid ha en speciell och stor plats i mitt hjärta (v) .. markus lekberg.

saturday

Älskar lördagar :) Just nu står jag på jobbet, har ingen kunder för tillfället, det är därför.
Hade velat följa med Mamma och några till Göteborg för att kolla grejjer till studenten och balen, jaja, måste bli av snart iallafall. Ikväll ska jag nog vara med älsklingen, jag har lust att bowla, gå på bio eller ngt sånt :D Har faktiskt inte allt för mycket att skriva i bloggen, eller en sak, håller på att kolla lägenhet nu, någon som vet en fräsch som är till salu i stan i Uddevalla? ;) puss


paul frank

Nu ska jag ta en paus från plugget och ut och röra på mig, är verkligen tvungen, är alldeles för slapp nu för tiden, ska ut och cykla en stund :) haha, det är ju härligt väder så får passa på.. KISSKISS

light

image1018
Tshirt - Monki (299:-?)
Baagybyxa - Monki (499:-?)
Jacka - Vero moda (gammal)
Scarfs - Gina Tricot
Väska - Bianco
Skor - Dinsko (ser jätte konstiga & fula ut på bilden)

Nyss hemkommen från staden. Gick och fikade med Mamma och Mormor, eller det blev lite mer middag, men gott och mättande som tusan. Vart tvungen att åka hem nu för att plugga lite smått, vill ha lite mindre att göra i helgen, vet att jag skriver nästan varje inlägg att jag ska plugga, sorry om jag tråkar ut er, haha. Men har aldrig haft såhär mycket att plugga förr, sånt man får ta när man snart tar studenten :) wie ! Ikväll blir det att äta räkor och kolla på tv om jag orkar och hinner med kanske jag åker och hittar på ngt annat trevligt, får se.

helg

Snodde denna bilden av Kikki, bara för att jag gillade stilen som fan, exakt min stil, hittade lixsom inte ett enda fel, inte ens skorna, annorlunda & gudomliga, åh ge mig allt precis nu!!

image1017

Nu är det ju helg också, gick inte till skolan idag, badhuset är inte min grej, tycker det är snuskigt på nått sätt med bassänger. Iallafall ska jag börja fixa mig nu (vet lite sent ute) men sov gott och länge, sen ska jag hitta på nått med Mamma tror jag, hoppas ni får en bra fredag och en bra helg :)

torsdag

Hej, är inte så bra på uppdatering har jag märkt och denna är nog den enda jag hinner med idag.. Blev iallafall klar med en läxa i skolan idag, skönt :) Fick tacos i skolan med, mums.. Fick sluta tidigare (som vanligt typ) och nu står jag och jobbar en stund för Mamma är och käkar, sen ska jag på Lsk-Helsingborg med Markus och Bagge, gratisbiljett ;) man tackar.. Kommer inte hem förräns rätt sent och då ska jag sova med detsamma, men jag hoppas ni får en bra dag, för imorgon är det ju iallafall fredag :) förutom att vi ska till badhuset med klassen kommer den väl bli bra :) KISSES AND HUGS (v)

image1015

onsdag

vilken härlig skoldag, hade svenska i 45min fast fick gå efter 5min, sen direkt till maten och käka fiskpinnar med kallsås, faktiskt gott. sen foto i 3timmar men fick gå efter 1timme, så jag är nöjd. kom precis hem ska göra mig köttbullar och makaroner :) specielitet.. kanske skriver ett inlägg senare ikväll, denna dagen ska jag nöta plugg, och jag menar det, måste gå igenom denna svåra period i skolan :/ så jag kan njuta sista tiden till studenten, haha.. HAJ BAJ!

älskar markus jätte mycket också, min mysgosbäbis :)

STUDENTEN

58 DAGAR KVAR TILL VI TAR STUDENTEN
FYFAN, FYFAN, FYFAN VAD BRA !!!!!



new hair

Såhär blev håret.

image1013

vår

åh så gött väder :) vill ut och cykla haha, min cykel är nämligen spårlöst försvunnen så nu ska jag fan låna grannens, lägger in en bild på mitt hår senare om ni vill :)

Hair

Sitter med färg i håret nu, slingor fick de bli, inte en aning om det blir bra eller inte, fick ju dra ut allt hår ur den jävla hättan själv, ingen som hade lust att hjälpa mig, latisar. JAJA, hoppas detta blir bra annars kommer jag bli suris, speciellt om det blir gult, stör mig tillomed på folk som går med gult hår och seriöst tycker om det, haha vill inte gå i deras fotspår. Får inte glömma pengarna till balbiljetten imorgon, sista dagen att köpa, duktig tjej. Har iallafall beställt tid för hårförlängning idag, så det blir i slutet av månader, om ni undrar varför jag använder hårförlängning en del (haft riktig hårför. 2ggr tidigare) så är det för att jag tycker det är fint med långt hår såklart, jag hade jätte långt hår innan och klippte av det, vilket jag hatar så vill ha långt som jag trivs i och för att jag inte behöver bry mig lika mkt om att platta det varenda dag och då växer mitt hår en aning längre :) Haha, där fick ni höra, kommer bli supernice om jag får som jag vill. Kolla bara håret på bilden som exempel, är det inte snyggt? Fast kanske ännu snyggare när det sitter på Miranda Kerr. Ha en bra kväll mina bloggläsare, kul att ni blir fler för varje dag förresten, lite mer kommentarer skulle inte skada, men ni kanske inte har några åsikter om det mesta jag skriver om? ;) puss

image1012

mums



nötar denna dagligen, hela tiden, mums!

dreaming away

Hejsan :) Skolan var inte allt för jobbig som tur är, efter den träffade jag babe men bara en snabbis :( (v) sen fick jag mig en go panini med vitlök, så jävla gott.. Kom precis hem, plugg idag, förvånade? Nej, inte jag heller..
Kollat runt snabbt på tradera och lite olika sidor nu en snabbis, hittade lite fina saker:
image1010image1011

me love (v) friis and company

Godnatt

Imorgon är första skoldagen på två veckor, känns inte ett dugg kul, för det väntar säkert fler läxor denna veckan och jag har redan hundra på lager som jag måste bli klar med snart, usch. Ska bli skönt att ta studenten om bara några veckor :) Bara slippa skitskolan och allt plugg. Sen börja leva livet typ ;) Jaja, nu ska jag skriva klart en filmrecension sen kolla Andra avanyn. Sleep Well.

image1009

kvällens

plugg, flightplan och popcorn
image1008

little miss trouble

image1007

Söndag

Söndag: Inte gjort allt för mycket idag, vaknade imorse av att det snöade en massa, somnade om och när jag vaknade några timmar senare fanns ingen snö kvar, konstigt :/ Käkade frukost vid två tiden och sen dess har jag pluggat religion, ska fortsätta med det nu, inte det roligaste, men ska bli otroligt gött när jag är klar, gillar det som går på tv på söndagar och då vill jag inte plugga. Puss

sad

just nu skulle jag vilja ha en stor skål med grillchips och en med ostbågar, en skål med dip, iskall fanta, massa frukter, ett varmt täcke, en sjukt bra film, stänga av datorn och alla telefoner & någon som kliar mig på armarna..
 
behöver detta, allt suger balle :(

lördag

Om ni läser detta Theres, Stefanie eller någon annan som ska till dom ikväll, hör av er till mig, försökt hela dagen, jag har ingen aning om vad som händer ikväll och jag kommer inte om jag inte vet lite mer? Så ta kontakt med mig är ni snälla!

Förövrigt har jag varit en sväng på torp idag, köpte bara ett par solglasögon och en lång svart kofta, var inte så sugen på att kolla kläder idag, så tog en fika istället sen hem och övningskörde med Pappa, det gick riktigt bra :) Skönt väder idag också, inte jätte varmt men ändå härligt :) Har inte träffat min bäbis sen igår förmiddag :O saknar ihjäl mig, haha.. Kanske inte kommer få ses ikväll heller. Ska ju antingen på fest eller va det nu är?! Annars stannar jag hemma och har myskväll med min syster, göra slingor, kolla tv och äta fruuuuukt :D Mums!

Vad ska ni göra för kul ikväll? puss

image1006

patetisk

Jag hoppas inte att hon är sånhär på riktigt, iofs skulle det inte förvånat mig, har inte gillat henne från första början, tror hon vet bäst och att alla ska tycka om henne och hennes fula man tog hon väl bara för att han var lite känd, haha känner henne inte, men det man ser av henne så är hon ju fan patetisk. Här kommer ett tråkigt klipp från Katrin Schulman ..

lördag

Hejhej! :D Vaknade faktiskt klockan 8.40 idag och somnade 03.15 ändå var jag hur pigg som helst, tog det mest lugnt, har läst en massa skvallertidningar nu på morgonen haha. Sen gjorde jag iordning mig, ska snart åka till Torp kolla på väska, smycken, tshirt och lite smågrejjer.. Ikväll blir det nog att dra hem till Vincent, Philip & Kalles lägenhet där mina brudar ska va, har ingen aning om vad dom planerat så tala gärna om det om ni läser detta :) menmen, ska åka nu.. PUSS!

image1005

back on track

Sådär, nu har jag kommit ikapp med bloggandet lite, så att säga back on track :) Skönt.
Här kommer outfiten från i måndags, inte heller något speciell, men gillar den.
 image1004

1. Vitt linne - H&M
2. Blå långkofta - Gap (min brors)
3. Stickade tights, lite varmare (a) - Lindex
4. Scarfs - Gina Tricot
5. Flätat läderarband - Från Thailand
6. Läder väska - Gammal
7. Bruna Indian skor

Shopping

I söndags var Mamma, Pappa och Jag i Göteborg. Självklart gick jag och Mamma runt och shoppade, ville inte bli av med alla pengar direkt, det blev en del men inte så dyra saker, riktigt bra :) Är supernöjd. Jag köpte lite småsaker till plus balskor som jag inte vill lägga upp :) Förlåt för att jag är så dålig på att komma ihåg vad sakerna kostade! men .. Kommentera gärna.


image1001

_________

image1002

_________

image1003

vila i frid

Det är tungt och jag orkar snart inte mer, jag dras längre och längre ner mot botten, allt är inte som det en gång var jag vill ha alla jag älskar hos mig. Jag hoppas du trivs i paradiset, hälsa dom andra jag älskar att jag saknar dom. Farmor, du var underbar och unik, jag hoppas jag får se dig igen, hoppas tror och vill. Jag älskar dig <3

enjoy

image1000

Godkväll bloggläsare :) Idag funkade det att ladda in bilder på datorn såhär får ni en outfit från förra veckan, hade lovat flera läsare för mer dagens outfit, detta var ingen speciell alls, men här har ni.. Kisskiss!

I find myself in you

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN (v) så jävla underbar är du älskling.


07.10.03
image999

Jag vet att jag kan bete mig som skit ibland, ändå står du ut med mig, jag inser bara efteråt vilket svin jag är, men jag är så otroligt glad över att du håller dig kvar vid mig.

Idag har vi 6 månader tillsammans och vi bestämde oss för att göra något mysigt, gå på bio, bowla, gå ut och äta eller så, han åkte hem för att fixa sig och så skulle vi mötas i stan sen, min förskylning har varit bra nästan hela dagen idag och efter jag duschat kände jag mig pigg oså, men sen fick jag nått cp kramp i magen eller ngt och fy sjutton vad illa jag mådde, kunde knappt gå alltså, vet inte vad det är med mig :( buhu.. Iallafall ringde jag för att be älskling komma hit iallafall, men bara för att han är underbarast i världen så ska han åka ner till stan iallafall, köpa goe maten till oss, hyra film och köpa snacks, vilket alltså blir en lång omväg för han, bara såna småsaker gör mig så jävla glad, är så glad att jag har han. Det finns mycket saker som nästan förstört mellan oss, men ingen kan förstöra min kärlek till dig, jag blir bara kärare och kärare för varje dag som går, det finns ingen som kan ge mig det pirr i magen jag får när jag ser dig, you own my heart.

 image990

torsdag

Godmorgon, jag har nyss vaknat, babe ligger kvar i sängen för jag har smittat honom :( han får skylla sig själv lite :p Haft världens sämsta natt tror jag, har en as liten säng och min älskling knör ju inte alls lite heller :o haha..
Min dator funkar inte än heller, att ladda in bilder på osånt :/ helt cp, blir arg har ju massor att ladda upp.. Gött med fredag imorgon :D Hoppas ni får en bra dag..

image992

hannaalexandra

image991
här har ni en bild på lilla moi

Britney Spears - Break The Ice


sick about it

Godmorgon, eftersom jag vaknade alldeles nyss, Markus väckte mig, är sjuk idag igen, börjar tröttna på detta nu, nu ska jag sitta med läxor och hela köret sen kommer min älskling hit och pysslar om mig :) älskar dig ..

Btw så drömde jag en hemsk dröm, tänker inte gå in detaljerad men dom som gjorde den hemsk vara Markus och Kikki :P


tråkigt

BRUKAR DU :
Titta på dig själv i spegeln: ja, ofta :)
Gnälla: ja och då är jag jobbig, förlåt
Sova: älskar att sova
Ha ångest: över skolhelvetet
Skada dig själv med flit: nej för fan
Ta mediciner du inte borde ta: nej
Vilja dö: nej, isåfall vore enda anledningen att träffa morfar och farfar <3
Drömma mardrömmar: inte så ofta, men det händer
Drömma sexdrömmar: haha ja
Klä dig i svart: rätt ofta ja
Gå till kyrkan: nej, aldrig
Gå i skolan: ja :(
Röka: nej
Ha sex: höhö, jaa ;)
Ljuga: vita lögner är okej
Hata folk: jag brukar inte hata folk, men tycker mindra om några
Lita på folk: japp, kanske för ofta

VEM :
Saknar du: morfar, farfar och evelina
Vill du döda: dom som dödar och horor som tar andras killar
Rörde dig sist: fick en kram av papi :)
Vill du slå: några äckliga missfoster som inte har bättre för sig än att bry sig om lilla moi
Kysste dig sist: min markus förut :)
Vill du kittla: haha markus, fast han blir suris :(
Kramade du sist: pappa
Vill du prata med: björn gustavsson
Skrek du på sist: mamma
Vill du vara som: ingen annan än mig själv, kanske lite mer glad och inte sån suris ofta
Sårade dig sist: markus :(
Vill du bli galet full med: haha min man, evelina och massa fler
Gjorde dig riktigt glad senast: markus, han gör mig ofta glad :)
Fick du sms från senast: älskling
Ringde dig senast: älskling
Är vackrast på jorden: min pojkvän är den allra bästa och vackraste <3

HAR DU :
För många vänner: vänner kan man väl inte få för mycket av?
Förföljelsemani: nope
Tvångstankar: ibland
Någon annan psykisk sjukdom: haha nej, sjuk i huvvet enligt mina närmaste ;)
Någon fysisk sjukdom: att jag är lat när det gäller skolan, räknar det? :p
Någon skada: såndär ryggont efter en bilkrock
Färgat håret: ja, many times
Brutit några ben: nej, hård som sten
Några piercings: öronen och naveln
Egen dator: japp :)
Bra självförtroende: ja, faktiskt ganska :)
Kysst någon: självfallet :)
Haft sex: nej? :)
Köpt kondomer: nej
Tagit nakenbilder: haha nepp
Sagt jag älskar dig till någon idag: japp :) till markus
Bjudit ut någon: eh, ne..
Varit kär: är så jävla kär just nu :)
Dumpat någon: japp
Blivit dumpad: japp
Velat vara otrogen: men sluta? :s
Varit otrogen: nej
Stulit någonting: haha ja när jag var fyra, rolig historia ;)
Lämnat landet: massa ggr
Rymt hemifrån: haha ne, tror inte de
Tuttat eld på nått: papper kanske
Gjort något olagligt: haha japp

HUR :
Svarar du i telefonen: hej de e Hanna
Fördriver du tiden: datorn
Mycket pengar har du: 3000:- typ
Tjänar du pengar: jobbet
Ofta Bäddar du sängen: varje dag förr, aldrig längre
Ofta diskar du: har diskmaskin
Ofta städar du: inte ofta fast det ofta behövs
Många stör du dig på: en del
Ofta träffar du din familj: nästan varje dag

TROR DU:
Att du kommer bli något: jaaaaa :)
På rymdvarelser: haha japp :)
Att folk tycker om dig: hoppas någon tycker om mig
På ett liv efter detta: vet ej, nått efter detta iallafall
Att fiskar kan tänka: japp
Att du kommer leva länge: ja hoppas :)

VÄLJ :
Katt eller hund: hund såklart :)
Vit eller svart: svart
Varmt eller kallt: varmt
Vatten eller land: land
Sex eller kyssar: både och ;)
Telefon eller internet: internet
Musik eller tystnad: musiccc
Bok eller film: film
Leva eller dö: leva

image990

enjoy this world

image989
Hej igen! Jag och Markus lagade tacos förut, så gott. Sen kollade vi på Ace Ventura oså sen skulle han åka hem :( Saknar han som en idiot redan.. Förutom att jag kanske inte var så rolig när han var här, vi kunde knappt prata med varann pga min hals, fick knappt fram ett ord, synd om mig :/ Blir nog ingen skola för mig imorgon heller, fast jag hoppas på det, annars får jag hoppas på lika bra väder som idag gå ut på en långpromenad med hunden, plugga ännu mer och knarka ipren och halstabletter, vill bara bli frisk nu! Hoppas ni får en bra vecka, Pussis.

sweety

Sitter här och går igenom lite läxor på datorn som ska in snart. Bredvid mig i sängen ligger mina två älsklingar och sover djupt - Markus och min vovve Alice, så söta, haha :) Har så ont i halsen att jag snart börjar gråta, fy satan, kan knappt prata. Nu ska jag värma varmt vatten med någon smaksatt grej från Life som ska vara bra vid förkylning, det är faktiskt gott. Ha det bra ♥
image988

just me?

Detta kanske jag är helt ensam om, men jag tycker verkligen inte denna är snygg eller cool på något sätt:

148935-4142

Har både sett den i butiken och att www.kenzaas.blogg.se tyckte om den,
jag kanske inte riktigt fattat de där med blommigt än då, men jag tycker den är ful.

to cool for school

image987

it works

Äntligen funkar blogg igen, hade ju tråkigt igår när jag låg hemma sjuk från skolan iallafall förgyllde min pojkvän min dag, han drog med mig på matchen Ljungskile-Hammarby, inte för att det kanske var jätte bra för min förskylning och framförallt min hals, men det var ändå kul, jävligt kallt bara och Ljungskile förlorade :( .. Efter matchen hyrde jag och Markus "Solstorm" åkte hem till mig och åt korv med pasta sen gjorde vi popcorn, filmen var faktiskt riktigt bra :D Dålig dag som min pojke gjorde bra <3 :)

Idag hoppades jag på att må bättre, men nej då jag mår ännu sämre, vill inte :/ hatar att ha ont i halsen.. Älskling kommer snart hit iallafall, vill inte smitta han men han ger sig inte, han måste träffa mig säger han :P sötis!
Har ju lovat er bilder på outfit också, lovar har inte glömt, bara att min dator också är lite sjuk tror jag, för bilderna kommer inte in :/ ska försöka ordna det idag.


RSS 2.0